Szüzesség elvesztése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hááát az ilyen nemodafigyelõs párokat érdemes figyelmeztetni 😊))) ha meg nagyon sokszor adja elõ akkor szerintem búcsú. Rutinból kizárólag önhasznúlag szerelmes ember nem csinálja. Ha meg nem szerelmes nem a párom.
A lift meg tényleg jó tud lenni 😊))) Hajrá!!
Bár utána volt lelkiismeret-furdalás látni egy nagyit batyuval lihegni az ötödiken. 😊)))))
A lift meg tényleg jó tud lenni 😊))) Hajrá!!
Bár utána volt lelkiismeret-furdalás látni egy nagyit batyuval lihegni az ötödiken. 😊)))))
Ahány ház, annyi baj legyen.
A kedvet arra értettem ,ha véletlenül rossz tapasztalatai vannak a szex ezen formájával akkor valószínûleg másképpen viszonyul a pár a dologhoz .
Valóban elég választékosan beszélek, s írok... 😊
Kedv kérdése? Ehh, ez elég rosszul hangzik...már csak azért is, mert fizikálisan talán kevésbé fárasztó, mint a nemiszervek aktusa...bár ez is módszerfüggõ...
Kedv kérdése? Ehh, ez elég rosszul hangzik...már csak azért is, mert fizikálisan talán kevésbé fárasztó, mint a nemiszervek aktusa...bár ez is módszerfüggõ...
Elég válastékosan beszélsz ember ... 😊
De igazad van csak ahhoz olyanpár is kell ,akinél mindig van kedv beiktatni az orális szexet...
De igazad van csak ahhoz olyanpár is kell ,akinél mindig van kedv beiktatni az orális szexet...
Orális szex nélkül nem szex a szex szerintem...
El sem tudnám képzelni, hogy az ember a párjával orális szex nélkül szexeljen...milyen szex lenne az...s milyen szerelem...
Az ilyen szex szerintem még annál is sokkal rosszabb, mintha valaki részegen megröfögtet gyorsan egy kurvát...
El sem tudnám képzelni, hogy az ember a párjával orális szex nélkül szexeljen...milyen szex lenne az...s milyen szerelem...
Az ilyen szex szerintem még annál is sokkal rosszabb, mintha valaki részegen megröfögtet gyorsan egy kurvát...
Liftes buli ? Hmmm ... nem is olyan rossz ... 😄DD
Mert akkor alacsonyabb rendûnek érzi magát ...<#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf>
Nagyon sokszor a párja az embernek csak ara gondol ,hogy neki minnél hamarabb jó legyen a párját pedig leszarja ...
Mert akkor alacsonyabb rendûnek érzi magát ...<#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf>
Nagyon sokszor a párja az embernek csak ara gondol ,hogy neki minnél hamarabb jó legyen a párját pedig leszarja ...
Most miért megalázó?
Persze hétvégi bulikapcsolat révén térdre kényszeríteni valakit…….abban lehet hogy elõkerül ez az érzés.
Viszont egy rendes szerelem oda-vissza kapcsolat nem arról szól hogy esténként alázgatjuk egymást, hanem hogy örömet szerzünk egymásnak.
Ezért nem tudtam hova tenni mikor közölték velem hogy: ok lehet orális szex de azt felejtsem el hogy letérdel.
Hmmm akkor a liftes buli törölve 😊
Persze hétvégi bulikapcsolat révén térdre kényszeríteni valakit…….abban lehet hogy elõkerül ez az érzés.
Viszont egy rendes szerelem oda-vissza kapcsolat nem arról szól hogy esténként alázgatjuk egymást, hanem hogy örömet szerzünk egymásnak.
Ezért nem tudtam hova tenni mikor közölték velem hogy: ok lehet orális szex de azt felejtsem el hogy letérdel.
Hmmm akkor a liftes buli törölve 😊
Ahány ház, annyi baj legyen.
Ugyan már ,ha 1 hapsi jól csinálja akkor az a nõnek is jó ...
Egyébként pedig nagyon sok nõ megalázónak tartja ...
Egyébként pedig nagyon sok nõ megalázónak tartja ...
Hát ja, puhatolózni azt lehet, meg rávezetni a lányt,
de mivan ha ettõl már eleve elmegy a kedve az egésztõl ?
..most eszembe jutott a Belga - Az a baj c. száma. DDD
- Ha megkérdezem - az a baaaaj
ha nem kérdezem meg az a baaaaj
...
..
<#hehe>#hehe>
de mivan ha ettõl már eleve elmegy a kedve az egésztõl ?
..most eszembe jutott a Belga - Az a baj c. száma. DDD
- Ha megkérdezem - az a baaaaj
ha nem kérdezem meg az a baaaaj
...
..
