Berlin, Berlin (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem lett terhes Lolle.
és amikor a végén kavartak Svennel, betoppant a kisfiú, h újra odaköltözik Silvia.....
és amikor a végén kavartak Svennel, betoppant a kisfiú, h újra odaköltözik Silvia.....
ide is jöhet
ha jól emléxem kiderült, hogy nem vár gyereket
sajnálom, hogy ROsalie pár rész múlva elmegy
ha jól emléxem kiderült, hogy nem vár gyereket
sajnálom, hogy ROsalie pár rész múlva elmegy
hát úgy volt, h Rosalie elmegy New Yorkba, de meggondolta magát és aztán nem volt nagyon szó a pénzrõl...
szal nem tom...=(
szal nem tom...=(
Lány és rohania kell.....
Majd még benézek késõbb.....
Pusszantok mindenkit!!!!!<#wave>#wave>
Majd még benézek késõbb.....
Pusszantok mindenkit!!!!!<#wave>#wave>
Amúgy már magam se tudom mi wok....=)
10p múlva mennem kell dolgozni......<#gonosz3>#gonosz3>
10p múlva mennem kell dolgozni......<#gonosz3>#gonosz3>
Egy ismerõsöm mondta h. már van ilyen is a neten....
Gondoltam +nézem<#vigyor4>#vigyor4>
Gondoltam +nézem<#vigyor4>#vigyor4>
Nem én magamtól jöttem=)
Sziasztok!
Annak az érdi úriembernek üzenem h. menjen fel Pestre, nézzen szét és borzadjon el.....Annál sokkal cifrábbakat mûvelnek az utcán mint ami a sorozatban van.......Asszem lenne 1 pár feljelentés /ha tényleg fel menne/
<#gun>#gun>
Annak az érdi úriembernek üzenem h. menjen fel Pestre, nézzen szét és borzadjon el.....Annál sokkal cifrábbakat mûvelnek az utcán mint ami a sorozatban van.......Asszem lenne 1 pár feljelentés /ha tényleg fel menne/
<#gun>#gun>
na yo. tudom,h nem szabad általánosítani, de akárhányszor meg akarom változtatni a véleményem, a pasik mindig rácáfolnak!
sztem is Lolle-hoz Sven illik.
meg nem nagyon emléxem már rá, de mintha 1 kicsit nagyképû lett volna Alex...
meg nem nagyon emléxem már rá, de mintha 1 kicsit nagyképû lett volna Alex...
azt hittem már láttad a többi topicom
Igen vele.
Érdekes, hogy nem bírod.
Sokan jobban szeretik õt mint Sven-t
Én mindkettõt kedvelem, de sztem Lolle mellé Sven illik.
Érdekes, hogy kevesen vannak így, hogy mindkettõt kedvelik.
Igen vele.
Érdekes, hogy nem bírod.
Sokan jobban szeretik õt mint Sven-t
Én mindkettõt kedvelem, de sztem Lolle mellé Sven illik.
Érdekes, hogy kevesen vannak így, hogy mindkettõt kedvelik.
hát szinte mindent te raksz fel elõször
szal most riválisra akadtál. =)))
és akkor Lolle már Alex-szel jár?
na azt se bírom....
szal most riválisra akadtál. =)))
és akkor Lolle már Alex-szel jár?
na azt se bírom....
honnan tudod? :-)
hát igen össze de ezt teis láthattad mert amikor késõbb rájön, hogy hülye volt akkor jár már mással
hát igen össze de ezt teis láthattad mert amikor késõbb rájön, hogy hülye volt akkor jár már mással
=)
ilyen is ritkán van gondolom, h másnak vmi hamarabb +van, mint neked. =)
amúgy Sven akkor most összejön Silviával?
engem tökre irritál az a csaj....
ilyen is ritkán van gondolom, h másnak vmi hamarabb +van, mint neked. =)
amúgy Sven akkor most összejön Silviával?
engem tökre irritál az a csaj....
hmmmm.....ez a "kislány" engem is irritál. =P
hát msn-en is átküldték és fel is rakták nekem.
de miért is?
hát msn-en is átküldték és fel is rakták nekem.
de miért is?
hát nem tom,h miért nem lehetett volna átrakni az m2-re.....
meg annak az érdi csávónak se volt yobb dolga, minthogy feljelentse õket...
pffff....
meg annak az érdi csávónak se volt yobb dolga, minthogy feljelentse õket...
pffff....
opsz válasz jött
Kedves Reklamáló!
Én is szomorú vagyok, hogy az egyik legjobb részt ki kellett vennem a sorozatból. Sajnos, ezt a döntést nem tudtam elkerülni, tekintettel arra, hogy az elsõ adásban a 8. rész miatt egy érdi úriember feljelentést tett az ORTT-nél. A filmben látott jeleneteket kifogásolta, szerinte azok alkalmasak kiskorúak megzavarására. Bár beszereztem Európa 8 országának korhatár besorolását és adás idejét - valamennyi ifjúsági sávban, délelõtt vagy kora délután, 12-14 éves korhatárral sugározta - ennek ellenére az ORTT elmarasztalt, és pénzbírságot helyezett kilátásba. Így két lehetõségem maradt: vagy este 10 óra után, M2 mûsorára szerkesztem be ezt az ifjúsági filmet, vagy kora délután M1-en, a 8. rész nélkül sugárzom. Ez utóbbit választottam! Kérem megértését, és ha bármi kérdése és észrevétele van még ezen kívül, kérem hívjon a 437-63-01-es számon, és megpróbálok segíteni.
Üdvözlettel,
Horváth Márta
szerkesztõ
[email protected]
Kedves Reklamáló!
Én is szomorú vagyok, hogy az egyik legjobb részt ki kellett vennem a sorozatból. Sajnos, ezt a döntést nem tudtam elkerülni, tekintettel arra, hogy az elsõ adásban a 8. rész miatt egy érdi úriember feljelentést tett az ORTT-nél. A filmben látott jeleneteket kifogásolta, szerinte azok alkalmasak kiskorúak megzavarására. Bár beszereztem Európa 8 országának korhatár besorolását és adás idejét - valamennyi ifjúsági sávban, délelõtt vagy kora délután, 12-14 éves korhatárral sugározta - ennek ellenére az ORTT elmarasztalt, és pénzbírságot helyezett kilátásba. Így két lehetõségem maradt: vagy este 10 óra után, M2 mûsorára szerkesztem be ezt az ifjúsági filmet, vagy kora délután M1-en, a 8. rész nélkül sugárzom. Ez utóbbit választottam! Kérem megértését, és ha bármi kérdése és észrevétele van még ezen kívül, kérem hívjon a 437-63-01-es számon, és megpróbálok segíteni.
Üdvözlettel,
Horváth Márta
szerkesztõ
[email protected]