16
Sípoló tápegység
-
mobal #16 nemtom mivan most komolyan. átmentem vinbe ott nyugi van. egy hang se. van még egys mp3 ez win alatt: tap win alatt és akkor ami linux alatt csak ott sipol!:linux alatt a táp -
mobal #15 pontosítok. venti de nem hangos a táp: FSP BlueStorm 350W -s. tehát a venti nem mert 12cm. ez zárlat de nem hiszem ,hogy az? teljesen jól műkxik! -
mobal #14 hú :D ez nem venti ugyanis hozzányomtam a miket a táphoz :D és volt +12db hangosítás is! :D -
#13 Sztemis.:)) -
#12 szerintem meg olyan, mintha tücsök ülne benne:)
vagyis serceg, tehát zárlatos...szerintem -
#11 sztem ez nem sípolás, hanem ventillátor hang..... -
mobal #10 csinaltam róla egy kis felvételt. mégegyszer hangsúlyozom ,hogy tökéletsen megy!tap hang -
#9 :ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ
Jash, télleg, régi szar TV-k szoktak sípolni. Fizikai ráhatással általában elmúlik a hang... :FF -
#8 Ha egy kondinak hangja van, az nem egészséges .
A 'sípolás' ellenére működik a táp, de nincs jó hatással rá, a rezonálástól elmászhat a sorkimenő frekcenciája, felharmonikusok lesznek az átviteli jelben, ami zavarokat okozhat, elkezd rendszertelenül újraindulni a gép, rosszabb esetben valamelyik mech. eszköz (CD / DVD, vinyó) vezérlését bolondítja meg, vagy tönkreteszi a memóriát, stb . -
mobal #7 aham énis arra gondoltam ,hogy a rögzítés miatt a bizonyos frekvencián sípol. meg nem mindíg tehát valsezg odaszegelem majd. jah és kapcsolós táp
mellesleg ezért normális. jah ez köbö olyan mint az abit nf-7 es lapokban is ilyen muzsikáló kondik vannak. nem mindeyikben de van. -
#6 Kapcsolóüzemű tápban van egy nagyfrekvencián működő sorkimenő tekercs, ha a csévetest nincs jól rögzítve, bizonyos frekvencián elkezd rezonálni, ez sípoló hangot ad ki .
Próbálj meg ráütni egyet, az sokszorrövidtávon megoldja, de valszeg normális rögzítés oldaná meg . Gyári hibás is lehet a tekercs, ha garanciás még, vidd vissza . -
#5 Szerintem ezt IDE kellet volna írni. -
#4 minnyá robban én futnék a helyedben !!! -
#3 hogy lenne már normális egy sípoló táp? Sípolni a síp szokott ha fujják.... -
mobal #2 sziasztok! olyat olvastam ,ha a táp új korától csinálja mint az enyém akkor az norműlis. erre kommentek...? -
mobal #1 sziasztok! van egy vadi új köbö max 1.5 hónapos fsp tápm ami rohadtul sípol. vagy is ha nincs terhetéls alatt a gép akkor benne egy alkatrész. jah amúgy teljesen normális a működése. de ez normális?