7613
-
#4333 én zöldel is padlóval hajtottm végig majdhogynem :D -
#4332 Surfers Paradise és Miami elég szükös, és az éles kanyarjaikban erõs kocsikkal nagyot lehetne hibázni. Bathurstön szintén (az nem is város).
Sardian Heights nálam iszonyúan szaggat, és nekem még aránylag jó gépem van.
Sztem erõs kocsikkal inkább Indianapolis-t kéne kipróbálni, az gyarkolatilag egy téglalap pálya, 4 balra kanyarral.
Oválnak Daytona király, de oda meg egyedül a zöld szörny lenne jó, az összes többi kocsival padlógázzal végig lehet menni. -
#4331 ööö nem tom melyik majd holnap megnézem,gtr2-re csinált bathurst isten de amit én ismerek nem jó szerintem -
#4330 Milyen Bathust-öt ismersz te?!
Az a legjobb pálya amit életemben láttam!
A monte se szar csak néha bugos... -
#4329 bathurst és monte carlo rohadt szar ebben a játékban azokat sztem hanyagoljuk,de sztem ovál versenyt is ki kéne próbálni -
#4328 Az az ötletem támadt, hogy rendezhetnénk mi is városi versenyeket.
Értem ez alatt:
-Adelaide
-AF GTL1
-Monte Carlo
-Bathurst
-Sardian Heights
-Surfers Paradise
-Canberra
-Sebring
-Miami
és társaik...
Itt sztem sokkal szorosabb versenyek alakulhatnának ki, minta a nagy széles pályákon. Persze itt egy elrontott kanyar következményekkel jár, és sok a lökdösődés, de legalább szoros versenyek alakulnak ki. Ide szerintem a bivajerős autókat kéne hozni, hogy sebesség is legyen.
(906,911,Detomaso,Capri,Chevrolette)
Amúgy eme videó hatására jött az ötlet. (NR 2003 topigban találtam) -
#4327 Ahh ez mekkora jó futam volt ....
Bénáztam eleget de akkor is. -
#4326 megoldódott....I am -
#4325 Miért van az hogy nemlátom a zöld pöttyöt világítani a nevetek mellett a hamachiban? -
#4324 Van Server! -
#4323 van szerver?
-
#4322 MOST!
-
#4321 mikor?
-
#4320 Mehetünk pár karikát én benne vagyok! -
#4319 Mindenre vevõ vagyok, amiben szerepel, hogy "Chevrolet Corvette". :)
Bár sztem a TVR-t nyugodt szívvel ki lehetne hagyni, nagyon irányíthatalan.
De nekem a mostani kategória is tök jó, megtetszett a Capri.
Kipróbáljuk ma/most?
-
#4318 Most próbáltam ki az öreg Mercedest, egész jó csak baromi nehéz megszokni :) Szal én benne vagyok! -
#4317 En benne vagyok,de ma nekem nemjo! :( -
#4316 Mi lenne, ha kipróbálnánk egy új kategóriát?
Az autók:
-Renault Alpine
-Austin Healy
-Lotus Elan
-TVR (ballaszttal)
-Jaguar
-Chevrolet
-Mercedes
És egy erősebb kategória:
-TVR
-Shelby Coupe
-AC Cobra
-Shelby GT50
-Ford GT90
És egy ilyen-egy olyan futam lenne. Véleményeket várok.
-
#4315 Üdv!
Az a kérdésem lenne hogy server ma mikor lessz mert szivesen aláznék mindenkit!
És még /pillanat nem tudom hogy a lanos részen keresztül hogy tudok belépni!Szal ha valéaki azt is leírná hogy hogy lépjek fel azt megköszönném.
Jah és már megvan az a Hamachi vagy mi.
Szal csak hogy hogy tudok a serveretekre fellépni azt kéne elmondani részletesen.
kössz mindent csá! -
KoS #4314 Egyre tobb regebbi meg uj arc bukkan fel, hat ez nagyszeruuu!!!! :)
Sajna en legkozelebb csak vasarnap este fogok tudni jatszani, remelem leszunk akkor is joparan!! -
#4313 viszonylag magas ms-ek et írt fejetek fölött.
De nem ugráltak a kocsik.
Hosszú kihagyás után raktam fel tegnap újra a játékot.
- Jó kis versenyek voltak. :)
-
#4312 Tegnap 6-an voltunk, azt mondták a többiek, hogy nem volt. (de az én netem már tuti, hogy a határon volt) -
RedRiot #4311 Lemaradok én is, iszonyat melóhegyek vannak. :( Most éppen kifolyni készül a szemem, nem bírok többet monitor előtt ülni. Remélem vmelyik nap tudok azért majd jönni.
Jó hogy egyre többen leszünk, de nem túl nagy a lagzás? -
#4310 NAh megint lemaradok ,gepeladas miatt faxa!! :(( -
eszetlen #4309 jo lenne, szerintem lesz vmi ... -
eszetlen #4308 Jesszusom! :-) -
#4307 Mi ez a sok ember hamchin? lesz valami? -
#4306 ne pörögjé már baszus elég a sok kávéból,legyél türelmes és válaszolni fognak,ne kérdzed meg ugyan azt úgy hogy azta csak egy hsz-t írtak,és szépen foglald ösze a gondolataidat egy hozzászólásban mindenkinek jobb -
#4305 Valaki meg mondaná a jelszót hogy beléphessek a szobátokba?
-
#4304 Vészesen közelít a 16-hoz a hamachi cliensek száma :( -
#4303 Valaki meg mondaná a jelszót hogy beléphessek a szobátokba?
-
#4302 ok bocs elörre is h ilyen voltam csak izgatott voltam :P és nagyon szerettem volna neten nyomni de úgy néz ki h nem tokm h lessz -e server és h mükszik-e nekem rendesen minden.
Szal.
Neked van msn-ed?
ha van fel vennél [email protected]
és akkor azt is meg mondanád h ki és mikor csinmál servert?
kössz elörre is. -
#4301 MEGJÖTT A KORMÁNY! :)
Eddig Logitech Chilstream gamepaddal nyomtam de az csak azé jó mer hűti a kezem. Remélem este gurulunk néhány karikát! -
#4300 NoGrip.com-on fenn van egy savegame, de most nem megy az oldal. -
#4299 Látod segítünk szívesen..csak légyszíves ne úgy mint a Chat-en! Szép kerek hozzászólás és kb 10percenként írj egyet amiben összegzed a gondolataidat. -
#4298 mert nekem nagyon hosszú ez még mert még alig a felénél tartok :(:(:( -
#4297 és nem lehet valahogy végigvinni vagy mentést kiszedni?
:)
-
#4296 Nyilván ezen üzenetem Misinek ment, csak félrenyúltam... -
#4295 akkor? -
#4294 Hamachiban van angol tutorial, de szerver csak akkor van amikor valaki índít közülünk. A skineket letöltöd és bemásolod JP10000 álltal leírt helyre (logikusan).
Csak azokkal az autókkal indulhatsz amit unlockoltál. Ha nem akarod végigjátszani akkor: (nem megy a Nogrip de onnan lenne a link)