Elfelejtett jelszó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát informatikált tanul de szinte csak az alapokat tudja megcsinálni. Hogy lekódolja azt az XP mindent megcsinál maga ....
Képes azért lekódolni mert azt hiszi hogy én rontom el a gépet <#mf3>#mf3>
Na szóval ...
Bios kódolva ... C meghajtóról indul alapból nem lehet floppy se CD.
Windows Kódolva 😊 .... Csak vendégként léphetek be.
És minden file irásdvédett a Program Files -ba és még törölni sem tudok a mappáimba ez a gondom.De telepíteni néhány programot tudok.
horza: csak próbálgatni,csak próbálgatni 😄
"Következõ lépésben megjelenik a bejelentkezõ képernyõ, ahol ki kell választanunk a rendszeradminisztrátor opciót egérkattintással." ha kiválasztom akkor kér jelszót ugyan úgy mint ha normal -ba lennék.
Kapcsoljuk be a számítógépet, és figyeljünk rá, hogy a Boot-menü bejelentkezzen, ezt az F8 billentyû lenyomásával érhetjük el. Ha a Boot-menüben vagyunk, nyomjunk még egyszer F8-at, ennek hatására további Windows indítási opciók jelennek meg. Figyeljük meg, hogy a rendszeradminisztrátor jelszava üres.
Válasszuk az opciók közül a Biztonsági módot a Windows indítására. A bejelentkezés ebben a formában csak rendszeradminisztrátorként lehetséges. Ezután legyünk türelemmel, amíg a Windows elindul a fent említett módban. Következõ lépésben megjelenik a bejelentkezõ képernyõ, ahol ki kell választanunk a rendszeradminisztrátor opciót egérkattintással. Ez az indítási mód, csak alapszíneket használ, ezért kissé komikusan nézhet ki a képernyõ, de ami fontos, hogy bejutottunk a rendszerbe bármiféle jelszó beírása nélkül. Itt aztán igényink szerint új jelszót írhatunk a korábbi helyett, bízva abban, hogy többé nem felejtjük el"😊 <#wow1>#wow1>
Bios kódolva szóval azzal a linux cd -vel nem tudom megcsinálni.
Amit irtál palinkó az nem megy mert safe mode -ba nem tudok belépni adminhoz akkor is kér jelszót hiába szedem ki hogy ne töltse be ezeket.
Viszont megszereztem a rapair mappát 😄 fel is törtem Brutus Attack -el de az a jelszó nem megy <#confused>#confused> vagy azóta lett módosítva vagy peidg rosszul irtam volna be ??
Valami ötlete valakinek?? Próbálom újra a rapair mappát megszerezni de ....
Sehogy sem meg mert msdos-ba nem lehet belépni bios miatt szóval <#buck>#buck>
Mert tudtommal csak brute force-al lehet esetleg az admin jelszavat megszerezni - vagy spec. programokkal - torolni...
de te oly egyszeruen szoktad csinalni...
Szal csak kivacsi voltam - hogy en tudok valamit rosszul, vagy ...
Nem tûnt fel?
Vezérlõpult - felhasználói fiókok...
És itt az Admin jogokkal rendelkezõ fiókot - mint korlátozott felhasználó még csak nem is látom...
Hogy varázsolom elõ a kódolt accountokat?
Mer' hogy nem rendelkezem admin privilégiummal?
Hm?
Valamit biztosan félreértettem, mert az administratori jogok eléréséhez már adminnek kell lenni, különben - én a fiókot sem látom...
???? Hogy is van ez - lehet hogy nem elég nagyot rúgok a reset gombba?
Eh...
