Digital Devil Saga
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
BTW én úgy fogom fel, hogy gyökér ellenfelekkel le sem állok csatázni. Aki velem csatázni akar, annak egy bizonyos szintet el kell érnie. 😉
www.youtube.com/aabyssx
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De valszeg csak azért mer' az utóbbi idõben játszottam jó nem random battle-s JRPG-kkel.
Nekem az szokott lenni a módszerem, hogy ha már nem kapok elég EXP-et a csatában - azaz mondjuk 8-10 csatából gyûjtött EXP nem elég egy levelup-ra -, akkor escape-elek a csatákban és így nem olyan idegesítõ a túl sok random battle.
www.youtube.com/aabyssx
Az rendben van hogy erdekes a story de a 3-4 masodperces ugyanolyan mondban lezajlott harcjelenetek engem totalisan kikeszitettek.
A fene egye meg. Mehet a busba.
Egyebkent rulah gama 😄
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
de ez már az elõzõ részben is így volt.
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
japán rpg-rõl van szó `a la Final Fantasy. cell shade grafika, de nagyon jóféle.
a játék elején egy heves csata közepette az égbõl becsap egy irtózatos `sugárnyaláb`, amely furcsa erõt ad az embereknek: hevesebb emóciók alkalmával kitör belõlük a démon és ellenállhatatlan késztetést éreznek, hogy ellenfeleiket egyszerûen bekebelezzék (ez a fejlõdés útja - egyél, hogy ne egyenek meg). az égi áldás alkalmával egy rejtélyes lány is színre lép, aki természetesen nem emlékszik semmmire. adva van egy világ (Junkyard), ahol (eleinte) 6 rivális klán él. ellenük kell harcolnunk, hogy legyõzve õket a klántagokat a magunk pártjára állítsuk és a lányról újabb információkat gyûjtsünk.
roppant hangulatos és rendkívül szép játék, aki ilyen `darkosabb` kaland/rpg-re vágyik, annak mindenképp ajánlom.