Berlin, Berlin (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com
port.hu szerint nem lesz 7végén Berlin, Berlin...
június 4-én, szombaton 18:10 perctõl viszont DE
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Tényleg meglepõ, de én is akárhányszor hallgattam karaokét, mind szépen énekeltek az emberek.
De csak egyszer adják a mikrofont a kezembe, mindenki sírva fog menekülni a körzetembõl <#eplus2>#eplus2>
És életmentõtõl kezdve énekeltek az olaszok, mimeg elõszõr nem hittük el, hogy ilyen jól lehet énekelni.
Éncsak akkor hittem el mikor fél méterre mentem az éneklõ életmentõhöz és láttam, hogy tényleg énekel nem playback.
Aztán volt egy kb 12 éves forma srác egy másik helyen, Freddie-dal-t énekelt, én meg azt mondtam nem kell új énekest keresni a QUEEN-nek-pedig elég nagy rajongó vagyok.
Elég jó a hallásom- de nemsok fals hangot hallottam
MOndjuk a thátsztuvájájlájkít nem nehéz szám.
És akik utánna jöttek is jól kezdték.
végülis nme baj,ha különbözika vélemyényünk, én nem azért alkotok vmirõl/vakirõl véleméynt,h a többiekével egyezzen...
a lényeg,h a zselés haj nekem nem tetszik...nem túl nõies...szép arac van, bájos kis nõ, és neki jobban áll, vmi komolyabb frizura...
Egyébként honnan vagy ennyire jólinformált..nah..kíváncsi vok arra,amikor vissztér Svenhez...pedig ez a srác jobban illik hozzá...
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Lehet ennyire nem tudják mi áll jól nekik? P
nem direkt olvastam elõre csak összeraktam mozaikokat
de nyugi addig még 4 sorozat lesz.
de érdemes megnézni agymás után van két rész ilyesmi címmel
Alex vagy Sven?
Sven vagy Alex?
Akkor a haj kérdést kiütéssel megnyertük P
egyébként honnan szeded mindezt, direkt elõreolvasol a neten, vagy párhuzamosan nézed a német csatornákon ???
Egyébként kifejezetten morcos leszek ha elhagyja ezt a srácot 😞
Ja és haj kérdésben sztem szõkén egyenes hajjal olyan 12 egytucat jellege van...
madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com
jajj nem árulok el többet P
A haj pedig látod mindenkinek tetszik rajtad kívûl. P
AMúgy jelenleg nem ilyen a haja hanem mint a #214 -ben.
És azért Sven-t is meg lehet érteni unokatesó, ott a gyerek és a felesége is normálisnak tûnt kezdetben :-)))))))))
volt egy kép beszúrva,amin szõkés, félhosszú egyenes haja volt.
nah az jól állt neki...^^
jah..Sven most egy darabig bánhatja,,h pipogya volt, de kíváncsian várom,h hogy fog alaulni..de most már az új barátját sajnálnám,ha Sven miatt ejtené...
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...