Egyszerűen megkerülhető a Windows beépített tűzfala
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem az a fõ gond hogy van-e júzerre lebontott config, hanem hogy 1 config fájl van, és ahhoz minden progi, még távolrol is hozzá fér (alapbeállítás hogy ez a szolgáltatás be van kapcsolva!)
Az a gáz hogy alapbol egy csomó port, meg "hátsóajtó" nyitva van. Ha veszed a fáradtságot akkor telepítés után szépen egyenként megpróbálod becsukogatni (amit lehet) ha lusta vagy meg jobban bízol a reklámokban akkor felraksz egy tûzfalat.
Mindezt persze nem kellene, ha nem egy csomó likkal települne a rendszer.
Az a gáz hogy alapbol egy csomó port, meg "hátsóajtó" nyitva van. Ha veszed a fáradtságot akkor telepítés után szépen egyenként megpróbálod becsukogatni (amit lehet) ha lusta vagy meg jobban bízol a reklámokban akkor felraksz egy tûzfalat.
Mindezt persze nem kellene, ha nem egy csomó likkal települne a rendszer.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Én meg vagyok elégedve a Windows XP-vel, mióta McAfee programocskát használom. Már a legelején gondoltam, hogy Windows XP beépített tûzfala gagyi, csak a legkissebb támadásoktól tud megvédeni. Az a lényeg, hogy Windows XP a legjobb op. rendszer, szinte azon fut minden program. Én ezt szoktam meg. Biztonságból viszont egy nagy nulla az egész MicroSoft, ezért ajánlatos más, sokkal jobb antivírus+tûzfal progikat beszerezni. - De szerintem ezzel nem mondtam újat.
Hiába is távolítaná el a regisztribejegyzéseket, uyganis a bejegyzések nem törlõdnek és nem íródnak felül sosem, csupán meg lesznek jelölve hogy nem kell olvasni õket.
Osztom a véleményed! Szerintem is a Windows azért nemjó így, mert mindent a registry-ben tárol. Én sem értem, hogy ennek mégis mi a f@sz az értelme? Egy elõnyét mondhatna valaki, mert szerintem csak hátránya van. Pl. emiatt lassul be az oprendszer. NEVETSÉGES, hogy amikor mondjuk feltelepítem a Win XP SP1-et egy átlagos gépre, pár másodperc alatt betölt a rendszer, de amint rámegy egy SP2 meg egy Office, máris megsokszorozódik a betöltési idõ. Ráadásul a registry bejegyzéseket a programok 99%-a NEM távolítja el unistallkor, így pár hónap alatt a registry mérete akár megtízszerezõdhet és lehet, hogy a 90%-a felesleges...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
juj maga a nagy HORNBALI oktatott ki, hogy láma vagyok! neeee! Õ egy igazi hekkör embör, letörölte a zinternetet is egyszer! Meg hallottam, hogy a multkor egy zsák krumplit vett mert azt hitte mtonitor és így jól átverte a piaci kofákat.
http://www.lohere.net - a MagyarChan
A legjobb választás az, melyet te szívesen használsz. A windows tûzfalának hibájára azonban fontos felhívni a figyelmet, hiszen a hamis biztonságérzet veszélyes lehet.
Azokat a tulajdonságokat tudja hogy el lehessen nevezni tûzfalnak aztán a többi meg... Ingyenes... <#levele>#levele><#szomoru2>#szomoru2>
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Úgy értem, ha bekapsz egy támadást, csak akkor...
Ti mi a szarrol beszeltek??? Ha mar valami stuff a gepeden van az regen rossz... onnantol mirol beszelunk?
Nexus6 azert fasza hogy igy meg tudod mondani a tutit... nyilvan mar N+1 db oprendszert irtal 😄
Nexus6 azert fasza hogy igy meg tudod mondani a tutit... nyilvan mar N+1 db oprendszert irtal 😄
caddie
Majd jól bezombulsz...
A ZoneAlarmot sokan köpködik. Nekem se tetszett. Ennél már csak a Symantec tûzfala volt borzasztóbb, ugyanis teljesen ötletszerûen kérdezett rá, hogy mikor mit engedjen ki (de lehet, hogy én voltam a béna). A profik amúgy Kerio-t vagy Sygate-et ajánlanak, nálam a Kerio vígan mûködik és teszi a dolgát.
Engem különösebben olyan szinten nem érdekel.
