Elfelejtett jelszó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
az írásvédést hogy csinálod meg?

hát egyenlõre elég lenne,ha kinyitnánk a BIOS-t???
Az én tesóm ....
Hát informatikált tanul de szinte csak az alapokat tudja megcsinálni. Hogy lekódolja azt az XP mindent megcsinál maga ....
Képes azért lekódolni mert azt hiszi hogy én rontom el a gépet <#mf3>
Na szóval ...
Bios kódolva ... C meghajtóról indul alapból nem lehet floppy se CD.
Windows Kódolva 😊 .... Csak vendégként léphetek be.
És minden file irásdvédett a Program Files -ba és még törölni sem tudok a mappáimba ez a gondom.De telepíteni néhány programot tudok.

Palinko
azt hiszem tudok adni tippeket,csak vázold a helyzetet kérlek,hogy ki gépe,mennyire ért a csákó hozzá stb. stb.

horza: csak próbálgatni,csak próbálgatni 😄
De ez ne megy !!! Hiába irjátok be <#lookaround> nem tudok belépni mert folyton kér jelszót !!
"Következõ lépésben megjelenik a bejelentkezõ képernyõ, ahol ki kell választanunk a rendszeradminisztrátor opciót egérkattintással." ha kiválasztom akkor kér jelszót ugyan úgy mint ha normal -ba lennék.

Tomicsek
"A Windows XP készítõi hagytak egy ’hátsó ajtót’ arra az esetre, ha be szeretnénk jelentkezni a rendszerbe rendszeradminisztrátorként, és elfelejtettük volna jelszavunkat. A hátránya a dolognak annyi, hogy ezt bárki megteheti.
Kapcsoljuk be a számítógépet, és figyeljünk rá, hogy a Boot-menü bejelentkezzen, ezt az F8 billentyû lenyomásával érhetjük el. Ha a Boot-menüben vagyunk, nyomjunk még egyszer F8-at, ennek hatására további Windows indítási opciók jelennek meg. Figyeljük meg, hogy a rendszeradminisztrátor jelszava üres.
Válasszuk az opciók közül a Biztonsági módot a Windows indítására. A bejelentkezés ebben a formában csak rendszeradminisztrátorként lehetséges. Ezután legyünk türelemmel, amíg a Windows elindul a fent említett módban. Következõ lépésben megjelenik a bejelentkezõ képernyõ, ahol ki kell választanunk a rendszeradminisztrátor opciót egérkattintással. Ez az indítási mód, csak alapszíneket használ, ezért kissé komikusan nézhet ki a képernyõ, de ami fontos, hogy bejutottunk a rendszerbe bármiféle jelszó beírása nélkül. Itt aztán igényink szerint új jelszót írhatunk a korábbi helyett, bízva abban, hogy többé nem felejtjük el"😊 <#wow1>

Na hát a helyzetem már trutyi lett 😊
Bios kódolva szóval azzal a linux cd -vel nem tudom megcsinálni.
Amit irtál palinkó az nem megy mert safe mode -ba nem tudok belépni adminhoz akkor is kér jelszót hiába szedem ki hogy ne töltse be ezeket.
Viszont megszereztem a rapair mappát 😄 fel is törtem Brutus Attack -el de az a jelszó nem megy <#confused> vagy azóta lett módosítva vagy peidg rosszul irtam volna be ??
Valami ötlete valakinek?? Próbálom újra a rapair mappát megszerezni de ....
Sehogy sem meg mert msdos-ba nem lehet belépni bios miatt szóval <#buck>

Nem akarom - csak leírtad - hogy te mit is szoktal csinalni - gondoltam egy probat meger...
Mert tudtommal csak brute force-al lehet esetleg az admin jelszavat megszerezni - vagy spec. programokkal - torolni...
de te oly egyszeruen szoktad csinalni...
Szal csak kivacsi voltam - hogy en tudok valamit rosszul, vagy ...
Palinko
aha,így kapásból nekem sem sikerült 😞,de valami zavar is volt 😄 miért akarod feltörni az Admin-t?
Csinálj egy korlátozott user-t, lépj be azzal, s próbáld az adminod törölni...
Palinko
én úgy teszteltem,hogy csak egy admin volt és azt töröltem... mond meg,hogy hogy van a gépen a fiókok és melyik van lekódolva.... majd megnézem mit tehetek... nekem sp2-es...
Hagyjuk - az hogy többször sikerült neked, azért volt mert admin voltál alapból :-)
Nem tûnt fel?
Belépek csökkentett módba
Vezérlõpult - felhasználói fiókok...
És itt az Admin jogokkal rendelkezõ fiókot - mint korlátozott felhasználó még csak nem is látom...
Hogy varázsolom elõ a kódolt accountokat?
Mer' hogy nem rendelkezem admin privilégiummal?
Hm?
Palinko
hát nálam bevált.... nekem sikerült saját gépemen töbször is megcsináltam.... írd le,hogy mit csinálsz és majd megpróbálok segíteni... RÉSZLETESEN
Pazar - ez a Palinko 2Pac összezavart...
2Pac: Te hány XP-nél csináltad ezt meg? :-)
Valamit biztosan félreértettem, mert az administratori jogok eléréséhez már adminnek kell lenni, különben - én a fiókot sem látom...
???? Hogy is van ez - lehet hogy nem elég nagyot rúgok a reset gombba?
Eh...
Palinko
nem o9lvastam vissza,mert nem tudok,de itt van egy saját leírás,amit én készítettem 😄

