22
-
Cicero #22 Jah, kellett cserélni a pelenkát? :D:D:Ddd -
#21 lövöd a lámpákat, aztán a dögöt -
#20 Az uninstall biztos kinyírja;) -
kawarider #19 Valaki nem tudná megmondani,hogy a Hell pálya végén azt a nagy szörnyet hogyan kell kicsinálni?Megakadtam. -
Keldor #18 zsíír a game!
csak 5 óra a játékmenet:( -
#17 Még mindig csak "gyünnek és lőnek" és hörögnek... -
#16 lámpa/fegyver:P -
#15 nem, egy másik játékokkal foglalkozó honlapon olvastam, hogy megmaradt a kéz/fegyver páros, de azért kéne a game, mert az alap is bejött amíg 1x végigvittem -
#14 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
[teccett neki ez a beszólás] -
#13 remálem ebbe már lesz annyira inteligens a főhősünk hogy magáraerősítse az elemlámpáját... -
#12 Fejlődött valamit az ellenfelek AI-ja, mert ha ebben is csak gyünnek és lőnek, akkor azért nem vesztegetem a drága sávszélességet. -
#11 már nyomom, jelentem elég ütős lett :) -
#10 Bérelhető a nappalid? -
#9 Elő kéne keresnem a DOOM3 DVD-met [amire bekáppoltam a 3 cd-t] ... mert anélkül hiába csücsül itt a winyón már egy jó pár napja ez a kacat ... de annyira nem is izgat :| -
Rockety #8 jah mindenki ezzel keni mostanság, pinyóba a medence után de a szauna előtt jobbra :P -
#7 115 centis projektoros tévén késő este, házimozi hangfalszettel az igazi élmény :) sokkal jobb a kép mint monitoron :) és sokkal sötétebb :D -
#6 Ma kipróbálom, remélem jó lesz... -
#5 Haha :D
Aprilis 8-adikai a magyar doom3 jatekosok 98% vegig viszzi mar :D -
koki #4 ugyanojan szar lessz mint a sima
mellesleg varom battlefield 2 -
#3 "Ráadásul az Xbox verzió olyat is tud, amit számítógépes testvére nem: a többjátékos együttműködő módot."
Ez szopás, mert szerintem a manapság népszerű online játékok pont erről szólnak;((((
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy X-Boksszal összesen játszanak annyian a neten, mint egy-egy sikeresebb számítógépes netesjátékkal.
-
#2 "Visszakapjuk a kétcsövű vadászpuskánkat is, ami sokak kedvence volt a korábbi részekben, illetve más FPS-ekben, illetve kapunk egy gravity gunt is, aminek szerepe nagyjából ugyanaz, mint az ihletadó Half Life 2-ben: kisebb tárgyakat magunkhoz rántunk vele, majd nagy erővel az ellenség képébe lőjük azt. "
Khm...
ezek már mind elérhetők ezer éve MOD-formájában!!!!
-
Akuma #1 1* végignyomom, aztán delete :)
a legtöbb minden játékkal így vagyok ez sem kivétel, pedig tudom élvezi a jó gaméket, de 2* nekifutni nemsokszor van kedvem... (tisztelet a kivételnek pl Mafia)