<#hehe>#hehe>
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
...meg ugyebár az is nagyon kínos helyzet, ha a féfri szeretné ha kielégítenék orálisan, de nem meri megkérdezni elõször, mert hátha elmegy mindenféle sextõl a kedve a partnernek...
...de lehet, hogy ha megkérdi csak mégjobban felcsigázza ezzel a csajt.
Szóval nem egyszerû dolgok ezek kéremszépen.. D
...de lehet, hogy ha megkérdi csak mégjobban felcsigázza ezzel a csajt.
Szóval nem egyszerû dolgok ezek kéremszépen.. D
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Módosítsunk egy kicsit:
Egyes nõk miért nem szeretnek. 😊
Egyes nõk miért nem szeretnek. 😊
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
És itt egypár kérdés ami még foglalkoztatja a férfiakat:
De most tényleg, tulajdonképpen miért is nem szeretnek
a nõk franciázni ?
Persze túl sós az íze, ezt már mondták nekem is,
de van még másvalami is emögött ?
Ha a partner is viszonozza az orális sex -et akkor mi a helyzet ?
Te hányszor elégítetted ki már a partneredet ily módon ?
( ha zavaró, erre nem muszály felened)
De most tényleg, tulajdonképpen miért is nem szeretnek
a nõk franciázni ?
Persze túl sós az íze, ezt már mondták nekem is,
de van még másvalami is emögött ?
Ha a partner is viszonozza az orális sex -et akkor mi a helyzet ?
Te hányszor elégítetted ki már a partneredet ily módon ?
( ha zavaró, erre nem muszály felened)
már tudom miért láma a neved 😄D
Nem vagyok finnyás, de ezt inkább hanyagoljuk 😊 Csak ezt az egyet..bmi más jöhet állatokon kívül of course
Nem vagyok finnyás, de ezt inkább hanyagoljuk 😊 Csak ezt az egyet..bmi más jöhet állatokon kívül of course
Canon 450 D
Pffúúújj vazz....jákkk 😄DDD
KÖNYÖRGÖK EZT A FELAJÁNLÁSOMAT NE VEDD KOMOLYAN!!! <#nevetes1>#nevetes1>
KÖNYÖRGÖK EZT A FELAJÁNLÁSOMAT NE VEDD KOMOLYAN!!! <#nevetes1>#nevetes1>
Canon 450 D
Ja...és persze utána azt mondta, hogy 2 hétig állandóan keresett, mert bocsánatot akart kérni stb....ezt a hülye dumát...én, ha vkit el akarok érni megteszem...ja és tegyük hozzá, hogy a velünk párhuzamos utcában lakik...ja, amúgy 2 hétig a telefonon nem ért el...szánalmas...na mind1...hát igen...sokat jelent az elQjáték...én pl imádom a gyors együttlétet, de elQtte muszáj, hogy kb 5 vagy 6 percig odabújjon hozzám a kedvesem, mert akkor csak elkezdek gondolkozni az aktus közben, hogy mit csináltam aznap, hogy mit fogok még csinálni...és akkor már csak a kérdést hallom:- Jó volt Cica?
-Hmm? Ja...igen...fantasztikus 😄D
Szóval, ha nem hangolódok rá, hogy most a kedvesemmel eltölthetek akár csak 10 percet is gyorsba, akkor szinte semmit nem érzek...de, ha tudom, hogy az adott percben a kedvesemet hallom sóhajtozni...hát elég nekem is csak 5 perc és nekem is annyi <#hawaii>#hawaii> , de ehhez tényleg rá kell hangolódni a dologra.
Ja és izé....torrente...tudod mit?! Egyszer összejövünk, hagyom majd neked a dolgot és mivel te amúgy is szereted a SÓS ropit így átjuttatom a te szádba a naftát <#idiota>#idiota><#vomit>#vomit><#nevetes1>#nevetes1> (bocs mindenkinek a gusztustalanságért...de hát ez nem is az <#wink>#wink> )
-Hmm? Ja...igen...fantasztikus 😄D
Szóval, ha nem hangolódok rá, hogy most a kedvesemmel eltölthetek akár csak 10 percet is gyorsba, akkor szinte semmit nem érzek...de, ha tudom, hogy az adott percben a kedvesemet hallom sóhajtozni...hát elég nekem is csak 5 perc és nekem is annyi <#hawaii>#hawaii> , de ehhez tényleg rá kell hangolódni a dologra.
Ja és izé....torrente...tudod mit?! Egyszer összejövünk, hagyom majd neked a dolgot és mivel te amúgy is szereted a SÓS ropit így átjuttatom a te szádba a naftát <#idiota>#idiota><#vomit>#vomit><#nevetes1>#nevetes1> (bocs mindenkinek a gusztustalanságért...de hát ez nem is az <#wink>#wink> )
Canon 450 D
ABBAHAGYNI!
