Megszűnhet a Sulinet adókedvezménye
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Egyszerûsíteni akarják az adórendszert, mert a rengeteg kedvezmény és kibúvó miatt teljesen áttekinthetetlen, és sokszor a valóban rászorultak nem kapnak semmit. (Lásd pl. a sulinetnél is: aki minimálbéres, nem veheti igénybe, mert nincs adója, amibõl visszaigényelhetne.)
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
amúgy mag, akik ennyit keres, tud magának venni számtech-cuccot, én 1,5 milliónál húztam volna meg a határt.
még valami az elõzõhöz:
a vállalkozó a minimálbér után is adózik, most 10000,- Ft-ot havonta, amíg a minimálbéres dolgozó nem, mert nem veheti igénybe az adójóváírást, és ha van nyeresége év végén, bõven a legfelsõ sáv felett adózik, ha átszámítjuk az adóját a sávos adóra...
a minimálbéres vállalkozó, ha mondjuk van egy kocsija, ki sem megy a kapun, mindennel együtt kifizet úgy 5-600 eFt-ot állambácsinak.
ha ne adj isten van egy alkalmazottja, akkor tegyunk hozzá úgy mindennel együtt minimálbér esetén is 1 misit.
és nem is gondoljunk arra, hogy a VÁLLALKOZÓ teremti meg egy csomó ember munkáját, és mindezt saját erõbõl, mert az ÁTLAG vállalkozó (és nem a FITYISZES Széchenyi tervekre gondolok most) ezt saját erõbõl teremti meg és így a saját faxával veri a csalánt, míg az ÁTLAG alkalmazottnak semmi sem drága, baxik dolgozni, lop ahol tud, és mindezt SEMMILYEN befektetéssel.
amúgy öreg, van egy javaslatom:
találjál ki valamit, hogy mit fogsz vállalkozni, és álljál neki, menj el egy könyvelõhöz, aztán az mesél neked. Vegyél gépeket, berendezéseket, kalapácsot, ásót, esztergát stb, keress piacot, és aztán meglátjuk, hogy kinek könnyebb.
Én könyvelõ vagyok, és vidéken, nem Pesten ahol még munka is van, és rengeteg ügyfelem van, akiknek a napi megélhetés is gond néha...
Nem divat ma már hosszútávon politizálni. Nagyszerû lenne, ha az oktatásunk ismét a régi színvonalon lenne. De egyre több kívánnivalót hagy maga után.
A sulinetben legalább eddig olyanok is vettek gépet, progit, akik egyébként nem, és a gyerekeiknek már természetes lesz a gépkezelés...
Kivették a digitális fényképezõt a listából ígyis...<#schmoll2>#schmoll2><#falbav>#falbav><#banplz>#banplz><#gun>#gun><#violent>#violent><#violent>#violent>
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Ja majd ha visszajön a FideSS megint...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Szóban megy az oktatás építése, a gyakorlatban meg a leépítése...
Az önkormányzatok útálják az iskolákat, ott vesznek el pénzt tõlük, ahol csak tudnak. Önkormányzati képviselõnek álcázott bûnözõk döntenek oktatási kérdésekben....
A tanárok meg jók bûnbaknak. Ki van ez találva...
Érdemes egyébként beleolvasni ebben a 81 oldalas cuccba, mert van benne pár "érdekes" infó a sulineten kívül is - pl. jelentõsen korlátozni az oktatást támogató kedvezményeket. Normálisak ezek? 80 és a halál közti, rajtam multimilliomossá vált nyomorultak döntenek arról, hogy a kislányom oktatását hogyan kell még szarabbá tenni ebben az országban??
<#mf3>#mf3><#ejnye1>#ejnye1>
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Mintha pont az lett volna a lényeg, hogy az emberek vegyék a számítástechnikai eszközöket, hogy talán egy picit felzárkózzunk a világ mögé.
És ilyenek döntenek az ország sorsáról. Nem csoda, hogy itt vagyunk, ahol vagyunk.
Na most rosszul tudom, hogy pont a "fogyasztást ösztönzõ hatásai miatt" indult a sulinet program?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
nyomorgassak a vallakozokat...