7613
-
#4213 amivel a netre felmegyek~mennék -
#4212 de nekem minden jól megy csak a szériaszám nem jó
-
#4211 netes játékhoz egy eredetiben kapott kódal tudod csa regisztrálni magad,és az mindenkinek más,és azta kódot csak egyszer lehet felhasználni -
#4210 akkor azért hátha mégis megy elküldenéd e-mailban nekem vagy msn-en?
-
#4209 jah és bocs h türelmetlen voltam de azt hittem h soha nem válaszol senki :S és én meg le szeretnék neten mindenkit gyürni.
jah de creck meg minden nélkül simán fut a jatek szal nem tudom mi lehet a baj mert. -
#4208 egy online kódot csak egyszer lehet használni,cdkulcs meg nem tudom hogy megy telepítőnél -
#4207 hát eredetit töltöttem le szal másolt :S ha úgy veszed :( de ha valaki meg tudna dobni 1 telepítő kóddal és 1 szériaszámmal örök hálámat rónám le nála :)
komolyan nagyon megköszönném ha tudnátok segíteni rajtam mert nwem bánnyátok meg a netes bajnokságon h megszántatok néhány dologgal. -
KoS #4206 Egyebkent lehetnel valamivel turelmesebb is. -
#4205 Logitech Formula Force EX . Sajnos csak később tudtam meg h milyen betegségei vannak ennek a típusnak. Mindegy megrendeltem és bízok benne h nem lesz nagyon idegesítő ! -
KoS #4204 Eredeti a jatek? -
#4203 hali
tudnátok segíteni?
valamiért amikor fel szeretnék menni az internetre azt írja ki hogy rossz a CD kulcsom pedig jo!
kössz a választ!
-
#4202 Milyen kormanyod lesz ? -
#4201 Kérlek valaki segítsen vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :( :( :( :( -
#4200 hali
tudnátok segíteni?
valamiért amikor fel szeretnék menni az internetre azt írja ki hogy rossz a CD kulcsom pedig jo!
kössz a választ! -
#4199 Okes este jovok en is,majd haman leszek es inditom server fel9korul!! -
#4198 hali
tudnátok segíteni?
kössz a választ! -
KoS #4197 Jovok!!! -
#4196 Még szép! Ha mindenigaz estére meglesz a kormány is! -
#4195 Ma este vki 1 kis moka? -
KoS #4194 Ma nem birok jonni.
Holnapra viszont gyujtse'tek az erotoket :) -
#4193 Csináltam servert! Bár gyenge a feltöltésem de ameddig nem leszünk sokan ez is megteszi. -
#4192 ok
köszi -
KoS #4191 Ezen az oldalon fent a banner alatt talalsz egy FAQ linket, arra kattints, ott van leiras. -
#4190 Sziasztok!
Letöltöttem a játékot de nemtalálok hozzá cd keyt amit a játék inditásakor kér.Tud valaki segíteni?? -
KoS #4189 Ja es persze a "fix" napokon kivul is lehetne versenyezni, ha valaki megkerdezi itt hogy ki er ra epp aznap este, de a nehany rogzitett nap jo lenne annak akinek tudni kell elore. -
#4188 En is elveztem versenyt,felolem barmelyik nap mehet!!
A neha magas pingert elnezest kerek,nemtudom mitol lehet!! -
KoS #4187 Jo kis versenyek voltak tegnap este is!
Orommel latom hogy egyre tobben szeretnenek versenyezni!!!
Velemenyem szerint ki kellene jelolni hetente nehany fix napot amikor van verseny, hogy konnyebben tervezhetoek legyenek az esti programok (es ne csak estefele deruljon ki, hogy aznap lesz-e valami) :)
Mondjuk peldaul kedd, csutortok es vasarnap lehetne ilyen nap.
Nekem egyebkent altalaban jo barmelyik nap a heten, de sokszor pentek-szombat kiesik (amikor hetvegen nem vagyok itthon, ez mondjuk kethetente eleg eselyes). -
#4186 MEgy most is gyere!! -
#4185 Most estem haza Máriapócsról! Eszméletlen nagy Drift Buli volt!
A döntőt kétszer ismételték meg. Egy E30 (HUN) és egy Nissan 220 SX (PL) párbajozott, de végül természetesen a BMW került ki győztesként!
-
#4184 ha lesz még az este race Írjátok ki mer én is mennék !! Most pont versenyeztek ezért nemtudok bemenni. :(
-
#4183 Fut a server!! -
eszetlen #4182 mindjart jovok en is. -
#4181 lehet jövök -
#4180 Szamithatunk meg vkire?
-
#4179 En mar vagyok hamachin,ha latok elegendo embert inditom egybol servert!!!!! -
#4178 Én benézek, ha leszünk még. -
#4177 MA este vki? Csinalnam en a servet ismet! -
#4176 Regisztráltam egy uw tárhelyet: ezt itt.
FTP-vel lehet ide feltölteni. Akinek van saját skin-je, szóljon, aztán annak odaadom a user/pass-t az ftp-hez... (bár a leleményesebbek ki is találhatják :) )
Ha ért HTML-hez, akkor bele is írhatja a linket az index.html-be, ha nem, majd beleteszem én.
200 mega, abba pár skin belefér majd. -
#4175 Oké, köszönöm a válaszokat! -
#4174 Sajna nincs crack még mindig. Semmi nem esélyt nem is látok rá, hogy még valaha felbukkanjon hozzá egy, mivel SF-os, és mivel nem tömegtermék...
Én már beletörõdtem a lemezberakosgatásba. A visítás ellen meg CDBremse-t használok.