26
  • Mr Manson
    hm... és a szerial?
  • Felfedező
    Engem a Longhorn build jobban érdekel...
  • gakoska
    Na itt csücsül a 150gigás partíciómon a Windows XP x64 Edition SP1, ez már a végleges változat, amiről a cikk azt írja, h ápr 25-27 közt mutatják be. :D
    Unnamed-et ki kell h ábrándítsam, mert ezen sem lassabbak a 32bites progik mint a 32-es windowson, 3DMark03-ban ezen is elérek 10000 pontot, tehát az nvidia 71.84-es 64bites drivere sem rosszabb mint a 32-es, és minden játék ugyanolyan szépen fut. Maga a windows viszont érezhetően gyorsab. Érdekelnének 64-bites játékok meg programok, szívesen tesztelgetnék néhányat. UT2004 64es exe-je hol van? Mert én nem látom... Riddick-et lehet h kipróbálom mert az is megvan, csak ki kéne írni démontulz hiányában. De már látom megkezdődött a bétatesztje, tehát nemsoká kész lesz az is, és akkor eltűnik a 32-es windowsom :D
  • Mr Manson
    Telepitoket cserélnek? Vagy csak venni lehet majd?
    Van már erröl valami információ?
  • PLaci #22
    hmmm... input.vob? ez nekem nagyon DVD-nek hangzik...
  • asysoft
    Azért érdekes, h a 64 bites Windowson Office 2000 fut:D
  • arty
    FAR manager rulez ;) Serious sam is, virtualdub is ....

MS viszont nem annyira, kis előnyt kaphatott volna szegény AMD ... :( mind1, legalább nincs kétféle x86-64, ez azért előny! :)

64bites EXEje van az ut2004nek is, kiváncsi leszek milyenek lesznek az eredmények ... illetva már van pár a64es game, csak eddig a beta winen a beta gfx drv-k sajnos lasabbak voltak, mint az optimalizált 32 bitesek :(
  • RpPRO
    Ha nem vettel mostanaban procit es hozza alaplapot, akkor nem 64 bites az AMD-d.
  • asysoft
    Egyszerű. Ha Athlon 64 a neve, akkor 64 bites
  • Balumann
    És honnan tudjam hogy hány bites az AMD-m?
  • Yv@n
    Csekk taskbar...dv anyagot a dv cam nem vob-ban ad vissza :)

Ofkoz nem vdub-ra értettem a warezt...ismerem elég jól, használtam is már erre-arra.
  • Reggel
    Kinek kell a magyar változat?
    Inkább az angol, abban valahogy mindig kevesebb a hiba, ha meg pedig már elég ideje használsz Windowst akkor teljesen mindegy mert csak az elnevezések mások. :)
  • SoDI---
    Csak az a kérdés ugye, hogy a magyar vátlozat mikor készül el a 64 bites WinXP-ből...
  • asysoft
    Ha jól emlékszem, Chronicles of Riddick feltelepített AMD64-hez is exe-t... Én egy 32 bites vs 64 bites game összehasonlításra vagyok nagyon kíváncsi:D
  • UnnameD
    64 bites windows alatt futnak a 32 bitesek, csak közel fele olyan lassan.
  • gakoska
    nem tudjátok h a démontulz v alcohol mikor jelenik meg 64-bites winre? már bétatesztje van, de nem publikus sajna, lemaradtam a jelentkezésről
    mert a windows xp64 bétákat probálgattam, és egész gyors, de addig nem érek vele semmit amig nem lesz hozzá alcohol v démont, mert a biztonsági másolatok a gépen vannak képfájlba :D
  • UnnameD
    Ezt is megéltük... most már csak egy halom program 64 bitre fordítására kell egy 'csöppnyit' várni.
  • cspety
    Próbálja ki a cikkíró Úr is majd, és írja meg mit tapasztal. Ugye-ugye akinek van már 64bites procija! Üdv
  • Keldor
    hát igen
    ezt én májusban már fel is teszem majd:)

• Macc
    Csak egy kerdes: akkor 64-bites platformon ez Windows reszerol sebessegnovekedessel is jar?
  • PLaci #6
    "Egyes vélemények szerint ugyanakkor a vállalat nem merte - vagy nem akarta - kizárólag az AMD 64 bites processzoraira támaszkodva piacra dobni az új operációs rendszereket, ezért szép csendben megvárta, míg az Intel is elkészül hasonló termékeivel."

Szerintem meg titokban bezsebeltek pár milla usd-t az inteltől a csúszásért! Szemetek!
    Már jóval elterjedtebbek lennének az Athlon 64 rendszerek, ha másfél éve kiadják...
  • uu
    serious sam 4 ever
  • Sir Quno Jedi
    A VirtualDUB nem warez, saját anyagokat (pl. DV kamerával felvetteket) pedig kedvedre szerkeszthetsz vele. Jómagam is erre használom. Védett tartalmakat pedig a hivatalos verzióval nem is lehet szerkeszteni.

(az más kérdés, hogy ebből is van warez, tört pluginek stb.)
  • Yv@n
    Ha nincs meg a hozzá való hardware-ed akkor semmivel. Pusztán annyi a helyzet, hogy jelen pillanatban az athlon64-ek 32bites win-t futtatnak, így pl nem használható ki rajtuk a 64 bites mem címzés, illetőleg feltételezem a 64bites utasítások sem, legalábbis MS fronton nem.
  • Balumann
    De én nem értem, miért lesz jobb a 64 bites mint a mostani?
  • Yv@n
    Ez az egyetlen 64bites xp-ről készült kép?

Amúgy fullos, ahogy nyomják a warez dvd encode-ot a promo anyagon