268
BMX
-
manson222 #268 -
csillagharcos6 #267 Elég jó. A bmxnek egy más nem az ugrálgatós stylusa.szerintem elég látványos.
-
legifutar #266 Kedves BMX-esek,
Szeretném figyelmetekbe ajánlani szolgáltatásunkat Amerikából BMX-ek, alkatrészek, felszerelések, cipők, mezek, protektorok, kiegészítők, stb.beszerzésére vonatkozóan.
Ha bármit találtál az interneten böngészve, szeretnéd megvenni de nem tudod megvásárolni, vagy esetleg túl költséges, időigényes a hazaküldése akkor keress minket.
2 hetente indul légi úton szállítmányunk, ami indulástól számítva 5 munkanapon belül megérkezik és az áru átvehető.
Bővebb információért keressen az alábbi elérhetőségeken :
Tel.: +36-30-253-1782
E-mail : [email protected]
-
Mka #265 Esetleg ha valakit érdekel így tavaszra, eladom Wt justice vázra épített bringám :P
Eladó canga :D
Én személy szerint most váltok Freeride-ra :P -
#264 nem tudja valaki a 2006 bmx vb (azthiszem köln) offical videó zenéjét?valami német rapp szólt alatta -
#263 nem a bicód agyát kell kicserélned hanem a tiedet. -
armeen #262 Sziasztok,az lenne a kérdésem hogyha azt akarom hogy szép hangos hangja legyen a hátsókerekemnek akkor agyat kell benne cserélnem vagy elég csak racsnit? mert valakitől azt hallottam hogy csak racsnit valaki meg azt mondta h csak agyat! -
krisbmx #261 Lenne pár eladó bmx alkatrészem. Akit érdekel bővebben itt többkép és ha megtetszik pár elérhetőség Üdv. -
krisbmx #260 balintatom: úgy egy kicsit nehezebb lesz tekerni, 28 fogas lánctányérhoz 10fogas driver az ajánlott.a 9fogashoz pedig a 25ös lánctányér. Remélem segitettem ezzel -
balintatom #259 Szevasztok, azt szeretném kérdezni hogy ha veszek előre egy 28-as lánctányért,hátra egy 9-es drivert akkor azt nehéz vagy könnyű vagy pont jó lesz tekerni?:d -
Torma55 #258 Helló,egy WeThePeople Arcade 2010 (fekete) hogyan lehet kiszerelni az első féket? vagy ahoz hogy kitudjam szerelni kikell a hátsót is? mert ott a rotornál összevissza van nemértem :D és olyat fogok venni...de az az első hogy az első féket leszedem...ha úgy adódik akkor a hátsót is csak ne idegesítsen a fék...a választ kösz előre! :D -
psyho777 #257 - NEM apróhirdetés topik - -
#252 Mi fog történni ha egy kisebb lánctányért teszünk fel például egy BMX-re, mint amekkora fent van?
... Könnyebb lesz tekerni, de viszont kisebb lesz a végsebesség?
Vagy semmi?:D -
david1996 #250 vagy inkább úgy kérdezem hogy melyiket tudnátok ajánlani a kettő bmx közül UMF BRAD(króm vázas) vagy egy Mali Jump(aluminum vázas)? -
david1996 #249 mármint nem egész nap gyakorolnék hogy profi legyek csak úgy ha néha kedvem van akkor arra is lehessen használni -
david1996 #248 heló! ha flatland-re használnám a bicót akkor az aluminium vázas magfelel? -
Bmx01 #247 -
#246 én egy ilyen mali tyrantot akarok venni : http://potkerek.extra.hu/kerekpar/Mali/2008_Mali_Tyrant_red.jpg
megéri a pénzt ? -
#245 vki nem tudja hogyan lehetne csinálni vagy venni egy jumpbox-ot?
ilyesmire gondolok -
DJ László #243 helo
szerintetekk le fessem énn a vázam vagyy 10000ft fujjassam le? -
moralosan #242 [úgy is összefoglalhatnám, hogy egy megbízható, jó kezdő bmx-et keresek kb. 50 ezer környékén] -
moralosan #241 Üdv emberek! :D
Hozzáértők tanácsát kérném ki: szeretnék venni egy bmx-et, csak nem tudom hol, meg azt sem milyet.
Nézegetem a netes hirdetéseket, de úgy gondolom érdemes inkább rááldozni a pénzt egy minőségi darabra, mint venni egyet olcsóbban. Aztán ha én szeretnék dimbes-dombos környezetben bmx-ezni, akkor milyen paramétert érdemes figyelni? Szal gyűrném a cangát rendesen ... egy megbízható bolt honlapja is jól jönne :).
válaszotokat előre is köszi! -
#240 jó hát ha neked jó a nehéz akkor ok:D
de én nem vennék az tuti:) -
#239 én azon tanultam meg pár trüköt meg ugratni mikor kezdtem a bmxet jó és pont azért jo mert nehéz utána egy könnyeb bicon minden jobban fog majd menni :D -
#238 Mongoose* -
#237 Szia
Nem nagyon ismerem a Kongoose-kat, azt tudom róla h nagyon kezdő bicó, mert nehéz, és nem is a legerősebb. -
BubbleGum #236 Sziasztok!
tudnátok nekem segíteni??
még elég kezdő vagyok..és most szeretnék venni egy bmx-et!
mi a véleményetek a mongoose subject 2009-es bmxről??
a válaszokat előre is köszi!:) -
marcix95 #235 olyat veszel amilyet akarsz meg amilyenre van lesz pénzed -
marcix95 #234 én nem a pénzre gondoltam :\ -
marci944 #233 hello
hol lehet subrosa salvadort venni?
-
marci944 #232 mértne lehetne összehasonitan i a 2 bmx között 13 ft van -
marcix95 #231 azért szerintem nem szabad össze hasonlitani a subrosat és a lowdownt -
#230 VRSDM -
#229 vasárnap ki megy bmx jamre? -
#228 subrosa salvadorn szerintem.
a lowdown naon kezdő bmx
bár haro f2-t ajánlok mindenkinek:P -
marci944 #227 hello
énis ugyan azt kérdem csak hogy meik bicónak erősebb a váza lowndown vagy egy subrosa salvadornak?
-
#226 scarab -
marcix95 #225 hello!
Hoffman Scarab EL az jó (kezdönek) ? ramrodder? -
#224 :P -
marcix95 #223 :Shát érten még kondolkodok rajta mert még nyárig van idö9:D