Berlin, Berlin (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kösz az ajánlást,majd rákeresek..de akkor is sem jó a rövid séró...:-P
:-)))
A fufrus sem a legjobb..az inkább csak JOBB,mint a rövid!!!
Mellesleg az enyhén egyenes,félhosszú, kicsit szõkés haj áll neki a legjobban, az én véleményem szerint persze..
és nem mint "a nõstények mintapéldánya fajtársaim nevében mondtam"...:-DDD
:-)))
A fufrus sem a legjobb..az inkább csak JOBB,mint a rövid!!!
Mellesleg az enyhén egyenes,félhosszú, kicsit szõkés haj áll neki a legjobban, az én véleményem szerint persze..
és nem mint "a nõstények mintapéldánya fajtársaim nevében mondtam"...:-DDD
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
hééékás...:-D
ne szaladjunk elõre...
az utóbbi idõkben nem volt idõm leüllni emgnézni..mondjuk ritka h én 4-5-6 elõtt hazaérjek..:-(
ilyen ez az oskola..:-(
te felvételrõl nézed mindig,vagy nem??
ne szaladjunk elõre...
az utóbbi idõkben nem volt idõm leüllni emgnézni..mondjuk ritka h én 4-5-6 elõtt hazaérjek..:-(
ilyen ez az oskola..:-(
te felvételrõl nézed mindig,vagy nem??
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Azt hiszem a mai az utolsó rész az egyes tejfölbõl amit még nem láttam
aztán jön hájfej :-)
az volt az egyik legjobb rész
emlékezzünk késõbb lesz csók
aztán jön hájfej :-)
az volt az egyik legjobb rész
emlékezzünk késõbb lesz csók
MA 15:25 perckor
Lolle miatt nagyon aggódik Rosalie és Sven, ugyanis - Moshéval való szakítás óta - két hónapja ki sem mozdult a lakásból. Sven is nagyon egyedül érzi magát mióta Silvia szakított vele. Hart azt javasolja mindkettõjüknek, hogy induljanak el portyázni, hiszen Berlin tele van szinglikkel.
Lolle miatt nagyon aggódik Rosalie és Sven, ugyanis - Moshéval való szakítás óta - két hónapja ki sem mozdult a lakásból. Sven is nagyon egyedül érzi magát mióta Silvia szakított vele. Hart azt javasolja mindkettõjüknek, hogy induljanak el portyázni, hiszen Berlin tele van szinglikkel.
Érdekes a hölgyek általában mindig ezt mondják a többségnek a fufrus tetszik
De én mint a himek diszpintye társaim nevében is mondom, hogy a fiúknak a rövid jön be jobban
Pl nekem a #1387 -ban is nagyon bejön.
Inkább a mostani nem tetszik annyira.
Mostanin a showmûsorost illetve a Dresdenest értem
De én mint a himek diszpintye társaim nevében is mondom, hogy a fiúknak a rövid jön be jobban
Pl nekem a #1387 -ban is nagyon bejön.
Inkább a mostani nem tetszik annyira.
Mostanin a showmûsorost illetve a Dresdenest értem
ez a haj állt jól nekia legjobban a fufrus elment,de a rövid nekem nem adta..persze amikor modellkedett..ott látzsot th szépen megcsinálták,de attól még nem tetszik..
Sok nõ van akinek jól áll a rövid séró..de szerintem neki nem annyira...
Persze ez csak az én véleményem...:-)
Sok nõ van akinek jól áll a rövid séró..de szerintem neki nem annyira...
Persze ez csak az én véleményem...:-)