Valaki nagyügyesen gondolta,hogy nem hackerkedünk mink annyit azon a gépen,majd õ tesz egy code-ot az account-ra.Te kapcsolod be a géped,és kéri tõled a kódot az XP.Hát most mi legyen? Hívjuk ide azt a személyt,aki ezt tette drágalátos gépünkel? Ne,inkább oldjuk meg egy igazi hacker módjára a dolgokat.Jobbláb kinyújt RESET gomb megkeres,jónagyot belerúg.Most ugye nézegeti a Bios,hogy nem-e esett ki valami a gépbõl,utánna bootol.Ez a két mûvelet között nyomkodjuk az F8-at.... Kijön egy menü,itt legfelül van olyasmi,hogy Safe Mod (Csökkentett Üzemmód).Azt kiválasztjuk és ENTER.Elkezdi töltögetni a filokat,ott alul majd kiírja,hogy ha nem akarod betölteni ezt,meg azt a filet,akkor nyomj entert...ezt tedd is meg,két ilyen eset van egymás után.Most kilyön egy ablak,ne is olvasd,hanem ok,utánna ha valamit kérdez,akkor yes,és bent is vagyunk a rendszerünkben.Hát ha nem szeretnél sokat itt maradni,akkor Start-Control Panel-User Account itt kiválasztod a lecode-olt accountot kinyitod remove code.... És kitörli a code-ot 😊 Na ok Start-Turn Off Computer-Restart.A probléma megoldódott,mellékhatás talán nincs.
Jaja az ötlet nem rossz 😉

admi
Akkor mondom a választ:
1. indítsd el a gépet
2. hívd oda a tesódat
3. üsd a tesódat addig, amíg meg nem mondja a jelszót
4. írd be a jelszót
5. enjoy😊

Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipőcskémből? Kialudt a villany!

A kedves tesóm sikeresen lekódolta a gépet és csak vendégként tudok belépni.
Próbáltam csinálgatni amit leirtatok de nem sikerült safemode -ba elindítani a gépet mert ilyen opció nincs is.

Valaki segítene?? Bios még nincs lekódolva de ki tudja mikor lesz 😊
Ha tud valaki valami jó használhatót akkor irja meg.Köszi

na valaki segítsen má hogy tudok belépni rendszergazdaként.. vagy valami jelszófeltõrõt vagy valamit..plzmert nemakarom ujrarakni a gépet...

__|__ ________(*)________

hello találtam egy hátsó ajtós cuccot és nem tudtam vele kezdeni semmit...
mert anyu céges laptopjára akrok belépni rendszergazdaként(angol)
és nyomom az f8at utána megint... kiválasztottam az összeset... de egyiknélse lehetet belépni jelszó nélkül administrator domainnel 😞(((

http://hellnet.hostoffice.hu/howto/magyar/otherz/XP%20tr%fckk%f6k/Backdoor%20az%20Xp-ben.txt

__|__ ________(*)________

pedestrian
Ha nem tudod a bios-ban átállítani, akkor igen.

foleg ha nem tudsz cdrol bootolni 😊

pedestrian
Ez mindent megold.
isoHunt - IRC and Bit Torrent Search Engine » miniPE-XT.v2k5.01.01.iso

sfc_os : ez rakja helyre, ezt kell kiiktatni
nem az a gond, hogy nem látja az ntfs-t

szó szerint nem tudom másolni, NTFSDOS -sal próbáltam pld.
pedestrian
Ha lehetõséged van kivenni a gépbõl, akkor jó megoldás a rack-es. Ha nincs, akkor úgy kell boot-olni, hogy lássa az NTFS-t.

