Berlin, Berlin (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arra aki késõbb meglátogatta, mikor azt mondta Lolle, hogy leszbi.
Gondolod, hogy lesz közkivánat?
Igazából nem értem az ARD is ugyanezek a részek mennek.
Most nem vágom melyik srácra gondolsz :|, de ha jól emléxem az elsõ szerelme az elsõ rész után nem tûnt fel többet.
madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com
Ahogy vége - vagy még a vége elõtt - újból leadja majd az M1 vagy az M2.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com
Erre voltak utalások, de ezek a részek sajna kimaradtak
Többé kevésbé az elejérõ nézem (3. résztõl kezdve egy-egy kimaradt).
Most hogy mondod, tényleg jól odamondott néha, csak ár fakulnak az emlékek. 😊
És egyszer estó órákban korhatáros részben Hart lakását is bemutathatnák :-)
Te az elejétõl nézed?
Rosali- nem mind nõ tetszett hanem ahogy helyrerakott mindenki-t.
Szori én a svennel való kapcsolatát túl zûrösnek és ellentmondásosnak találtam.
Én a Rosali-t annyira nem találtam jónak, de lehet hogy csak a magyarhangja zavar, bár jellemben nem sokban különbözik az utódjától.
Personen:
Lolle Felicitas Woll
Sven Jan Sosniok
Hart Matthias Klimsa
Sarah Rhea Harder
Alex Matthias Schloo
Tuhan Maverick Quek
Dennis Levy Spéder
Lena Margarita Broich
Yvonne Ivonne Schönherr
Crazy Jane Silke Ritter
Bizonyos Ivonne Schönherr.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Szerintem sokkal jobb mint amikor a szappanoperákban a fõhõsnõ magának üvölti, hogy ezért úgyis ki fogom csinálni :-)
Amúgy a mostani rész sajnos nem volt teljesen light-os.
Akkor SVen-es ügyben ellenkezõ oldalon állunk én láttam az elején milyen jól kijöttek
MIndig egymásra estek :-)
ROsali-t sajnálom kicsit.
A leszbis részben nagyot alakított.
Így aki késõbb kezdte nézni bánhatja.
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Sajnos a történetbe ennyire nem vagyok otthon. <#rinya>#rinya>
Amúgy Sven biztos tetszene ha lány lennék P
Hát, nem tudom, hogy örülnék-e egy ilyen lábnak (mármint magamnak).
Amúgy sajna rendesen photoshoppozva van.
Sok lány örülne ilyen lábnak
És sok fiú is. P
Nem veszem de ha kiadják esetleg DVD-n megveszem.
Illetve szeretném a részeket megszerezni
Mi a baj a térdével? Bevallom nem vettem észre semmit.
Amúgy véletlen nem vettétek fel kazira/gépre a sorozatot. És ha igen, véletlen nem laktok Budapesten? 😊
igen õ a fószereplõ emlékezetes jelenete látható lejebb kicsit :-)
Énse vagyok fanatik csak szeretem az ilyen dolgokat.
pl. Star Wars-ot is szeretem, de nem irok oda ahol 40 ember offol és pár értelmes van (példa)
Mikor op voltam is az tetszett, hogy egy pangó szobát, hogy lehet úgymond felfuttatni.
RAjzolásról: Ugye LOlle úgymond rajzoló és eddig a legjobb rész az volt sztem mikor az állásért versenyeztek a csókával. (Ha az a lány olvassa ezt aki szerint mindig csókát mondok, nemis; féléve nem mondtam :-)
A képekbõl én már válogattam neked nem kell :-)
A hajról:
A RÖVIDEBB SOKKAL JOBBAN ÁLL NEKI
ugye fiúk?
ennek iagzán örülök..
nos engem sem az érdekel,h minnél többen jöjjenek, hanem az,h a topic ne pangjon, és az a maréknyi embereke, akik járnak, azok tényleg írjanak...
de úgy látom,h ez megtörtént...
Más, tudodm,h játszott a Cs.a.cs.ban, sõt nemrégiben láttam egy filmet(hasonló "kaliberût"), amiben ha jól emlékszem, õ volt az egyik fõszereplõ..
Nos a sorozatot szeretem, bár nem vok fanatik...
Engem igazából a karikatúrák fogtak meg...
Vicces, bájos kis sztori, és remek rajzok vannak benne...És mivel én is imádok rajzolni..és rajzolok is, mióta csak az eszemet tudom, nem véletlen hogy szívesen nézek egy olyan mûsort(már ha van rá idõm)mami eleve tetszik, s még a grafikával is fogalakozik,...
Viszoont elnézve a képeket...Nos tudnék vállogatni...Némelyik..ho-hogy is mondjam?- jellegzetetesen németesek...
nem mindegyiken jó a beállítás..De szép kis nõ, bár a hosszabb haj neki jobban áll sztem...
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Igazából csak a zenét kerestem és kincsekre akadtam
Ez csak egy része még
jaés "Breki" P
a madchen madchen tényleg jó kis film volt, de az a plakát amit beraktál róla... (kicsit mintha a másik 2 szereplõ át lenne rajzolgatva)