GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tud valaki a GTL-hez olyat hogy ne keljen lehúzni a meghajtót?De olyat ami müködik is!!!!!!B.Ú.É.K
BUÉK

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

pajti
hát azt felejtsd el hogy kapsz itt vkitõl. 1 játék 1 kód (elvileg)
Én is mehetek kapálni az eredeti gammával...

pajti
Nem mert a belsejében van a könyv és annak a hátulján van rajta.

Tudjátok vannak azok a nagy mûanyag dobozok lopás ellen. Az is olyanba volt benne és nem láttam hogy bevan-e csomagolva a játék. Amikor kifizettem akkor vettem észre hogy nincs rajta fólia 😞 Már gyanús volt...

Ez volt az utolsó hogy bev.központba vettem szoftvert. <#szomoru2>

És valaki nem tudna megdobni egy mûködõ online-kóddal? (vagy azt csak egyszer lehet felhasználni, vagy hogy a francba megy ez?)
SuperCharger
Így ránézésre én is azt hittem, de az.

Érdekes, mert az ajtók számát nem szokták variálni egy modellen belül.

stingray
http://screenmusings.org/AnOfficerAndAGentleman/pages/0071.htm
http://screenmusings.org/AnOfficerAndAGentleman/pages/0074.htm

Tűz Csucsu !

Ombika
Ez M.O.!!!!

Amugy ha meg se veszed hanem megforditod ,siman latod a kodot?

stingray
Erre gondoltam ,de szerintem ez nem falcon.Ha csak nem egy régebbi .

Buék mindenkinek

Tűz Csucsu !

pajti
2 hete én is megvettem a BP-i Tuskóba. Nekem rajta van a könyv hátulján a kód de nem fogadja el. Írtam a SevenM-nek azt válaszolta hogy õ nem tud mit csinálni vigyem vissza a Tuskóba. Ha jól emlékszem még volt 3 db. De nem tudtam visszavinni. 120 km-t nem fogok kocsikázni érte... A köcsög Teszkósok ellopták a kódomat.De szerintem a másik hárommal is ez a helyzet . 😞

5990 Ft volt mint bárhol máshol (utánanéztem az áraknak elõtte)
Ombika
<#taps>

stingray
Hát a versenybíróság még kivizsgálja ,de szerintem korrekt voltam .<#buck>

Tűz Csucsu !

Ombika
Akkor vidd vissza szerintem vagy email!! Mennyiert vetted?

Most nyomtunk verseny allat volt!
Sting ,ha nem azzal a szar nehezzel mesz,akkor mar hamarabb meglett volna supercharger,de azert vannak meresz huzasaid!! 😊)))
De vegulis jot csataztatok!
Super:Te a vegen falrol makosan pattantal vissza!! 😊)

Bontatlan volt, a Tescoban vettem!
Ombika
Fut a server hamachin,GYERTEK!

SuperCharger
Írj határozott hangvételû levelet a SevenM-nek, hogy neked kell az online kód.

Hol vetted, mennyiért?
(Észak-amerikai kanadai kiadásokból is kihagyták a kódot, a forgalmazó hibájából, minenkinek hozzájuk kellett kuncsorognia egyenként, de aztán megkapták.)

Ombika
Bontatlan volt?

Az a gond, hogy nekem még könyvecske se volt benne, csak egy seven m-es Általános tájékoztató, azon meg semmi sincs!
Ombika
En mar vagyok hamachin,gyertek!

SuperCharger
Pöccintsen meg vki hamachin, ha kezdõdik.

Ombika
No vki most esetleg party?

SuperCharger
Az enyémben a könyvecske hátuljára van rányomva az online kód.

Nem, eredetiben vettem egy hipermarketben a seven m forgalmazásában, a sima installálási kulcs meg rajta volt a DVD-n!
Ombika
HAsznaltan vetted?

Hello mindenkinek!
Megvettem a GT Legendset, de a csomagban nem volt online-kód!
Ilyenkor mi a teendõ? Segítsen légyszi, aki tud!
Elõre is köszi!
SuperCharger
Basszus, az az E-Type amivel mentem tényleg szar. Ugyanolyan erõs, mint a tietek, csak épp 130 kilóval nehezebb. 1030kg vs. 1160kg. Nem csoda, hogy nem akart menni a hegynek felfele...

SuperCharger
Megjött Sting, indítottam szervert.

SuperCharger
Hát ez fura... mert én nem group chat-et nyomok rád. Az én verziómban nincs is olyan. Lehet upgrade-elnem kéne az 1.0.akárhányra 0.9.9.9-rõl.

Csakhát eddig nem volt semmi baja, úgyhogy nem szeretnék upgradeelni. Ez a verzió még abból a korszakból való, amikor ez vidám nonprofit projekt volt, nem ilyen "vegyél prémium tagságot és hûde". Félek attól, hogy mit építettek bele azóta esetleg... <#nemtudom>

Prézli
Igen azt látom.