TUDHATNÁTOK HOGY A COMBINE ELLENZI A NEMI KAPCSOLATOT!
MENJEN TOVÁBB! MOZGÁS!
MAGA FRÍÍÍMEN MEG JELENTKEZZEN A CITADELLÁBAN! BESZÉDÜNK VAN ÖNNEL!
TUDHATNÁTOK HOGY A COMBINE ELLENZI A NEMI KAPCSOLATOT!
MENJEN TOVÁBB! MOZGÁS!
MAGA FRÍÍÍMEN MEG JELENTKEZZEN A CITADELLÁBAN! BESZÉDÜNK VAN ÖNNEL!
Ez a legnagyobb hiba. A nõk igénylik hogy utánna szeressék becézgessék õket. Nincs szerintem nagyobb unkóság annál, ha szex után a férfi már megy os hogy "Na ez jó volt. Sör van?"
Már nem tudom hol olvastam Valami öreg ember tanitotta a fiatalabbat...
"Azt jegyezd meg fiam. A nõk szeretik ha kényezteik õket. 20 perc elõjáték, 20 perc szeretkezés, 20 perc ölelkezés."
Megfontolandó.
Már nem tudom hol olvastam Valami öreg ember tanitotta a fiatalabbat...
"Azt jegyezd meg fiam. A nõk szeretik ha kényezteik õket. 20 perc elõjáték, 20 perc szeretkezés, 20 perc ölelkezés."
Megfontolandó.
Pszintén? Túl sós... <#vigyor2>#vigyor2> de a többivel semmi bajom 😄
Hidd el mindent megadok neki <#wink>#wink>
Hidd el mindent megadok neki <#wink>#wink>
Canon 450 D
Hát..izé..neked mihez ne füllene fogad, mint férfinak? Mondjuk én nem szoktam kérni, mert mint mondtam nem a kielégülésre hajtok...inkább én szeretek adni, kiv. ezt 😊 De komolyan imáédom, mikor látom, hogy a másik már majd megvesz...és hallom, ahogyan már szinte liheg, mert nem tud magával mit kezdeni 😊) Na akkor megadom magam és akkor már olyan átéléssel és vággyal ér hozzám a másik, hogy az vmi Qrületes 😊 Az szenvedély...nah..én ezt szeretem 😊
Canon 450 D
Szerintem 10-15 év múlva úgy fogsz nyilatkozni a jelenrõl, mint ahogy most nyilatkozol a "felhívta a figyelmemet az elõváladék veszélyeirõl" idõszakról... 😊))
".....ja és a szájba élvezésrõl meg az a véleményem, hogy tiszta baromság az egész. Szerintem nincs benne semmi meghitt és semmi kellemes." - oké, hogy a barátod mindent megad neked...legalábbis most úgy érzed...de vajon te is megadsz-e mindent neki? 😊
Amúgy csak a végkifejlettel van bajod vagy magával az orális szexszel is?
".....ja és a szájba élvezésrõl meg az a véleményem, hogy tiszta baromság az egész. Szerintem nincs benne semmi meghitt és semmi kellemes." - oké, hogy a barátod mindent megad neked...legalábbis most úgy érzed...de vajon te is megadsz-e mindent neki? 😊
Amúgy csak a végkifejlettel van bajod vagy magával az orális szexszel is?
Helló Half-Life Zsuzsa! Itt Gordon Freeman! Szeretnék kielégítõ lenni, de most nem jön több szó...
Nohisz ez az. Énszerintem (nálam) a szex arról is szól, hogy kielégítsem a (jelenlegi aktuális) partnerem minden rejtett vágyát. Persze lehet, hogy olyat kér amihez nem füllik a fogam, de ha ezt akarja és cserébe én is olyat kapok, amit szeretnék is, akkor miért ne?<#awink>#awink>
Éhes makkal az ember disznókat álmodik...
Ööö...te fiú vagy 😄DDD Nekde még jó, hogy az 😄DD Nem tudom, hogy perverzió e, mert nem vagyok srác...nálatok teljesen másképp müxik....pl én, ha nagyon szerelmes vagyok akkor sírok a gyönyörtQl az érzéstQl az együtt léttQl és ...és egyszerqen egész lelkemmel, testemmel beleremegek...na persze a tesi beleremegés más tészta 😄 ...hát nem tudom...nektek ez tetszik, de ha látod, hogy a párod nem szeretei, akkor neked kell azt mondani, hogy okis...szerintem...én bármi másra vevQ vagyok és imádok cicázni, kelletni magam, vagy azt a tipust eljátszani, ami a kedvesemnek éppen kell, de ez az az egy dolog, amit nem szeretek.
Canon 450 D