23
  • C7
    szerintem jó lett. a Hulknál biztos jobb, de a képregényátiratok közül a Fantastic 4 a legjobb meg az X-Men
  • C7
    azok a Sai tőrök voltak
  • Dorcus
    Lenne egy furi kérdésem tudja valaki hogy hívjátk azt a fegy vert amit Jennifer Garner használt a filmben. Amúgy szeritem a rendezőnek kellett... ennél a sokkal jobb a csaj!!
  • Mincsi
    Jennifer Garner-nek vajon hány f@szt kelett leciráznia egy saját filmért?" - Azt csak sejteni lehet, de szája nagyon megvan hozzá.
  • Killgore
    Ez hülyeség, egyáltalán nem nagy a segge. A másik meg, a cikkíró leszólta, ti is ezt majmoljátok. Mindenesetre A sok verekedős-bunyós filmek sorában jól esik a változatosság. Sztem nem volt rossz film, de nagyon jó sem volt.
  • sweech
    "ráadásul a főszereplő se szép, kicsit kövér, nagy a segge"...

• ati88
    "ráadásul a főszereplő se szép, kicsit kövér, nagy a segge, és elől a haja se szép"

kiváncsi lennék a barátnődre...
  • [HUN]PAStheLoD
    áhh megnéztem a sincity-t , de az egy 3-in-1 film lett .. viszont durva rendesen :)
  • entreri
    ekkora egy fos filmet ritkán lát az ember.

esetleg ezért érdemes megnézni.
  • concrete
    áááááááááááááá
  • Cat #13
    megnéztem, tényleg béna film
    ráadásul a főszereplő se szép, kicsit kövér, nagy a segge, és elől a haja se szép
  • IoIa
    "Jennifer Garner-nek vajon hány f@szt kelett leciráznia egy saját filmért?" - Azt csak sejteni lehet, de szája nagyon megvan hozzá.
  • IoIa
    A Sin City tényleg nagyon ütős. Nagyon jó a szereposztás is, a trükkök is, és Tarantino keze nyoma is eléggé ott van. Az utóbbi jópár év legjobb filmje ebben a kategóriában.
  • Pontius #10
    Aszittem a nagy feka Shaq O'neal... :)
    Jennifer Garner-nek vajon hány f@szt kelett leciráznia egy saját filmért?
  • Robeast
    Várjuk, várjuk...várhatjuk...
  • winnie
    várd meg a sin city-t. kemény lett.
  • saco
    nekem az xmen jott csak be nagyon,regen nagy fan voltam :-)
  • Cactus
    De ugyanmár, ezek a képregényátírások nagyon uncsik már. Nekem már a Pókember sem tetszett, nem hogy a többi...
  • Robeast
    A film önmagában véve szar...rossz színészi játék, rossz rendezés, kegyetlen rossz forgatókönyv. A szuperhősök szerintem jók lettek volna, meg a harcokkal se lett volna gond, ha nem 10 másodperces minden harc, és tényleg kűzdenének. Így sajnos lapos, kliségyűjtemény lett.
  • ZsirosKenyer
    húhúúú jennifer garner
  • irkab1rka
    a francba, pont ezt akartam írni. flashX, megelőztél :)
  • flashX
    Szar.
  • Farseer
    A film nem rossz, a viz effektek egész jók, csak Jen. G bnem jó szinész..