Berlin, Berlin (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bátornak?
most kissé megkevertél
az idõ vagy valaki :-)
vagy valakivel sok idõ
szval érted
nem akarok itt nagyon belemenni túl sokan olvassák
most kissé megkevertél
az idõ vagy valaki :-)
vagy valakivel sok idõ
szval érted
nem akarok itt nagyon belemenni túl sokan olvassák
oké akkor majd tudom kitõl lehet kérni ha kell
Lost ott nem nagyon néztem, illetve ment a tv-ben de közben általában mást csináltam
nem azt.........
és azt se P
Lost ott nem nagyon néztem, illetve ment a tv-ben de közben általában mást csináltam
nem azt.........
és azt se P
most képzeld milyen lennék nõi aggyal
okés kérni lehet cica P
(ilyet sose mondanék csak próbáltam a nõi agyat)
okés kérni lehet cica P
(ilyet sose mondanék csak próbáltam a nõi agyat)
nemtudom tényleg nem tudom
emléxem nekem annó egyik képed tetszett de már em emléxem
majd megnézem újra
igazából más tetszett meg nekem, de ez lelki dolog és nem a topic témája
amúgy egy képen mi az extra? :-)
csak, hogy tudjam a képeimen van-e P
emléxem nekem annó egyik képed tetszett de már em emléxem
majd megnézem újra
igazából más tetszett meg nekem, de ez lelki dolog és nem a topic témája
amúgy egy képen mi az extra? :-)
csak, hogy tudjam a képeimen van-e P
Mai rész tartalma
Az epizód ismertetése: Lolle álmában már megjelent az "álomherceg", de mi lesz a valóságban? Svennek fontos találkozója van egy befektetõ hölggyel, akirõl az a hír járja, hogy az üzletet szereti megízesíteni a szerelemmel. A félõs Sven ezért alibinek magával viszi Rosalie-t, ami nem bizonyul a nap legjobb döntésének. Lolle az új munkahelyén szeretne helytállni, ami nem is olyan könnyû feladat. Fõleg, ha a rabbi levese túl erõsre sikerül...
Az epizód ismertetése: Lolle álmában már megjelent az "álomherceg", de mi lesz a valóságban? Svennek fontos találkozója van egy befektetõ hölggyel, akirõl az a hír járja, hogy az üzletet szereti megízesíteni a szerelemmel. A félõs Sven ezért alibinek magával viszi Rosalie-t, ami nem bizonyul a nap legjobb döntésének. Lolle az új munkahelyén szeretne helytállni, ami nem is olyan könnyû feladat. Fõleg, ha a rabbi levese túl erõsre sikerül...
nah amúgy akkor legalább bátornak elmondhatom,ha ebben az esetben ezt lehet pozitív tulajdonságként kezelni.
Amúgy fáj-fáj..Bár már már egyáltalán nem anynira,mint azona héten..
Szerencsére lekötöm magam jócskán,nincs is idõm nagyon lelkizni..
Meg elég jól viselem,jártam már egyszer ebben a cipõben,igaz az nem másfél év volt,de tanultam belõle,és sokkal higgadtabban tudom kezelni..
Persze lehet h ezt csak most mondom,és ha túl vagyok az évvégi hajtáson,a vizsgákon,a felvételin,miegymáson,akkor ki fog jönni rajtam,de abban bízok,h addigra pedig az idõ gyógyítgatja a lelkem..:-)
Amúgy fáj-fáj..Bár már már egyáltalán nem anynira,mint azona héten..
Szerencsére lekötöm magam jócskán,nincs is idõm nagyon lelkizni..
Meg elég jól viselem,jártam már egyszer ebben a cipõben,igaz az nem másfél év volt,de tanultam belõle,és sokkal higgadtabban tudom kezelni..
Persze lehet h ezt csak most mondom,és ha túl vagyok az évvégi hajtáson,a vizsgákon,a felvételin,miegymáson,akkor ki fog jönni rajtam,de abban bízok,h addigra pedig az idõ gyógyítgatja a lelkem..:-)
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...