705
DVTK
-
#24 Üdv! Reméljük, hogy "focibuzi" is vagy, mint a többiek.:)) -
#23 Ettől jobbat nem találtam seholsem.Ami normálisan le is tölthető, de azért még keresgélek.:) -
#22 Ez is a miénk, reméljük előbb-utóbb lesz azért egy európai szintű csapatnak ugyanolyan stadionja! [areményhalmegutoljára!!]
-
#21 Ez is egy jegy a régi szép időkből.:))
-
#20 [miskolci] -
#19 Hűha! Mind a két banner nagyon tuti.:) Nehéz lesz a döntés.:) -
#18 Na az sajna nincs.:(( -
#17 Erre a meccsre volt a jegy.:)
-
#16 Ez se rossz:
-
#15 Faja -
#14 -
#13 Jack nincs véletlenül egy használható dvtk címered? -
#12 A Tornyi-éra óta én nem voltam Diósgyőr meccsen. Amikor a Győr jött, akkor gondolkodtam, hogy kimegyek Reszelit agyon verni, vagy segíteni benne, de úgy döntöttem, majd megveri őt a sors eléggé.:) -
#11 Ahogy a ZTE-t elnéztem a hétvégén a Győr ellen, ha megint úgy játszanak akkor simán verhetők!:) -
#10 -
#9 A multkori FTC elleni meccsen se voltál?Igaz kikaptunk,de a hangulat jó volt... -
#8 Következő mérkőzés a ZTE ellen lesz idegenbe,szerintem egy döntetlenre mindenképp jók vagyunk.A ZTE amúgy sincs formába mostanában,még meg is nyerhetjük. -
#7 :)) -
#6 Szép topik, jó topik, nagyon ideje volt már! [Hogyeznekemnemjutotteszembe!:))]
Gabber barátunkat majd rábeszéljük egy pofás kis bannerre.:))
A hétvégi Pécs elleni 3pont nagyon kellett! Remélem ezekután már nem lesznek kiesési gondjaik a csapatnak! A végén még elérik, hogy a Tornyi-korszak óta ismét kimegyek majd Diósgyőr meccsre!:) -
#5 húúúúúúúha, mostantól ide is gyüvök! (nem mintha Diósgyőr-drukker lennék, de Miskolc megérdemel egy élvonalbeli csapatot, mert imádják a focit) -
#4 szerintem ahogy meglátja Jack már jön is ide :D -
#3 Akit érdekel a club honlapja : >>>honlap<<< -
#2 Diósgyőr - Pécsi MFC 1-0(0-0)
G:Máté (50.p)
Nem volt valami jó meccs,de legalább eredményes... -
#1 Mindenki aki ismeri vagy szereti a Diósgyőrt írjon!