Megtámadják a gépem igen?Támadják csak.
Amúgy én Sygate tûzfalat használok elég jó.
Megtámadják a gépem igen?Támadják csak.
Amúgy én Sygate tûzfalat használok elég jó.
Next PC upgrade: 2022
Hát nemtom, de és sokáig zonealarmot használtam és mocsokfos volt... annak ellenére blokkolt progikat h már kiléptem belõle egyszer, és amikor engedélyzve volt 1 progi akkorse minden mûködött faszán... én azóta sp2es tûzfalat használok és ezzel még sose volt baj. Azmeg 1 másik dolog h mindig azt kritizálják ami microsoft/windowsos, pedig sok tûzfal még így sem végzi a dolgát, v ha igen akkor 10szer annyi memóüriát eszik. Meghát a cikk is lol: ,,Amennyiben az antivírus program nem észlelte a vírust"... Ezis elég ritkán van, max 1-1 új vírusnál fordulhat elõ, de azok ellen úgyse lehet mit tenni.
Arról nem is beszélve, hogy az egész cikk értéke egyenlõ a nullával. Kár, hogy az SG-nek mindegy mi jelenik meg, csak legyen írás...
Ha ennyire nem értesz hozzá, legalább ne hangoztasd... Még hogy nincs userekre lebontott konfig lehetõség a registry-ben... LOL.
download firewall config skin from windows update! <#vigyor>#vigyor><#finom>#finom>
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
nem te te mr. antiláma hogyan forgatod az agykerekeidet, de szerintem az a tûzfal ami Pistike regedit.exe-jével is megkerülhetõ arra sok mindent mondhatsz, de hogy nincs gáz...az azért elég túlzás!
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
A registry maga a legnagyobb gáz a winben. Mi a f.szomért kell minden proginak ua konfigurációs fájlt használni?
Ha különbözõ konfig fájlok tartoznának a programokhoz különbözõ könyvtárakban akkor egy eccerû batch fileal mindenki olyan configgal indíthatná az oprendszert amilyennel akarja.
Ezerszer bebizonyosodott, hogy tök felesleges ennyire uniformizálni a rendszert, ráadásul veszélyes is.
Ez most még egy példa erre.
Megoldás a M$ feltalálja a spanyol viaszt, és a elöbb a tûzfalnak aztán egyre több mindennek ad külöbözõ konfig fájlt.
Gondolom mindezt egy nemzetközi sajtótájékoztatón fogják bejelenteni, hatalmas hírveréssel😉
Ha különbözõ konfig fájlok tartoznának a programokhoz különbözõ könyvtárakban akkor egy eccerû batch fileal mindenki olyan configgal indíthatná az oprendszert amilyennel akarja.
Ezerszer bebizonyosodott, hogy tök felesleges ennyire uniformizálni a rendszert, ráadásul veszélyes is.
Ez most még egy példa erre.
Megoldás a M$ feltalálja a spanyol viaszt, és a elöbb a tûzfalnak aztán egyre több mindennek ad külöbözõ konfig fájlt.
Gondolom mindezt egy nemzetközi sajtótájékoztatón fogják bejelenteni, hatalmas hírveréssel😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Errõl van szó te láma, hogy a tûzfallal semmi gáz! Csak akik a vírusokat írják azok faszkalapok...
mondtam hogy szart sem ér, minek kell magasztalni.
Egyébként meg írhatnak bármilyen JÓ és MÛKÖDÕ tûzfalat a microsoftnál, teljesen mindegy: úgyis elõször azt fogják megkerülni (nincs feltörhetetlen, szuperbiztonságos program, és mivel amíg a legtöbben ezt használják, ez ellen lesz a legtöbb támadás, ergo soha nem fog még egy kalap szart sem érni) 😊
Egyébként meg írhatnak bármilyen JÓ és MÛKÖDÕ tûzfalat a microsoftnál, teljesen mindegy: úgyis elõször azt fogják megkerülni (nincs feltörhetetlen, szuperbiztonságos program, és mivel amíg a legtöbben ezt használják, ez ellen lesz a legtöbb támadás, ergo soha nem fog még egy kalap szart sem érni) 😊
http://www.lohere.net - a MagyarChan
azért látszik hogy a microsoft programozoi is értenek a dolgukhoz
ennyit ért...
← ElőzőOldal 2 / 2