Visszahódítaná a nettől a tévéhez a fiatalokat Al Gore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak arra vigyázzunk, hogy közben nehogy leessünk a készülékrõl😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
5 év mulva minden internetes portál így fog kinézni😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ha tv-t nézel akkor mindenképpen valaki olyanná válsz, amit valaki más szeretne hogy legyél!
Az amerikaiak meg statisztikailag kövérebbek, mint egy átlagos európai.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Amíg tisztában van valaki azzal, hogy a Quake csak egy játék, addig sokkal jobb mint a TV-ben nézni valami degenerált akciófilmet, a fotelban punnyadva, passzívan, egyedül.
Mondjuk annyiból mindenképp jobb a net, hogy az ember nem felejt el olvasni, kevésbé valószínû, hogy funkcionális analfabétává válik.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
"elhízott McDonald'snövendék amerikaiak"- azért hazánk fiait sem kell félteni e téren..
A birkákat mindenképp megvezetik, mindegy, hogy mi a közvetítõ közeg. TV? Újság? Internetes híroldalak? Nem teljesen mindegy?
PasTheLOD: én úgy érzem valójában ez a hírverés az idõsebb korosztályt akarja megcélozni, függetlenül attól hogy mit mondanak. Legyél benne biztos: a Current-et fõleg az agyilag már megvezetett idõsebb nézõk fogják megtekinteni, és tetszeni fog nekik az új csomagolás.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
"A kereskedelmi TV-k reklamcsatornak filmmegszakitasokkal"
:-)
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
A TV soha nem fogja utolérni interaktivitásban a netet. A fiatalokat egyáltalán nem kötik le már a hulladék mûsorok. Hogyan is versenyezhetne a TV egy Silent Hunter III-al, vagy egy LAN partyval (mindenki helyettesítse be a kedvencét).
Egyetlen híradó sem ér fel azzal, hogy neten kedvemre böngészem a híreket.
Lehetne ezt hosszasan sorolni...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Szóval az öreg max. egy meccs kedvéért ül tévé elé.
A tévé a múlté, legalábbis a mai formájában, és a kereskedelmi adók mûsorait látva mindig az jut eszembe, amit Bruce Willis mondott a macskájának az Ötödik Elem-ben:
-Ne nézd sokat, berohad az agyad!
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Yv@n: már a rómaiak is tudták hogy cirkusz kell a proliknak. Lehet az bármi, még maga a Net is - ha kielégíti az ösztönembert, azzal már nem lesz sok probléma.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
ami pedig a TV-t illeti, megy ahová negy, mesterségessen nem lehet azt sem fenntartani, ha meg lesz módja változni abban az irányban, hogy ne legyen a multé akkor majd megmarad, ha nem akkor meg még Al Gore sem tehet érte semmit...
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan