Részletek az Intel következő generációs asztali fejlesztéseiről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha valóban nagyon drága lesz a Presler akkor megelégszem a Cedarmill kódnevû processzorral is.
A lényeg hogy 65 nm technológiával készüljön, mert az elõzetes információk szerint a Prescott maghoz képest jóval kevesebbet fogyaszt.
A lényeg hogy 65 nm technológiával készüljön, mert az elõzetes információk szerint a Prescott maghoz képest jóval kevesebbet fogyaszt.
Van egy évem gyûjtögetni, koldulni, bankot rabolni stb. csak összejön valahogy rá a pénz <#vigyor5>#vigyor5>
Amúgy biztos dob a teljesítményen.
Amúgy biztos dob a teljesítményen.
Tehát megjelenéskor is lesz HT-s változat-igaz, elég mélyen a zsebedbe kell nyúlnod, ha valóban olyat akarsz. (Azért arra kíváncsi vagyok, hogy egy DualCoreos CPU-n mennyit fog gyorsítani a HT.)
/*WTF?!*/
A képen az Extereme Edition és a Pentium D is Smithfield magra épül.
Presler "szálon" az láccik hogy külön lesz HT támogatású processzor és "sima" is.
Presler "szálon" az láccik hogy külön lesz HT támogatású processzor és "sima" is.
Eszerint Preslerbõl lesz EE illetve "sima" Pentium D is.
/*WTF?!*/
A Presler nem a most megjelenõ Dual Core processzor lesz ami 90 nm technológiával készül és két Prescott magból épül fel, mert azt én is tudom, hogy abban csak a késõbbiekben lesz engedélyezve.
De ha a Preslerben sem lesz engedélyezve a kezdetekben akkor maximum várok majd egy kicsit még <#zavart2>#zavart2>
De ha a Preslerben sem lesz engedélyezve a kezdetekben akkor maximum várok majd egy kicsit még <#zavart2>#zavart2>