Berlin, Berlin (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezaz!! Ezer köszönet!!! <#wink>#wink><#worship>#worship>
igen Judit, arra gondolok
igen, kb itt tartok, de már túl vagyok azóta kb 3 részen 😛
õõõ, KittyDeluxe sztem arra gondol, amikor takarít a szobában, nekem vmi ilyesmi rémlik.
õõõ, KittyDeluxe sztem arra gondol, amikor takarít a szobában, nekem vmi ilyesmi rémlik.
Vero énekel, az biztos.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Nem tudjátok véletlen, mi annak a számnak a címe, amit Vero énekel abban a részben, mikor Sven "meghal"? Azelõtt, mielõtt megmondanák neki, h. meghalt. Régóta keresem már azt a számot, de nem tudok rájönni, mi a címe, vagy hogy ki énekli...
A segítségeteket szeretném kérni. Nem tudjátok véletlen, mi annak a számnak a címe, amit Vero énekel abban a részben, mikor Sven "meghal"? Azelõtt, mielõtt megmondanák neki, h. meghalt. Régóta keresem már azt a számot, de nem tudok rájönni, mi a címe, vagy hogy ki énekli...
most, hogy így végignéztem a 2. évadot 😄; kicsit hülyén csinálták meg, amikor elõtérbe került Lolle, Sven-t szeretõ énje, akkor a valóságban is megváltozott a pulcsija :S biztos nem tûnt fel senkinek... 😄
hát nálam ez nem szokott elõfordulni, mert havonta ha iszom egyet, meg rendszeresen rágózom...😄
hát ez bennem maradt, hogy azt a jelenetet nagyon jóra megcsinálták 😄
és elég izgi volt ;D
'edzek rendszeresen' - a pasiknál sztem azt jelenti, h rendszeresebben emelgetik a sörösrekeszeket vagy többet nyúlnak a távkapcsoló után xD
najó, neem 😄
hogy mit adok egy olyan képért? mi kéne? 😄
és elég izgi volt ;D
'edzek rendszeresen' - a pasiknál sztem azt jelenti, h rendszeresebben emelgetik a sörösrekeszeket vagy többet nyúlnak a távkapcsoló után xD
najó, neem 😄
hogy mit adok egy olyan képért? mi kéne? 😄
a Kés Alatt-ba bele szoktam nézni tényleg jó csak idõm nem lenne rá
A Doki egyik kedvenc szinészem Kali mit?
A Doki egyik kedvenc szinészem Kali mit?
az nõknek tényleg annyira izgató?
majd kipróbálom most úgyis edzek rendszeresen
mit adsz egy olyan képért? :-)
majd kipróbálom most úgyis edzek rendszeresen
mit adsz egy olyan képért? :-)
hát én alapban nem nézek sok sorozatot, csak ezt, a Kés/Alattot és a Kaliforgiát....😄 ezek a jók 😄
sajna arról nem találtam képet, amikor a tetõt javítják és közelrõl mutatják, ahogy iszik 😄 nade ha majd leszedtem a 4. évadot is 😄😄😄
sztem aki nem látta a sorozatot és benéz ide azt hiszi, hogy vmi gagyi romantikus szapanopera lehet
pedig ha tudnák milyen jó simán veri az ilyen lost féléket
pedig ha tudnák milyen jó simán veri az ilyen lost féléket
hát jobb lenne, ha meglenne...😄
dehát max akkor lesz meg, ha újra elkezdik vetíteni a legelejétõl, amire nem tudom mennyi az esély és akkor megkérnék vmi ismerõst, hogy vegye fel...
dehát max akkor lesz meg, ha újra elkezdik vetíteni a legelejétõl, amire nem tudom mennyi az esély és akkor megkérnék vmi ismerõst, hogy vegye fel...
most is épp a 2. évadot nézem 😄
az emule-al még mindig nem boldogulok, letöltöttem vmi firemule-t, hát azzal sem xD
az emule-al még mindig nem boldogulok, letöltöttem vmi firemule-t, hát azzal sem xD