50
  • Csaba
    Én meg jónak találom a Matrix szinkront. Ízlések és pofonok, ugye.:-)
    A véleményem meg az, hogy a legtöbb angolul beszélő flmben hihetetlenül szarul hangsúlyoznak. Pl. még azt is olyan keményen, drámaian mondják, hogy "elmegyek újságért". A magyar sokkal jobban hangsúlyoz a legtöbb esetben.
    Ha van a dvd-n magyar 5.1 és angol 5.1, akkor 99%, hogy a magyart választom. Persze később megnézem angolul is, de az elsődleges a magyar szinkron.
    Hogy a témánál maradjak, a Constantine-t magyarul néztem. Jó a szinkron.
    Egyedül a Batman:Kezdődik-nél fogom előnyben részesíteni az angolt, mert imádom, ahogy Batmanként dumál Christian Bale.:-)
  • Iori
    sztem ez max az animacios filmekre igaz
  • winnie
    hehe, pont most láttam az hbo-n egy kis ideig a mátrixot, de lefordultam a székről, annyira rossznak találtam a szinkront.

ez ízlésbeli kérdés, inkább. kinek mi jön be. p
  • Anteris
    mér, azért vannak jó szinkronos filmek. Matrix pl.
    nem egyszer unalmas, száraz az eredeti hang amibe aztán a magyar szinkron lehet életet.
  • Bircsike
    Tudna valaki segíteni? A filmben a főszereplő karján volt egy tetoválás, ezzel akarta megidézni a démont a film végén amikor Gabriel közbelépett. Nem tudja valaki hogy minek a jelképe és hogy hol találnék erről a szimbólumról valami információt, mert én már nagyon rég keresek, de nem találok! Előre is köszike!
  • Iori
    hála az égnek
  • winnie
    természetesen nincs.
  • akyyy
    ez a film van szinkronosan?
  • Lenny
    Nekem teteszett a film. Nem az a túlpörgetett hulladék volt. Értelems, jól átgondolt, pont elég akció, pont elég érzelgősség, pont elég "parás" jelenet.
    És ezért teteszett a Pókember 2 is, mert ott is a főhős leki vívódásaira mentek rá, mivel abban a részben az volt a lényeg!
  • menyus77
    nem rossz-nem rossz..
  • Laila
    Láttam, de voltak hibái a filmnek. Viszont egész ehető volt...
  • Hoz_Hun
    Az életben nem fogynak el a képregények. Amerikában?
    Hova gondolsz...

Egyébként fejlődnek a Sin City nagyon jó lett (már ha valaki szereti a rendezők stílusát).
  • Robeast
    Abban az esetben viszont jönnek a folytatásaik :)
  • SirLord
    egyszer csak elfogynak a képregények nem????
  • sandor4
    hát szerintem sz*r volt
    csak az tetszett amikor a láncdohányos monsterkiller benyögte hogy: "Isten egy gyerek, aki hangybollyal játszik."
  • NEXUS6
    Tegnap én is megnéztem, jobbára az itt beírt pozitív hozzázólások hatására.

Még mindíg nem tudon, hogy a francba sikerült vastagon átcsúsznia a sablonosság felett, úgy hogy gyakorlatilag tényleg sablonos volt, de végül is ez egy jó film.;))))

Nem lehet azt mondani, hogy hepiend lett a vége (elméletileg persze, de azért elég veszélyes volt a film világképe, ahhoz, hogy ezt 100%-ig így gondolja az ember)

Szal ebből is látszik, hogy bármilyen alapanyagból lehet jó dolgot kihozni csak érteni kell hozzá.
    De ahogy nem lehetett megmondani, hogy a SW vagy a Matrix miért is jó a sablonosság mellett, ez ennél a filmnél is rejtély marad.

