Nyáron érkezik a 187 Ride or Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cicero
<#nyes> Jól teszed <#awink>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

M@TriX
van benne valami 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

GyaxyBoy
Nagy igazság!!! <#vigyor2>
Én a driv3r után már semmilyen elõzetes screenshotoknak nem hiszek...
Mivelhogy ez nem egy gta klon. colin mcrae rallyban sem csak azert nem tudsz kiszallni, hogy lemossak magukrol, hogy a gta-t klonozzak..

Volt eleg regen egy ilyen versenyzos-lovoldozos gama vmi o-betus, az nem volt rossz.
_Neo
Hát ha még úgy is lehetne multiba játszani, hogy egy ember vezet, egy másik meg lövöldözik és így párok kûzdenének egymás ellen (vagy így lesz?)akkor szerintem nagy sikere lenne a multi részének ...
Molnar_T
Az se baj ha gozkieresztos, porgos, akciodus gama lesz. Szerintem (Ez kezd elcsepelt lenni.) Mint elottem mondottak, abbol nem lehet baj, ha csak 20 percekre ul le az ember kicsit jaccani. Legalabb az asszony nem fog csesztetni miatta 😊. Egyetlen hasonlo feszlevezeto gamat ismerek, persze a hasonlosag eleg csekely, es ez a Tread Marks. Nemtom ismeri e valaki, de keves ilyen allatsagot talalni gepre.
M@TriX
deeeeeeeeeeee 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Cactus
GTA -val felvenni a versenyt merész vállalkozás, de ha sikerül túlszárnyalnia, akkor igencsak jövedelmezõ is lehet. Viszont furcsa, hogy nem lehet majd kiszállni a kocsiból, valószínû ezzel akarják elsöpörni azokat a nézeteket, hogy ez egy GTA klón. Képek meggyõzõek, de ugye azokat nem nehéz "készíteni". Ha lesz benne elég eredeti ötlet, akkor még lehet esélye a játéknak.

Nõk + Autók mindig jó párosítás, maguk nem így látják uraim? <#idiota>

\"There is no respawn or load game in real life!\"

GTA foreva. 😊

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Szerintem is kellenek az ilyen gamek. Ezez hasoníltanak leginkább a játéktermi gépekhez,amik rövid,de nagyon szórakoztató kikapcsolódást nyújtanak. És szeintem kifejezetten jó, hogy egy játék nem köt hosszú órákig vagy napokig a gép elé.
Sztem szükség van az ilyen játékokra is, mer jók feszültséglevezetésnek... elég nagy ökör ötlet, de pont ez teccik benne. bár lehet a sztori nem kellett volna <#nevetes1>

bld
hát ez aztán a nagy 5let.....

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Balumann
Na ennek a játéknak is sok értelme lesz <#wow1>
Az ilyen játékokon lehet felidegesíteni magunkat <#falbav>
Vagy csak én vok így vele?

Csuhai G
Jól néz ki!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

grebber
Kivábncsi vagyok ebbõl mi lesz.

Next PC upgrade: 2022