105
Jókai Mór - A kőszívű ember fiai
-
#25 az idei tanévben sem sikerült még megtanulnod rendesen írni és fogalmazni? -
#24 #19 valaki tudna segíteni mert nagyon fontos lenne és a határidő gyorsan telik -
#23 azt, hogy ma beszólós (majdnem szmájli nélküli) napom van -
#22 mit akartál mondani a második sorral -
#21 egyébként
[sry, szar kedve van] -
#20 nem fogalmazás kell
feladatok lesznek -
#19 Ott van fent azon a honlpon a film!
Egyépként de ez csak az én véleményem nem ér meg jó pár ezrest némelyik kötelező így ez sem.
-
Shadow_THH #18 szal ha neked a film kell akkor nyugodtan ruházz be egy 5.1es dvd directors cut special editionra mert meg fogja érni -
Shadow_THH #17 kedvencem amikor: kijön egy ember meglátja a zászlót kopogni akar de összeesik.
erről biztosan le tudod már irni a fogalmazásoban, hogy antoáné vagy ki (a tököm már nem emlékszem) két végéről égetik a gyertyát és a forradalomban elesett hazafi miközben segítségért és orvosért kiált volt szerelmének hiába jön rá a turpisságra szerelmét soha töbé nem láthatja szép magyar honban hiszen vágott sebe fontos ereket ért és a forradalom még aznap elbukik -
Shadow_THH #16 vazz talán ha szépen kérnéd mert tudom miről beszélek
láttam múvin a kőszivü ember fiait. még úgy hogy elolvastam a könyvet úgy sem értettem miről szól. elmondom neked, hogy a filmet úgy csinálták, hogy ha épp akkor olvastad ki akkor érteni fogod hogy egy egy bevillanó részlet hol is volt. mert ez mávészet és ez kell a népnek. amúgy is mindenki ovlasta akkor minek minden részbe bele menni -
#15 Én is kérdeznék tőletek valamit tudja-e valaki hogy hol van fent az interneten filmen a TWIST OLIVER? -
#14 Kőszívű ember fiai:http://snova.smsbase.hu/index.php?section=dvdrip&page=100 -
#13 Légy jó mindhalálig:http://freestuffz.uw.hu/index.html -
#12 Mindjárt beteszem a lineket ugyanígy a kőszívű ember fiaira is -
#11 Ez csak egy doboz :)) -
blackgamer #10 tessék:
-
#9 szerinted miért kell muvin?
amúgy elolvastam a KR-t, desemmit se ér(t)... -
#8 Pár hónapja írtunk belőle de szar volt de szerencsére meg volt filmen -
Shadow_THH #7 kötelezők a röviden
nm -
Takezó #6 Ajánlom nektek a helyi Szabó Ervin Könyvtárat Videjón tuti megvannak ezek... aztán meg lehet digizni :) -
Nadi #5 Valaki ugyanezt Légy jó mindhaláligban? -
Takezó #4 télleg, szorir linket arra? kétlem,h ogy kapsz, esetleg dc -
#3 tv, mozi, dvd :|
azért htx -
Takezó #2 ott van ni -
#1 ha erre tud adni valaki egy linket, akkor azt megköszönném