20
segítség kérés
-
#20 SZted miért nincs trójai a gépeden? :O
Segitek!
Mert NoD32 a felét se látja!
A saját KeyLogger-emet nem vette észre! :S
PFfff... -
#19 az új, v.6-os kaspersky -
boiy #18 Hali.
Probáld meg sztem a spy sweeper-t 30napos probaverziot.Az még a joh spyírtó -
boiy #17 Hali!
Hát szerintem a bitdefender 9 internet suite a legjobb.Spyware keres.A vírust is blokkolja ajánlom h probáld ki.Amugy az ad-aware nem talál meg mindent.Meg nagyon lassítja a gépet.Ha kell a bitdefender adok hozzá kodot is.Irj egy emailt ha [email protected] -
Rick213 #16 Sziasztok! Vki megtudná mondani hogy az miért van hogy az MSN-ben magától írkálnak a nevedbem? és úgy tünteti fel nekm mintha a partnerem írna és az én nevemben jelenik meg. -
#15 a lelki kapcsolat a géppel .) -
BomBa #14 Ha nem találja vírusírtó, akkor honnan tudod hogy van? Amúgy nekem is fönnt van msn plus, ha télleg rak fel, akkor asszem valamit tennem kell. :P -
#13 1. Használj normális böngészőt, nagyon sok spyware-t és trójait megfog egy jobb böngésző!
2. Nod32 és ad-aware sztem jó páros, azóta nincsenek gondjaim vírusok és trójaiak terén! -
#12 Kösz az infókat mindenkinek. Üdv -
#11 ingyenes regisztráció van, regisztrálsz és megad egy kulcsot.
amúgy asszem telepítés után felajánlja hogy újraindítja a gépet és boot-al végez vírus írtást(még semmi nem töltődik be a windowsból) legalábbis az én verziómban. -
#10 Vírusirtásra használj NOD32-t, mert gyors én nagyon jó, kémprogik ellen
meg MS Antispyware beta és Spyware Doctor 3.1 kettősét ajánlom... -
_Vegeta_ #9 Huha, errol még nem hallottam lecsekkolom mert nekemis trojai gondomvan, szar msn plussz tette fel es semmien viruskereso nemlatja, dekafa. :) -
#8 www.avast.com
kicsi, okos, tud magyarul. Mire vársz?
Tanulhatsz is: http://www.biztonsagportal.hu -
#7 Olvastam érdekes dolgokat a lentebbi online...topikon. Kösz tomo-nak.
Placko-tól kérdezem: Ez az avast! Free progi-e. Hol tölthető le? Magyarosítás van-e hozzá? Kösz
Punkerwork-tól kérdezem:Rendes progi,mint regisztrált, vagy mint jobb? -
#6 ugyanezek voltak a problémáim ,(csak nekem vagy 5 visszatérő volt, lol.exe meg ilyesmik) felraktam az avast!-ot van olyan változata ami folyamatosan figyeli a netet,és rögtön eltüntette őket örökre,vissza sem jöttek.de semmit nem enged be.kitünő program. -
#5 Rendes progi,mint regisztrált, vagy mint jobb? -
#4 Ezekben az online viruskeresőkben meg lehet bízni? -
tomo #3 trojai virus, benne van a neveben is virusirtoval probalkozz, ajanlom az online viruskeresoket,
lasd online viruskeresok sg topik -
#2 nem általános téma úgyhogy átraktam
ha le tudod írtani és utána visszajön akkor 1 nem írtotad le csak azt hitted 2 ZA nem fogja meg, frissíts mindent vagy használj rendes progit :) -
#1 Még új vagyok a fórumotokban, Üdv mindenkinek. Kérdésem az lenne: Találkozott-e már valaki az 1.exe, ill. ii22.exe nevű trójaiakkal? A problémám az,hogy hiába törlöm le őket, hiába van ZoneAlarm tűzfalam, Ad-Aware frissített kémprogram keresőm, ez a két exe file hetente legalább egyszer mégis beíródik a temp könyvtáramba. Hogy lehetne végleg megszabadulni töllük. Van valakinek ötlete?