NTFS de valami piszok módon védett

Emergency Boot Disk Pro-val próbáltam, de nem megy

már csak egy ötletem vam : HDD rackbe be, másik XP-rõl
pedestrian
Ha Fat32-es fájlrendszeren van, akkor egyszerû a helyzet. Floppyról indítod a gépet, lemásolod valahova, aztán már nem is védett. NTFS-nél bonyolultabb a helyzet, de az is megoldható.

a SAM és a System fájlban vannak a lényeges dolgok

a System fájlt hogy lehetne lemásolni ? eléggé védett
pedestrian
Ha nem rendszergazdaként lépek be, akkor nem enged ezekhez a fájlokhoz nyúlni.

mateus33
Tyûûû,ez marha jó,pont egy ilyen progit kerestem,thanx!<#worship><#wink>

Láma!
simán csökkentett mod, rendszergazdának belépsz, modositasz jelszot ennyi.

rafaello
format c:\
.....
fatal i\o error

miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!

pedestrian
Garfildhoz lenne az a kérdésem ,hogy használtad-e már az ERD Commandert. Mert lenne egy kérdésem vele kapcsolatban.

dawe tegnap 09:47 | Válasz erre | #126
tolzsd le a Proactive Windows Security Explorer nevu progit (innen:http://www.tucows.com/preview/349572.html)

tolzsd le a crackjet (bar ez nem annyira fontos, mert csak ido korlatozas vana progira.......szal innen:http://mscracks.com/cracks/P17.php)

es a windows/repair konyvtraban a a sam és a systeam file, (ezek a rendszer filek mega jelszavakat tarolo filek es a repairban a biztonsagi masolatuk van ezeket szabadon masolhatod ,hasznalhatod es a progival vissza fejtheted)

Zetorg
SP1-es xp-hez van program, a neve CIA Commander.ez csinál egy boot lemezt és ha errõl bootolsz, felül tudod írni az összes jelszót.

sajnos csak SP1-el mûködik bánatomra és a suliban most SP2-t telepítettek, így nem tudjuk fölrakni a CS-t 😞
SP2-t még sehogy se sikerült feltörni :'(

Cicero
Én azt nem értem, hogy miért olyan jelszót adsz amit elfelejtesz? <#fejvakaras>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

joebacsi
õõ vagyis mégsem teljesen ezt, elvileg elég csak csökkentett módban belépned, és ha nem win2000es login ablakod van és nincs sp az xpn (ez nem tuti hogy kritérium), akkor megjelenik egy "Rendszergazda" a bejelentkezo kepernyon, aminek ha telepítés során nem adtál jelszot akkor mákod van.
Erre mondjuk elég érdekesen jöttem rá 😊:
még jopar eve lanon éjszaka (reggel) veletlenul belerugtam haverom gépébe a resetnél aztán elindult csökkentett módban, nézem mi a manó, ott egy +profil...szépen átírtam a jelszavát (õ persze már rég szunyókált)
aztán ingyen ittam a következõ nap 😊 [nemgeci<#vigyor>]

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Taranov
Ja, ezek az amatõr hackerek nagyon elszántak 😄D

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

joebacsi
áhh én is ezt akartam beírni, csak azért biztonság kedvéért nyomtam egy frissítést 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

burkusdió
állítólag (én még nem próbáltam) indításkor F8 (itt tudod választani hogy csökkentett mód, vagy sima) és megint meg kell nyomni, és elúhoz ilyen extra funkciókat, és ott valami rendszergazdásos cuccot kell válastztani és amikor jelszót kér, csak entert kell nyoni, és mehetsz továb...
valahol olvastam, nem emléxem hol, ha nem jó, ne engem sziggyatok!!!!

akyyy
szerintem meg egy TAMÁS!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Laky
szerintem csak meg akarja tudni a jelszót mások gépén
LOÁL

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
szép próbálkozás
Próbálja meg késõbb.

ugyan már

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

ivjoe
Ezt neked senki nem fogja leírni! Ez 100-as!
Saját gépen saját jelszót elfelejteni?

<#lama>

De hogy ne mondhasd, hogy csak - amúgy jogosan fikázlak -, itt egy link:

Winternals Administrator's Pak

Ezen belül neked az ERD Commander 2005 kell.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

cSuwwi
legközelebb jegyezd meg! (sokat segítettem, mi?) 😄

shit happens

lál owned
hátha csak egy felhasználói fiók volt vagy csak egynek volt rendsezrgazdai jogosultsága és pont azét felejtetted el, akkor igen, reinstall

http://www.lohere.net - a MagyarChan