• FTeR
    <spoiler>
    constantine a temetőben, a taxi sofőr srác sírkövére leteszi az öngyújtót és hátatfordít neki. lép kettőt, mire hatalmas szárnyak nyílnak szét a háttérben és fehér ruhában a taxis srác felnéz az égre, majd elszárnyal (egy szárnycsapással eltűnik) a csillagok közé. constantine kicsit elvigyorodik aztán elsötétűl a kép (consti nem néz hátra a jelenet alatt)
    </spoiler>
  • lpmorpheus
    És elárulod, hogy mi volt a stáblista utáni jelenetben, mert nekem sajnos nem volt időm végigvárni. :(
  • Robeast
    Volt ám. Mi is csak azért láttuk, mert amikor beengedtek minket a terembe, akkor még ment az előző előadás stáblistája, szóval mi a film előtt láttuk a jelenetet :)
  • Nethyrrea
    nemmondod hogy volt...?????

vazz ott kellett volna maradnom
  • FTeR
    "Jó film volt, csak valahogy túl egyszerű és sablonos volt .. "
    Biztos más filmet láttál, mert a sablonos jelenetek döntő többsége nem sablonosan, hovatovább meglepően fejeződtek be. Tele volt nagyon jó öttletekkel (tehenes rész, amikor pap iszik, végén amikor nem hagyja meghalni stb, stb ha ne soroljam).

"tehát van a jófiú és legyakja a gonoszbácsikat.."
    hát ez meg végkép nem mondható el, mivel főhősünk egyáltalán nem jó fiú, egyszerűen csak szabadúlni akar a pokoltól elég önző, mindenkin áttaposó módon. Ráadásúl a végén még a célját sem éri el...
  • FTeR
    haverommal megvártuk! :D
  • winnie
    nehézbombázók nyara lesz:)

batman begins
    fantastic four
    kingdom of heaven
    sw3

• winnie
    azért kíváncsi vagyok, hogy hányan várták ki a stáblista utáni fél perces jelenetet:)
  • Picador
    ...a nyár egyik legnagyobb költségvetésű nehézbombázója számomra a War of the Worlds lesz...
  • Killgore
    érdekes, egyik képen sem fog cigarettát a kezébe :)
  • Killgore
    X-men sztem egyáltalán nem volt fos, noha a 2 jobbra sikeredett. Pókember az tényleg szar volt.
    Ez a film jónak ígérkezik.
  • ttt ttt
    Még én sem láttam, de a képek alapján nekem is Max Payne jutott eszembe, meg a Resident Evil, Keanu-t bírom úgy hogy jöhet :-)
  • asdasdasd
    Nem, de nézd meg a Sin City-t, az elég hasonló stílus.
  • fifi
    OFF

Max Payne-ből volt valaha képregény???
  • Atomreaktor
    X-Men szerintem is ratyi... Spideremberrel együtt... (Persze csak filmen, a képregénnyel nincsen bajom)
  • NasaTm
    Nem tudom, hogy mi a bajod az X-Mennel ?
    Az elso resz igaz tamadhato volt sok szempontbol is, de nem volt rossz es raadasul a masodik resz jobb let az elodjenel ami manapsag egy filmnel nehezen elmondhato.
    Ja es barki barmit is mond a Spider-Man elso resze sem volt rossz.
    Kiveve persze a 2.-at !
  • PeeTeR
    en meg nem lattam mert felenk meg nem ert el (Balatonfured). tulzottam a film miatt nem akarok rohangalni mas nagyvarosba. de a reklam boven eleg ahhoz hogy ne hagyjam ki :)
  • trabant
    A túrót, egyik legjobb.
  • [HUN]PAStheLoD
    Jó film volt, csak valahogy túl egyszerű és sablonos volt .. tehát van a jófiú és legyakja a gonoszbácsikat..
  • winnie
    ó! azért jegyezzük meg, hogy a képregénykultúra nem sokkal fiatalabb, mint a hangos film. 2 hasonló médium és sokat merítenek egymástól.
  • sweech
    Nekem képek alapján naggyon bejön :)
  • IMYke2.0.0.0
    A képregények lopkodják össze az ötleteket...

-----------------------------------------
    Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
    Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
    Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
    Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
    Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

-----------------------------------------
  • IoIa
    A képregényekből készült filmek tényleg nagyon ratyik voltak.
    Azt nem mondom, hogy ennél jobb filmet nem láttam, mert ez messze nem igaz. Közepesnél kicsit talán jobb. A legnagyobb baja, hogy ezt is számtalan filmből lopták össze.
    Egy biztos: úgy van vége, hogy lehet folytatása is.
  • SirLord
    a kettö azé nem volt oj rossz....(mint az 1)
    Ami szar volt az a Pokember....blöá...nagyon szerettem a pokembert, a képregént, de ez most betett...
    a catvooman fos volt, a megtorlo tucatfilm...
    remélem ez lessz valami...