Otthoni LAN hálózat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

burkusdió
szerintem ebbe a topikba ne várj segítséget, mert ilyen, vagy hasonló problémára már van topik...

mellesleg segítenék, de a win2000-et nem ismerem...

Kaplan
Kérlek benneteket, hogy aki tud segítsen! Gondban vagyok, pedig már legalább háromszor megcsináltam és mûködött, ugyanezen a két gépen, de most valahogy nem sikerül a kábeles LAN hálózatra tenni a gépeimet. Egyszerûen nem értem, mi lehet a probléma. Adott két gép, mindkettõn win2000 van telepítve. A szervergépben ott van a két hálókártya, és simán csatlakozik az internethez. A LAN-on elvileg érzékeli a két gép egymást, de hiába a gondos beállítás, egyszerûen nem látjuk egymást. Olyan, mintha lenne ugyan kapcsolat, de mégsem látja egymást a két gép és a kiszolgált gépen az internetet sem tudom behozni, pedig jók a beállítások. Ugyanabban a munkacsoportban vannak, más néven, mégsem találják egymást. Tudom, elég laikusan írtam le a problémát, de remélem, azért aki ért hozzá, az sejti, hogy mirõl van szó. Elõre is köszi minde segítséget...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!