GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pentekre annyi modosul az en oldalamrol, hogy csak 9:30 utan tudok jonni, de akkor _biztosan_!!!
Addig nyomjatok 1-2 jatekot. Felteszem 11-ejfelig ugyis jatszunk!!!
Bocsi, hogy kesek 😞
Addig nyomjatok 1-2 jatekot. Felteszem 11-ejfelig ugyis jatszunk!!!
Bocsi, hogy kesek 😞
En azert nem foglalkozok vele,mert ha ilyen surun jatszotok ,akkor abbol se lenne semmi se es mindeki maskor erne ra ,mondjuk csak hetvegen ,amit en ellenzek mivel en nem erek ra!!!! 😊)))<#nemtudom>#nemtudom><#taps>#taps>
Sziasztok. Penteken benezek en is. Volt szo nem reg egy esetleges bajnoksagrol azt nem lehetne megis belenditeni, arra szivesen jonek, az nagyon fasza lenne.
Én péntek 8-kor szeretném kezdeni a szeánszot. Akkor elvileg 3-an már vagyunk, PrazeLee és StingraY rendszeres bejelentetlen látogátok szoktak lenni, úgyhogy akkor talán 5-en is leszünk. <#eljen>#eljen>
Koszi!! 😊))))
Azota este raktunk ra Direkt szurot megbrutalabb hangja lett szembol,szivo hang!! <#taps>#taps><#taps>#taps>
Probald ki LFS az hasonlit a legjobban az igazihoz!! 😊)))
Azota este raktunk ra Direkt szurot megbrutalabb hangja lett szembol,szivo hang!! <#taps>#taps><#taps>#taps>
Probald ki LFS az hasonlit a legjobban az igazihoz!! 😊)))
Hehheheeee 😄 😄
Allat!! A kocsi hangja is nagyon brutal... kepzelem milyen lehet igazabol 😄
Allat!! A kocsi hangja is nagyon brutal... kepzelem milyen lehet igazabol 😄
hello
a pentek nekem jo lenne. olyan 7-8 korul.
a pentek nekem jo lenne. olyan 7-8 korul.
A pentek vagy szombat este ezen a heten engem is erdekel!
Ha lesz valami feltetlen irjatok ide!
Ha lesz valami feltetlen irjatok ide!
Koszi a linket! Ezeket a videokat mar lattam, de az elmenybeszamolo uj volt 😄
Majd ha lesz fent video a tegnapirol is, akkor szolj!
Majd ha lesz fent video a tegnapirol is, akkor szolj!
En azert meg erolkodom a pentek-szombat esteken. En nem is szamitottam a het minden napjan 4 ora nyomulasra, sot semmi hamachi-s mokaban nem remenykedtem az elejen, ahhoz kepest egesz jol alakult.
(OFF: pont ahhoz kell az okossag, hogy hamachin IS menjen)
(OFF: pont ahhoz kell az okossag, hogy hamachin IS menjen)
Igen es sajnos hamachin se megy,mert okosabb progi,mint pl ez!!
De ,ha senki se nyomja ,akkor kar erolkodni itt ezzel ,gyakorlatilag 2 hete nemvolt semmi pedig en szoktam felnezni hamachira!!! 😞(((((
De ,ha senki se nyomja ,akkor kar erolkodni itt ezzel ,gyakorlatilag 2 hete nemvolt semmi pedig en szoktam felnezni hamachira!!! 😞(((((
Jobb a fizikája vmivel, de hogy nagyobb móka lenne multiban, azt nem hiszem. Egyrészt nincs belõle tört (tudomásom szerint), a demóban meg van 2 v. 3 kocsi, meg 1 pálya.
Jaja 2 hete semmi,de allitolag LFS-el sokkal jobb multiba!!
Itt megtalalod videot,de tegnapi meg nincs fennt ,majd ma felrakom csak tegnap picit ittas voltam este mar! 😊)
Bmw vid kergetes,katt ide
Itt megtalalod videot,de tegnapi meg nincs fennt ,majd ma felrakom csak tegnap picit ittas voltam este mar! 😊)
Bmw vid kergetes,katt ide
Na ja, kar lett volna ha varsz, mert ma se volt semmi...
Nem baj, kicsit gyakorolgattam, es kezdem eleg jol megszokni a Mustangot 😄
Hol van az M3-as video?? 😊)))
Nem baj, kicsit gyakorolgattam, es kezdem eleg jol megszokni a Mustangot 😄
Hol van az M3-as video?? 😊)))
Igen egesz nap bmw M3 kergettem ,tag ideadta ,majd beultem kocsmaba es berugtam ,ratok varhatok de minek!! Van video is no comment!!
Akkor ma este nyomunk egyet?
Ombikanak valszeg megfelel. SuperCharger? Tobbiek?
Ombikanak valszeg megfelel. SuperCharger? Tobbiek?
OFF:
Igen, arcade szar "fizika", tragikus grafika, viszont rohatt nagy bejárható terep, szabad barangolás (imádom) + massively multiplayer.
Meg azt le lehet ülni játszani egy félórácskát, GTL meg nem. Nem is fogok kimaradni GTL partiból miatta.
Igen, arcade szar "fizika", tragikus grafika, viszont rohatt nagy bejárható terep, szabad barangolás (imádom) + massively multiplayer.
Meg azt le lehet ülni játszani egy félórácskát, GTL meg nem. Nem is fogok kimaradni GTL partiból miatta.
Akkor gyere hamachi-ra te is, mi mind ott nyomjuk, eredetisek, törtverziósok együtt, megértésben, békében... 😊
Megírjam az adatokat?
Megírjam az adatokat?
Srácok valakinek eredetibe megvan ,mert nekem már régóta , és szivessen tolnám neten. Dobjatok mailt, mert külföldiekbõl már elég
Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...
