7613
-
#2773 GTL_Update_1.1.0.0
Nekem ezzel igen! -
Varga10 #2772 Hello!
HA felteszem a patch-ot a GT Legends-hez akkor ugyanúgy indul a játék? -
Markez #2771 kössssz -
#2770 GameData/Locations -
#2769 hát...nem. -
Markez #2768 na letöltöttem a pályát kicsomagoltam de ezt hova másolom be? TheMother mappát kaptam -
Markez #2767 Szabo Gábor nem dolgoztál vácon discoban? -
Markez #2766 áhh megvan köszi
-
#2765 bazeg de jó a grafikája ez meg kell vennem :D -
#2764 Pálya itt, autó pedig a játékban, csak nézz körül jobban. Keresd ezt:
-
Markez #2763 és ezt a pályáthonnan tudom letölteni? és én nem látok ilyen autot a játékban GT 40 :( hol van? -
#2762 Oda van írva a videó címébe. A pálya Nordschleife a kocsi pedig egy GT40-es. A pálya külön tölthető le. -
Markez #2761 helllo ez a játékban hol találhato melyik pálya és melyik kocsi? köszi a segitséget,, ITT A JÁTÉK kattanj rá -
#2760 Általában mit szokás állítani időmérőkön? Tudjátok, amikor 1-2 gyors körre kell kijönni. Tehát mit érdemes hová állítani? -
#2759 köszi akkor ha lesz pénzem megveszem majd:) mert nagyon bejön a játék meg arallykat már kezdem unni :)) -
#2758 Lehet allitani,hogy dx 7,8,9 igy aszem sina elfutna ha lejjebb veszed a dolgokat! -
Varga10 #2757 valaki PLS adjon már egy 100%-os mentéscsomagot
PLSPLS -
#2756 ööö egy amd2600+ geefroce 6600 256 mb-os videó kárty és 512 mb rammal a játék hogyan futna mert nagyon megtetszett és lehet kipróbálom majd:) -
Landor #2755 évek alatt több száz online órát játszottunk együtt és nem is tudtam hogy tetszenek neked az ilyen ótós szarok
azt hittem csak a tankokat szereted -
#2754 Jeeee csak csesztél szólni tegnap hogy eladó :D -
Landor #2753 ezen a baráti áron elkelt a szemfüles haveromnak -
Landor #2752 ha valakinek kell, eladó a GT Legendsem (a VGAmhoz adták)
legyen 5000 forint, ha érdekel valakit, akkor privi rám -
moneytoo #2751 Szeretnék segítséget kérni, mivel egy hete az Anderstorp-i pályán képtelen vagyok elfogadható időt menni AC Cobrával (1.49 a legjobb és 1.46 kéne). Szerintem a beállításaimmal lehet valami, mert kanyarban nagyon lassú vagyok. Ha esetleg tudna bárki segíteni, bevált meglévő beállításokat átküldeni, és esetleg a legyorsabb körödőt, akkor nagyon megköszönném. Ja elfelejtettem, hogy pro szinten próbálkozom. Az igazsághoz tartozik, hogy ez a pálya semmivel sem ment, sem alfával, cortinával, itt mindig lassú voltam. Ha bármit küldtök, akkor moneytoo kukac freemail pont hu. Köszi. -
Radian #2750 Kösz! De nekem nem ez volt a gondom -
#2749 használj legujabb winrart(3.60, http://www.rarsoft.com ), benne van az mdf és az mds is... (gondolom total commanderrel tömöritgetsz...) -
Radian #2748 akkor nem fog menni ha csak a nagy file asszem mdf kiterjesztés van mountolva mert akkor mindíg azt írja ki hogy rossz a cd kulcs -
#2747 Bazze huzd le a szar dvdt vagy cdt es megy is ,en semmit se tettem melle! -
Radian #2746 Bocs srácok hogy nincs kedvem ezer hozzászólást vissza olvasni de hol találok hozzá mds vagy crack filet mert leszedtem csak pont az a kis mds nem volt benne és így meg nem megy hogy lehúzgálom köszi
-
Zsoberpapa #2745 Huh, csak most tudtam írni, de délután már olvastam az üzit, közben megcsináltam. Köszi szépen, jó lett ;-) -
#2744 (igazából, a haverodéból csinálhatsz alcohollal image-t, s utána csak a netről a kis .mds fájlt kell leszedni hozzá, azt MDF maradhat amit te csináltál - image nevere figyelj!) -
Zsoberpapa #2743 Huh, bocs. Eléggé hülye vagyok mostanában :-P Még jó, hogy a teljes image fájl kell :-D Bocs, csak a fáradtság adja ezt... Szóval thx mindent még1... -
Zsoberpapa #2742 Oks, köszi ;-) akkor beszerszek egy image fájlt is ;-) Köszi még1x. Még1 kérdés és itt sem vagyok: mini image kell hozzá vagy a teljes játék image fájlja? -
#2741 Nem elég, kell hozzá az image file is. -
Zsoberpapa #2740 Persze ezt azért kérdezem, mert nekem nincs meg a játék :-( de szeretnék vele játszani és a lehető legegyszerűbb megoldást keresem... -
Zsoberpapa #2739 Hello! Tudom, hogy ez nem warez fórum (?), de egy haveromtól kölcsönkértem egy (eredeti) GT Legends játékot és meg kell mondjam, hogy nagyon tetszett. Most adtam vissza neki nemrég és mindjárt lenne egy kérdésem: ha csak így simán fel van telepítve a játék, akkor is elég, hogyha csak lehúzom az IDE kábelt? -
#2738 siman kihuzod a kabelt -
#2737 rakatam fel egy uj palyat MONTREAL -
#2736 Van 1 eladó GT Legends-em, ha kell vkinek, egyetlen egyszer volt csak felinstallálva, netes kód nem volt használva. Érdekel valakit? -
#2735 Hali! Nekem a GT Legends iTwins verzió van meg. Ezt hogy tudom elindítani? Kell valami crack vagy csak simán kihúzom a kábeleket és már megy is?! -
#2734 raktam fel egy uj watkinst a hosszu es a rovid is benne van Watkins Glen