Soulfly

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

artschi
konci:

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

<#levele><#levele>

War. War never changes.

PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
és nem is egyedül lépnek ott fel 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

<#eljen><#eljen>

Bécsben lesz egy koncertjük nemsokára ha jól emlékszem.
Lassan jöhetne vmi új album.

War. War never changes.

Nem, de az egyik ismerõsöm volt. Õ mesélt róla, ekkor kezdtem el én is érdeklõdni. Nem lesz vmikor még koncertjük itt Mo-on?

War. War never changes.

ja igen
a soul az jó

volt vki a tavalyi koncerten?

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.

rafaello
azt olvastam scotty lol

miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!

fifi
akkor gondolom a brazil törzsi hovatartozás, és ennek átvitele a zenébe az smafu...

ahogy érzed, nem akarlak meggyõzni...

én szeretem

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

McFrost
Ebben a bandában nyomja a zsarnok Max Cavalera? Már a Sepultura Roots albumát is majdnem elbaszta!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Aztán van olyan együttes ami 10 hangszert használ és a Soulfly szintjén sem éri el... szvsz elég jó szerzeményeik vannak (persze a megrögzött anti-rockereknek nem tetszik de nem is kell)

War. War never changes.

nemcsakfeel
elmegy 😊
Pain rulz.

*hihi ** *

Nem akarok senkit se megsérteni, de kritikán aluli zene. Egy fajta gitár, egy dob beat, egy érthetetlen ordítás.
Sry.

nemszeretem

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

zúzós <#hawaii>

Hali! Ismeri vki ezt az együttest? Nekem az egyik kedvencem, és most vettem csak észre hogy nincs még neki topic. Amúgy keményebb zenét játszanak.

Néhány a kedvenc számaim közül:

Bleed
Back to the primitive
Jumpdafuckup
Downstroy
Seek&Destroy
Bumbklaatt
One
No
Bring it
Boom

És még sorolhatnám... Eddig asszem 4 albumuk jelent meg