Prézli
Nyomok entert és asszongya: You're currently in read-only mode.To participate in a group chat you need to have premium account.

Röviden annyit tesz, hogy ha veszek premium account-ot akkor írhatok bele. Amikor installáltam a hamachi-t akkor felajánlotta, hogy ideiglenesen premium account-om legyen, de nem jelöltem be mert akkor nyomaszt, hogy tudom, hogy egy idõ után lejár és nincs többé a kiváltság.

SuperCharger
Azt látod, amit más ír bele?

SuperCharger
Most masszívan töltök le, még nem tudtam megnézni, de holnap reggelre sztem végez. Meg akartam nézni munkahelyrõl, de youtube blokkolva van...<#szomoru1>

Hogyhogy nem tudsz írni hamachichatbe? Begépeled és nem megy el? Vagy bele se tudsz gépelni?

Prézli
Ritkán. Bár én nem tok írni bele.
(Hogy tetszik a video?)

SuperCharger
Prazelee, szoktad figyelni a hamachi-s chatet?

SuperCharger
Hát, úgy kéne. Gyere be hamachira addig is, hogy lássa, aki benéz, hogy komolyan gondoljuk 😊 .

Prézli
Ha többen is jönnének én benne lennék.

SuperCharger
Ma este akar menni valaki?

Prézli
Unatkoztam ÉS MÉG NEM ALSZOM!!4<#duhos2>

Prézli
Szóval most már a teljes béke szellemébem itt van az a kép amikor kicsúsztam és jöttem vissza a pályára és a kék Lotus bevágódik elém és éppenhogy el nem viszi az orrom. Késõbb õt kilöktem és bocsánatot is kértem tõle a verseny után:

Ombika
Igen el tenyleg bocs ............

1 oras vita utan atgondolva,nemsok erteleme volt,inkabb csapattunk volna 1et!! 😞

Prézli
Télleg annyi vagyok nem tagadom de #3309 üzenetemet StingraY-nek szántam, mert csak õt löktem ki és õ vele meg is beszéltük, kérdésem miszerint: Hány évesnek gondoltál? pedig arra irányult, hogy mielõtt mindenki számára nyilvánvalóvá vált, hogy 13éves vagyok hány évesnek gondolt. Kápísh??? Azért azt ugye elhiszed, hogy NEM én löktelek ki.

Ombika
Sajnos ,ha pciit is erzem,h igazam van nem engedek ez van!!!!!

De BOCSSSSSSSSSSS en kimondtam !! 😊

SuperCharger
Na jó, látom nem érted, mire gondolok, így tényleg jobb, ha lezárjuk.

Ombika
Mondom lexarom mar ,de az biztos vki kilokott es szerintem jogtalanul!
2. Akkor is azt modntam 13 eves vagy,ezen nincs mit vitazni,akkor ird meg legkozelebb rendesen vagy lehet mar en halucinalok!!! 😊))))))))))))))))))))))))))

Lenyeg francert nem veretunk most is,minthogy vadbaromsagokon vitatkozunk!!?? <#guluszem1><#csodalk>

Ombika
Mivel full jobbos kanyart nem lehet belso ivrol venni igy johogy mentem mar balra,de ha megnezed elejen jobbra tartottam!!!

Amen,en mar lexarom,nem foglalkoztam utanna se vele,de ez a lokdosos vitatkozas minden meglesz,mert vki ugyis ......

Zarjuk le,figyeljunk erre,mert elrontja jatek elvezetet plane ha 4en vagyunk es abbol 2 ember kiesik es lemarad a picsaba!!

Prézli
KÉPET! Végignéztem az egész replay-t és az alább látható képnél annyira kicsúsztál, hogy meg is elõztelek, majd egy körrel késõbb láttalak ahogy ott állsz a két derékszögû kanyar közti füves tészen.
Nem voltam sehol se közel hozzád! Nem én löktelek ki! Amit nem tettem meg az alapján meg ne ítélj meg!

SuperCharger
Még mindig keversz minket, mert mindketten fehér Alfával voltunk. VELEM csatáztál a harmadik körben, amikor az a kilökés volt. De nézd meg jobban a replay-t, mert ponthogy nem jobbra húzódtál ki, hanem átjöttél balra, amit már nem tudtam elkerülni azzal hogy jobbra húztam, meg fékeztem, akkor löktelek meg. És NEM szándékosan löktelek meg, mert nem vagyok 1x éves.

"Aszem szoszerint igy tortent es ekkor anyaztam aszem jogosan,de utana bocsanatot is kertem aszem!!"
Mondjuk inkább úgy, hogy mindenkinél máshol van az a pont, ahol szerinte már "jogos" anyázni. Nem kértél bocsánatot. Mindegy, én sem.

Egyezzünk meg, hogy én tisztes távot tartok mostantól, te meg kicsit lejjebb veszel a szókimondóságból. Na?

Ombika
Ez nem az a kor!!!

Prézli
Ember!!!