17
Battlestations: Midway
-
#17 Azért elismelésre méltó,hogy a másik topikjában is irtál már
Ezt meg megnyitod D:
Mondtam,hogy elöbb-utóbb megárt a sok topik nyitogatás :) -
#16 Apám micsoda graf. -
#15 huhhh...ez odab*sz rendesen! -
#14 nem nyert:)
Viszont Ez ugyanaz
Szóval máskor kereső mielőtt topicot nyitsz... thnx... (Grebber megint kezdi a topicnyitogató korszakát.. meg lehet nézni mennyi feleslegeset nyitottál már...)
NA szal be lehet zárni csak annyit akartam mondani:) Meg áttenni a hozzászólásokat a másikba bele jól:D -
#13 ezzel és ezzel ez 1 és ugyan az, vmi? -
#12 Kétségtelenül!!! Bízzunk benne játszható is lesz és az ilyenkor még szokásos aggodalmak! -
#11 Aztasúllyos most néztem meg egy trailert róla hát kegyetlen jó lesz.
A víz az megabrutál ahogy kinéz. -
#10 Már annyira szép, hogy attól tartok marketinges kéz van a dologban! -
#9 épp most akartam belinkelni :) verinájsz -
#8 ha aztmondom hogy űberállat széplesz akkor nemhazudok:D -
#7 Ez a különösen szíven ütött! -
#6 Stratégia, Szimulátor, Taktikai?! Jólesz biztos! Remélem... -
#5 Még több info Hardwired-en -
#4 -
#3 Hát ez elég költői volt! Miféle játék stílust fog képviselni? -
#2 Pár kedvcsináló:
-
#1 Battlestations: Midway magyar fejlesztőcég alkotása. Hadihajó kapitányaként kezdünk és fokozatosan dolgozzuk fel magunkat ellentengernagyi rangig. A második világháború idején történelmi és fiktív ütközeteket harcolhatunk végig folytatólagos epizódok formájában. Tisztjeinkből és az idővel megszerzett többi hajónk legénységéből ütőképes harci csapásmérő erőt kell faragnunk a győzelemhez.
Amerikai, angol, német és japán oldalakat választhatunk, melyek meghatározzák főhősünk karakterét. Az amerikai Nimitz admirális hősies helytállása megakadályozta a Japán Birodalmi Haderőt a Midway kulcsszektor feletti ellenpőrzés megszerzésében. Az agyonpáncélozott, ágyúkkal megtömött csatahajók ideje leáldozóban van. Megjelennek a csinos bombákat hordozó vadászrepülők, amelyek pilótafülkéjébe kedved szerint beugorhatsz a Midwayben, hogy flottád javára fordítsd az ütközet menetét. Tisztjeid a hídon drukkolnak neked, illetve az összes lövegükkel meg vízi bombáikkal irtják az ellenséget, míg te a levegőben harcolsz, mint szárnyas csatadémon.
Képek videók.
info: Hardwired.