Én hétköznaponként elárullak titeket ( TDU open beta ), de nekem a szokásos péntek-szombat este még mindig rendben.
PrazeLee síelt asszem, azért nem volt múlt héten végig, de a többiek közül nem tudom miért nem volt senki most szombaton Jackass-t meg engem kivéve.
PrazeLee síelt asszem, azért nem volt múlt héten végig, de a többiek közül nem tudom miért nem volt senki most szombaton Jackass-t meg engem kivéve.
Azt hittem itt csak azok irnak akiknek a birtokában van egy ilyen. <#wow3>#wow3>
Vedd csak meg mert online áááááááááá jó amig nincs 1 hülye kamikaze a csapatban <#vigyor>#vigyor>
Vedd csak meg mert online áááááááááá jó amig nincs 1 hülye kamikaze a csapatban <#vigyor>#vigyor>
Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)
Mint koztudott nekem barmikor jo ,de hiaba ha senki se mozog itt!! 😞((
Aszem megveszem eredetiben es online nyomom inkabb!!
Aszem megveszem eredetiben es online nyomom inkabb!!
Ha lesz valami a heten, akkor engem is erdekel!
Peldaul nekem holnap este is megfelelne, de ha valakinek maskor jo, az irja ide, hogy mikor!
Peldaul nekem holnap este is megfelelne, de ha valakinek maskor jo, az irja ide, hogy mikor!
Errol ennyit, masfel hete senki se, mar ataltam masik jatekra szinte!!
Meg a heten varok hatha vki !! 😞((
Meg a heten varok hatha vki !! 😞((
En benne lennek mar barmibe csak haladnank 5-rol a 6-ra,mivel latjatok ezen a heten se volt mozgas itt!! <#wilting>#wilting>
En egy olyanra gondoltam még régebben, hogy kéne egy oldal, ahova mindenki belépne vmi usernévvel, és beikszelné egy naptárban, hogy nagy valószínûséggel mikor érne rá (idõponttal együt).
És lenne vmi összesítõ oldal, ahol kiírja, hogy mikor van olyan, ahol pl. min 3-an ráérnek. Ezzel csak az lenne a baj, hogy gondolom sokan nem tudják elõre, mikor lenne jó nekik, meg közbe is jöhet ez+az.
(és ezt az oldalt akár be is lehetne linkelni oda föl bannernak. tud valaki ingyenes cgi v. php hostoló oldalt?) Vélemények/javaslatok?
Verseny elõtti összegyûlésre meg vmi IRC csatira kéne bemenni, hamachi nem alkalmas csoportos csetre, meg annyira a messenger sem.
Más: gyûjtsünk össze vmi listát, hogy milyen kiegészítõ pályákat töltsünk le, mert biztos van pár, ami jó móka lehetne. Mit szóltok?
1. Laguna Seca (no-grip-rõl, szerzõ DutchDevil, ver 1.0)
És lenne vmi összesítõ oldal, ahol kiírja, hogy mikor van olyan, ahol pl. min 3-an ráérnek. Ezzel csak az lenne a baj, hogy gondolom sokan nem tudják elõre, mikor lenne jó nekik, meg közbe is jöhet ez+az.
(és ezt az oldalt akár be is lehetne linkelni oda föl bannernak. tud valaki ingyenes cgi v. php hostoló oldalt?) Vélemények/javaslatok?
Verseny elõtti összegyûlésre meg vmi IRC csatira kéne bemenni, hamachi nem alkalmas csoportos csetre, meg annyira a messenger sem.
Más: gyûjtsünk össze vmi listát, hogy milyen kiegészítõ pályákat töltsünk le, mert biztos van pár, ami jó móka lehetne. Mit szóltok?
1. Laguna Seca (no-grip-rõl, szerzõ DutchDevil, ver 1.0)
Na sztem ezt a versenyt ugy lehetne megoldanin lekönnyebben hogy mindenki felvesz MSN-en re mindenkit és akkor ott kézdezgethetjük egymást hogy mi lesz.sztem jó 5let.
Jobb 5let?
Jobb 5let?
Nagyon ugy tunik, hogy nem akar osszejonni a kritikus tomeg 😞
Azert ha megis lenne kedve valakinek, az szoljon 8 oraig...
Azert ha megis lenne kedve valakinek, az szoljon 8 oraig...
Ma este 8-9 oratol ki jonne?
Ha esetleg a GTR2-hoz van kedvetek, estenként szokott itt verseny lenni hamachin keresztul.
Ugylatom a heten se lesz semmi se!! 😞((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
jaja itt is kéne szólni én sem szoktam felnézni hamacsira fõleg mst nem hogy nincs mivel játszanom <#idiota>#idiota>
Azert ha osszejon valami verseny, legyen rola szo itt a forumon is, mert lehet hogy nem mindenki szokott felnezni csak ugy...
Meg ha pl. elore megbeszelunk egy versenyt valamelyik napra, akkor ugy intezem az esti tennivalokat is 😊
Meg ha pl. elore megbeszelunk egy versenyt valamelyik napra, akkor ugy intezem az esti tennivalokat is 😊
Nekem barmelyik este ,akar ma is de a legjobb ,ha vki raer legyen haamchin es akkor latjuk ki tudna jonni .En szinte mindig felcsatlakozom ,ha raerek aztan majd lesz vmi!
Hat nem tudom, lenne-e eleg tapasztalt versenyzo a bajnoksaghoz.
Viszont a heten esti csapatasokban benne vagyok. A heten kedd es csutortok jo nekem, este 8-9 oratol.
Viszont a heten esti csapatasokban benne vagyok. A heten kedd es csutortok jo nekem, este 8-9 oratol.