16
Undertow
-
winnie #16 a titanicon nem szoktak feliratos filmek lenni, csak azok, amikről tudni, hogy forgalmazásba is kerülnek - egyrészt drága lenne feliratosítani a kópiát, másrészt ezek a kópiák ún utazó kópiák, amelyek másnap már mennek a film következő fesztiváljára. -
#15 én ma láttam a filmet. szerintem érdemes megnézni, na persze, ha lesz még rá lehetőség. nem tudom, hogy a tartalmát leírjam e... még április 10-ig lesz ez a titanic fesztivál, és szerintem érdemes minél több filmet megnézni, mert mondjuk nem vagyok nagy mozibajárós, de amiket a sima mozikba szoktak adni, hááát.... és elég szomorú, hogy épp ezeknek a filmeknek még egy feliratot sem tudnak alárakni... -
#14 oh, értem, és felirat várható hozzá, vagy kezdjek el egy intnzív angolkurzust kimondttan filmfordításra? ;) -
winnie #13 már kijött a dvdrip - temp12345-öt kéne zaklatni, ő szokta ezeket felrakni. -
#12 én nemrég (Húsvét hétfőn) néztem meg barátok között a Pillangó hatást és a 11:14-et, azok nagyon jók voltak... -
#11 Én is rég láttam már nekem tetszőt, legutóbb az Aviátort, a Millió dolláros bébi csak arra volt jó, hogy elijesszen a bokszmeccsektől.
Már jó lenne valami Jack Nicholson-os film :)) -
#10 én most ki vagyok éhezve jó filmekre... ;)
éppen most néztem a Mission Impossible 2-ből kb 30 percet, feljöttem és úgy megörültem,hogy egy szar film után van egy lehetséges jó :)))) -
#9 Ja, filmdráma, akkor nem thriller, erre nem figyeltem.
A Billy Elliot tetszett anno, majd talán ezt is megnézem. -
#8 hájah ;)
te a Bithumen-es winnie vagy?
ha igen, esetleg tudnál információkkal szolgálni afelől,hogy mikor kerül fel egy relase az oldalra ebből a filmből? -
winnie #7 megelőztél:) -
#6 az az igazság,hogy semmi információm nincs a filmről, tartalmáról, csak annyit tudok,hogy jó, ezért is nyitottam ezt a topikot -
winnie #5 én tudok:)
a filmet nem mutatták még be itthon - csak a titanic filmfesztivál keretében adják/adták most. -
#4 Ez lélektani film vagy inkább "az erőszakos nagybácsi megöli a gyereket 13 késszúrással" típusú? -
#3 ezek szerint félreinformált vagyok: Az Áramlat című filmet április 1-jén, pénteken 17 órakor a Toldi moziban, illetve április 3-án vasárnap 19 órakor az Uránia Filmszínházban vetítik a Titanic filmfesztivál keretében.
Az info innen származik -
#2 MGM
Trailer -
#1 Nah szóval...
Áramlat
Undertow amerikai filmdráma, 107 perc, 2004
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
Börtönből szabadult erőszakos nagybácsi keseríti meg csonka családunk helyzetét, ám a kezdeti riadalom után a gyerekek kézbe veszik az irányítást. Billy Elliot felnőtt és az angol kisvárosból a tahó amerikai délre költözött!
Az infók innen származnak
Ki mit tud erről a filmről?
Esetleg látta is már valaki?
Én azt hallottam róla,hogy Magyarországon összesen csak 2 moziban adták le...