7613
  • 12346
    szép-szép, csak már uncsi:/ körpályás autókázósdi:( dunát lehetne rekeszteni ezekkel sajna.
  • Istencsászár
    !!!kegyetlen!!!
  • grebber
    Raklap kép ,újak is vannak
  • HPt
    De én nem értem mi ez most hogy előrehozták, amikor úgy jelentették be a játékot hogy 2005/Q4. Az október szerintem még mindig Q4 :)
  • Szabacs
    Egy jó hír a Gamestarról: előrehozták a megjelenést október elejére.
  • ChevyG #55
    ja, feltörték az 1.0, de a petchek igy nem müxenek, ugy meg ba..tod az egészet, mert rohadt bugos
  • Duddits
    Miért? A Reloaded feltörte a Silent Hunter III-at és jobb SF volt rajta.

Hát lehetet, de nem szeretnék ezzel is úgy "szarakodni".
  • Alexease
    Azert kovetjuk, mert kint ennyibe kerul;) Az itthoni forgalmazok is kint veszik - valamivel olcsoban - azon van egy minimal haszon es ugy adjak tovabb. Ha megnezed, annyiert megkapod itthon a jatekot mint kint, pedig behozzak, szallitjak, taroljak stb. Most mar nics vam es mar nem is rabolnak annyit mint regen;) Azert mert toredeket keressuk a kintieknek, azert nem fogjak magyaroknak negyed annyiert adni hogy megtudjuk venni. Foleg, hogy minimalis a forgalom...

De hiaba is lenne 2-3000 Ft, akkor is lennenek boven, akik "minek vegyem meg ha van ingyen warezben" ...

Nem az arakkal van a baj, hanem a berekkel..;)
  • ChevyG #52
    majd akkor veszek eredetit, ha újonnan 2-3e Ftbe kerül.
    Ha mindegyik ennyi lenne, sztem 12x több játékot vennének. Nem értem mért követjük a nyugati árakat?!
    Kapásbol lenne min 5 gém amit tuti megvennék (pl NR2003)
  • Alexease
    Mostanaban 8-9000 egy uj jatek... ez sem lesz tobb szerintem. Persze, ha megjelenik meg 2007 elott:)))
  • ChevyG #50
    az lenne a jogos, ha nem 12be kerülne...
  • Tufa
    StarForce-os módszer ellenére lehetett jáccani a GTR-el. ;)
  • Alexease
    Szerintem felejsd el hogy feltori valaki... es keszulj fel, hogy a jovoben - teljesen jogosan es erthetoen - egyre tobb jatek fog ki jonni StarForce-al.
  • Duddits
    Nah mind1. Remélem Reloaded már feltöri, hisz már jobbakat is feltört.
  • Istencsászár
    azlesz
  • HPt
    De valszeg, mért ne az lenne?
  • Duddits
    Fúú, de állat!

Ugye ezen nem a GTR-es Starforce lesz, mert nem kívánkozom ezt is megvenni.
  • Dunpeal
    Viszont a belső nézet nem rossz
  • Dunpeal
    Meg a sofőr se nagy szám
  • Alexease
    THX! Ez legalabb jo hosszu volt;)
    De valszeg ezt a bemutatot az arkadosoknak terveztek, mert eleg szanalmas volt a startnal a visszaszamlalas es a kanyarjelzesek:))
  • Dunpeal
    Egy kis gt legends vidió ->http://rapidshare.de/files/2988723/Imola.wmv.html!
  • K.András
    "HSW:A 2005-ös Electronic Entertainment Expo egyik autós érdekessége volt a SimBin legújabb játéka, a GT Legends. Úgy tûnik ez nem csak a mi figyelmünket keltette fel, külföldi kollégáink is meglehetõsen jó véleménnyel vannak a játékról. A pozitív hozzáállás eredményeként a szóban forgó játék érdemelte ki "az E3 legjobb sportjátéka" címet."
  • Glpetyus
    Jó a tréler.
    Bár rövidke :S
  • Alexease
    Kiadtak az elso hivatalos trailer-t. Fel perc, abbol 16 masodperc "hasznos" informacio:)) [BHMS]
  • K.András
    Én ugy olvastam valahol és az maradt meg bennem, hogy fél millio dollár az ára...Egyébként el is tudom hinni, hogy kérnek annyit, ha csak félmilliot adnak el a játékbol akkor is max 1 dollár az ára a védelemnek/lemez, 5 millionál 10 cent/lemez, nekem az lenne az elsö hogy belerakatnám hiszen megéri, tényleg elég nagy kinlodás ez a starforce.
    Az más kérdés, hogy ez a feltörés elleni védelem olyan mint a terrorizmus, hiszen azok az emberek irják nagyrészt ezeket a védelmeket akik feltörik a játékokat! :P Ilyenek még a virusölö cégek, szvsz ök irják a legtöbb virust, csak a neten ez nem annyira feltünö mintha mondjuk az üveges mester eljárna bedobálni az ablakokat :D
  • Tufa
    az sem éri meg nekik... azt mondták hogy a starforce 3 feltörhetetlen. Azoknak akik hisznek ebben, ajánlom szerezzék meg az Xpand rally, Ultima féle verziót ;)
  • HPt
    valszeg másolásvédelem megéri nekik, licensz-díj meg nem :]
  • Bal1
    Ebben csak az a ciki, hogy a starforce 3 szintén 100,000$.
    És miután a gtr-en az volt gondolom nem raknak erre se rosszabb védelmet.
    Másolásvédelemre tellik de licensz díj-ra már nem?
    Szerintem ez érdekes.
  • HPt
    nem igen lesznek régi versenypályák, mivel ez nem a '60-as évekbeli szezont szimulálja, hanem a mostani, 2004-es szezont, amit a mai pályákon futnak, csakhát régi autókkal

a másik ok, hogy pl. a Nordschleife licensz-díja - állítólag - több mint 100,000$
  • JuanG
    megnéztem a GT Legends videókat (HSW), és jónak igérkezik: a hangok még jobbak, a grafika realisztikusabb lesz az ISI új motorjának köszönhetően, és talán a fizika is jobb lesz...remélem el is fut majd a gépemen

...ja, és persze a jó kis oldschool verdák , de remélem lesz 1-2 legendás régi pálya is, mert az új hockenheim meg imola nem épp stílszerű ...

• ChevyG #30
    komoly gammának igérkezik!
    már nyomtam is a kedvencek közé a topikot
  • Istencsászár
    figy ennyit tud mindeki majd lesz mostezenmitkell lovagolni ha tudnám mikor lesz leirtam volna meg zengene a topic ittis tőle...
  • M@TriX
    konkrétabb infó még nincs...
    de képek érkeznek dögivel...
  • Yunx
    Nem mondod......
    Ha ennyit tudsz mindösszesen válaszolni inkább ne erőltesd a hozzászólást, ne fáraszd ki az agyad, mert ezt magamtól is tudom.
  • Istencsászár
    majd lesz
  • Yunx
    Várható valami demo?
  • M@TriX
    amúgy az első képek szebbek szerintem, mondjuk a képek nevében a "medium" szó talán azt jelenti, hoyg a gém medium beállítással, de ez nem biztos, bár a képek azt sugallják.
  • Istencsászár
    jaja látom fasza
  • M@TriX
    meg csináltam egy új bannert is ha már itt jártam...
  • Istencsászár
    BEAUTIFUL