Valaki nagyügyesen gondolta,hogy nem hackerkedünk mink annyit azon a gépen,majd õ tesz egy code-ot az account-ra.Te kapcsolod be a géped,és kéri tõled a kódot az XP.Hát most mi legyen? Hívjuk ide azt a személyt,aki ezt tette drágalátos gépünkel? Ne,inkább oldjuk meg egy igazi hacker módjára a dolgokat.Jobbláb kinyújt RESET gomb megkeres,jónagyot belerúg.Most ugye nézegeti a Bios,hogy nem-e esett ki valami a gépbõl,utánna bootol.Ez a két mûvelet között nyomkodjuk az F8-at.... Kijön egy menü,itt legfelül van olyasmi,hogy Safe Mod (Csökkentett Üzemmód).Azt kiválasztjuk és ENTER.Elkezdi töltögetni a filokat,ott alul majd kiírja,hogy ha nem akarod betölteni ezt,meg azt a filet,akkor nyomj entert...ezt tedd is meg,két ilyen eset van egymás után.Most kilyön egy ablak,ne is olvasd,hanem ok,utánna ha valamit kérdez,akkor yes,és bent is vagyunk a rendszerünkben.Hát ha nem szeretnél sokat itt maradni,akkor Start-Control Panel-User Account itt kiválasztod a lecode-olt accountot kinyitod remove code.... És kitörli a code-ot 😊 Na ok Start-Turn Off Computer-Restart.A probléma megoldódott,mellékhatás talán nincs.
1. indítsd el a gépet
2. hívd oda a tesódat
3. üsd a tesódat addig, amíg meg nem mondja a jelszót
4. írd be a jelszót
5. enjoy😊
Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipőcskémből? Kialudt a villany!
__|__ ________(*)________
Próbáltam csinálgatni amit leirtatok de nem sikerült safemode -ba elindítani a gépet mert ilyen opció nincs is.
Valaki segítene?? Bios még nincs lekódolva de ki tudja mikor lesz 😊
Ha tud valaki valami jó használhatót akkor irja meg.Köszi
mert anyu céges laptopjára akrok belépni rendszergazdaként(angol)
és nyomom az f8at utána megint... kiválasztottam az összeset... de egyiknélse lehetet belépni jelszó nélkül administrator domainnel 😞(((
http://hellnet.hostoffice.hu/howto/magyar/otherz/XP%20tr%fckk%f6k/Backdoor%20az%20Xp-ben.txt
szó szerint nem tudom másolni, NTFSDOS -sal próbáltam pld.
Emergency Boot Disk Pro-val próbáltam, de nem megy
már csak egy ötletem vam : HDD rackbe be, másik XP-rõl
a System fájlt hogy lehetne lemásolni ? eléggé védett
tolzsd le a Proactive Windows Security Explorer nevu progit (innen:http://www.tucows.com/preview/349572.html)
tolzsd le a crackjet (bar ez nem annyira fontos, mert csak ido korlatozas vana progira.......szal innen:http://mscracks.com/cracks/P17.php)
es a windows/repair konyvtraban a a sam és a systeam file, (ezek a rendszer filek mega jelszavakat tarolo filek es a repairban a biztonsagi masolatuk van ezeket szabadon masolhatod ,hasznalhatod es a progival vissza fejtheted)
sajnos csak SP1-el mûködik bánatomra és a suliban most SP2-t telepítettek, így nem tudjuk fölrakni a CS-t 😞
SP2-t még sehogy se sikerült feltörni :'(
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Erre mondjuk elég érdekesen jöttem rá 😊:
még jopar eve lanon éjszaka (reggel) veletlenul belerugtam haverom gépébe a resetnél aztán elindult csökkentett módban, nézem mi a manó, ott egy +profil...szépen átírtam a jelszavát (õ persze már rég szunyókált)
aztán ingyen ittam a következõ nap 😊 [nemgeci<#vigyor>#vigyor>]
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
valahol olvastam, nem emléxem hol, ha nem jó, ne engem sziggyatok!!!!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
LOÁL
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Próbálja meg késõbb.
ugyan már
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
<#lama>#lama>
De hogy ne mondhasd, hogy csak - amúgy jogosan fikázlak -, itt egy link:
Winternals Administrator's Pak
Ezen belül neked az ERD Commander 2005 kell.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
hátha csak egy felhasználói fiók volt vagy csak egynek volt rendsezrgazdai jogosultsága és pont azét felejtetted el, akkor igen, reinstall
http://www.lohere.net - a MagyarChan