1.exe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SZted miért nincs trójai a gépeden? 😮
Segitek!
Mert NoD32 a felét se látja!
A saját KeyLogger-emet nem vette észre! :S
PFfff...
Segitek!
Mert NoD32 a felét se látja!
A saját KeyLogger-emet nem vette észre! :S
PFfff...
Hali.
Probáld meg sztem a spy sweeper-t 30napos probaverziot.Az még a joh spyírtó
Probáld meg sztem a spy sweeper-t 30napos probaverziot.Az még a joh spyírtó
Hali!
Hát szerintem a bitdefender 9 internet suite a legjobb.Spyware keres.A vírust is blokkolja ajánlom h probáld ki.Amugy az ad-aware nem talál meg mindent.Meg nagyon lassítja a gépet.Ha kell a bitdefender adok hozzá kodot is.Irj egy emailt ha [email protected]
Hát szerintem a bitdefender 9 internet suite a legjobb.Spyware keres.A vírust is blokkolja ajánlom h probáld ki.Amugy az ad-aware nem talál meg mindent.Meg nagyon lassítja a gépet.Ha kell a bitdefender adok hozzá kodot is.Irj egy emailt ha [email protected]
Sziasztok! Vki megtudná mondani hogy az miért van hogy az MSN-ben magától írkálnak a nevedbem? és úgy tünteti fel nekm mintha a partnerem írna és az én nevemben jelenik meg.
Ha nem találja vírusírtó, akkor honnan tudod hogy van? Amúgy nekem is fönnt van msn plus, ha télleg rak fel, akkor asszem valamit tennem kell. 😛
BomBa
1. Használj normális böngészõt, nagyon sok spyware-t és trójait megfog egy jobb böngészõ!
2. Nod32 és ad-aware sztem jó páros, azóta nincsenek gondjaim vírusok és trójaiak terén!
2. Nod32 és ad-aware sztem jó páros, azóta nincsenek gondjaim vírusok és trójaiak terén!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
ingyenes regisztráció van, regisztrálsz és megad egy kulcsot.
amúgy asszem telepítés után felajánlja hogy újraindítja a gépet és boot-al végez vírus írtást(még semmi nem töltõdik be a windowsból) legalábbis az én verziómban.
amúgy asszem telepítés után felajánlja hogy újraindítja a gépet és boot-al végez vírus írtást(még semmi nem töltõdik be a windowsból) legalábbis az én verziómban.
Vírusirtásra használj NOD32-t, mert gyors én nagyon jó, kémprogik ellen
meg MS Antispyware beta és Spyware Doctor 3.1 kettõsét ajánlom...
meg MS Antispyware beta és Spyware Doctor 3.1 kettõsét ajánlom...
Huha, errol még nem hallottam lecsekkolom mert nekemis trojai gondomvan, szar msn plussz tette fel es semmien viruskereso nemlatja, dekafa. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
www.avast.com
kicsi, okos, tud magyarul. Mire vársz?
Tanulhatsz is: http://www.biztonsagportal.hu
kicsi, okos, tud magyarul. Mire vársz?
Tanulhatsz is: http://www.biztonsagportal.hu
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Olvastam érdekes dolgokat a lentebbi online...topikon. Kösz tomo-nak.
Placko-tól kérdezem: Ez az avast! Free progi-e. Hol tölthetõ le? Magyarosítás van-e hozzá? Kösz
Punkerwork-tól kérdezem:Rendes progi,mint regisztrált, vagy mint jobb?
Placko-tól kérdezem: Ez az avast! Free progi-e. Hol tölthetõ le? Magyarosítás van-e hozzá? Kösz
Punkerwork-tól kérdezem:Rendes progi,mint regisztrált, vagy mint jobb?
Hangoskönyvek, rádiójátékok megosztása.
ugyanezek voltak a problémáim ,(csak nekem vagy 5 visszatérõ volt, lol.exe meg ilyesmik) felraktam az avast!-ot van olyan változata ami folyamatosan figyeli a netet,és rögtön eltüntette õket örökre,vissza sem jöttek.de semmit nem enged be.kitünõ program.
trojai virus, benne van a neveben is virusirtoval probalkozz, ajanlom az online viruskeresoket,
lasd online viruskeresok sg topik
lasd online viruskeresok sg topik
nem általános téma úgyhogy átraktam
ha le tudod írtani és utána visszajön akkor 1 nem írtotad le csak azt hitted 2 ZA nem fogja meg, frissíts mindent vagy használj rendes progit 😊
ha le tudod írtani és utána visszajön akkor 1 nem írtotad le csak azt hitted 2 ZA nem fogja meg, frissíts mindent vagy használj rendes progit 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Még új vagyok a fórumotokban, Üdv mindenkinek. Kérdésem az lenne: Találkozott-e már valaki az 1.exe, ill. ii22.exe nevû trójaiakkal? A problémám az,hogy hiába törlöm le õket, hiába van ZoneAlarm tûzfalam, Ad-Aware frissített kémprogram keresõm, ez a két exe file hetente legalább egyszer mégis beíródik a temp könyvtáramba. Hogy lehetne végleg megszabadulni töllük. Van valakinek ötlete?
Hangoskönyvek, rádiójátékok megosztása.