23
-
C7 #23 szerintem jó lett. a Hulknál biztos jobb, de a képregényátiratok közül a Fantastic 4 a legjobb meg az X-Men -
C7 #22 azok a Sai tőrök voltak -
Dorcus #21 Lenne egy furi kérdésem tudja valaki hogy hívjátk azt a fegy vert amit Jennifer Garner használt a filmben. Amúgy szeritem a rendezőnek kellett... ennél a sokkal jobb a csaj!! -
#20 Jennifer Garner-nek vajon hány f@szt kelett leciráznia egy saját filmért?" - Azt csak sejteni lehet, de szája nagyon megvan hozzá.
-
#19 Ez hülyeség, egyáltalán nem nagy a segge. A másik meg, a cikkíró leszólta, ti is ezt majmoljátok. Mindenesetre A sok verekedős-bunyós filmek sorában jól esik a változatosság. Sztem nem volt rossz film, de nagyon jó sem volt. -
#18 "ráadásul a főszereplő se szép, kicsit kövér, nagy a segge"...
-
ati88 #17 "ráadásul a főszereplő se szép, kicsit kövér, nagy a segge, és elől a haja se szép"
kiváncsi lennék a barátnődre... -
#16 áhh megnéztem a sincity-t , de az egy 3-in-1 film lett .. viszont durva rendesen :) -
entreri #15 ekkora egy fos filmet ritkán lát az ember.
esetleg ezért érdemes megnézni. -
#14 áááááááááááááá -
Cat #13 megnéztem, tényleg béna film
ráadásul a főszereplő se szép, kicsit kövér, nagy a segge, és elől a haja se szép -
IoIa #12 "Jennifer Garner-nek vajon hány f@szt kelett leciráznia egy saját filmért?" - Azt csak sejteni lehet, de szája nagyon megvan hozzá. -
IoIa #11 A Sin City tényleg nagyon ütős. Nagyon jó a szereposztás is, a trükkök is, és Tarantino keze nyoma is eléggé ott van. Az utóbbi jópár év legjobb filmje ebben a kategóriában. -
Pontius #10 Aszittem a nagy feka Shaq O'neal... :)
Jennifer Garner-nek vajon hány f@szt kelett leciráznia egy saját filmért? -
#9 Várjuk, várjuk...várhatjuk... -
winnie #8 várd meg a sin city-t. kemény lett. -
#7 nekem az xmen jott csak be nagyon,regen nagy fan voltam :-) -
#6 De ugyanmár, ezek a képregényátírások nagyon uncsik már. Nekem már a Pókember sem tetszett, nem hogy a többi... -
#5 A film önmagában véve szar...rossz színészi játék, rossz rendezés, kegyetlen rossz forgatókönyv. A szuperhősök szerintem jók lettek volna, meg a harcokkal se lett volna gond, ha nem 10 másodperces minden harc, és tényleg kűzdenének. Így sajnos lapos, kliségyűjtemény lett. -
ZsirosKenyer #4 húhúúú jennifer garner -
irkab1rka #3 a francba, pont ezt akartam írni. flashX, megelőztél :) -
flashX #2 Szar. -
Farseer #1 A film nem rossz, a viz effektek egész jók, csak Jen. G bnem jó szinész..