16
-
Cicero #16 Jól teszed -
#15 van benne valami :) -
#14 Nagy igazság!!! -
Borg #13 Én a driv3r után már semmilyen előzetes screenshotoknak nem hiszek... -
Zsoldos #12 Mivelhogy ez nem egy gta klon. colin mcrae rallyban sem csak azert nem tudsz kiszallni, hogy lemossak magukrol, hogy a gta-t klonozzak..
Volt eleg regen egy ilyen versenyzos-lovoldozos gama vmi o-betus, az nem volt rossz. -
#11 Hát ha még úgy is lehetne multiba játszani, hogy egy ember vezet, egy másik meg lövöldözik és így párok kűzdenének egymás ellen (vagy így lesz?)akkor szerintem nagy sikere lenne a multi részének ... -
#10 Az se baj ha gozkieresztos, porgos, akciodus gama lesz. Szerintem (Ez kezd elcsepelt lenni.) Mint elottem mondottak, abbol nem lehet baj, ha csak 20 percekre ul le az ember kicsit jaccani. Legalabb az asszony nem fog csesztetni miatta :). Egyetlen hasonlo feszlevezeto gamat ismerek, persze a hasonlosag eleg csekely, es ez a Tread Marks. Nemtom ismeri e valaki, de keves ilyen allatsagot talalni gepre. -
#9 deeeeeeeeeeee :) -
#8 GTA -val felvenni a versenyt merész vállalkozás, de ha sikerül túlszárnyalnia, akkor igencsak jövedelmező is lehet. Viszont furcsa, hogy nem lehet majd kiszállni a kocsiból, valószínű ezzel akarják elsöpörni azokat a nézeteket, hogy ez egy GTA klón. Képek meggyőzőek, de ugye azokat nem nehéz "készíteni". Ha lesz benne elég eredeti ötlet, akkor még lehet esélye a játéknak.
Nők + Autók mindig jó párosítás, maguk nem így látják uraim? -
Robin Hood #7 GTA foreva. :) -
dual24 #6 Szerintem is kellenek az ilyen gamek. Ezez hasoníltanak leginkább a játéktermi gépekhez,amik rövid,de nagyon szórakoztató kikapcsolódást nyújtanak. És szeintem kifejezetten jó, hogy egy játék nem köt hosszú órákig vagy napokig a gép elé. -
p00h #5 Sztem szükség van az ilyen játékokra is, mer jók feszültséglevezetésnek... elég nagy ökör ötlet, de pont ez teccik benne. bár lehet a sztori nem kellett volna -
#4 hát ez aztán a nagy 5let..... -
#3 Na ennek a játéknak is sok értelme lesz
Az ilyen játékokon lehet felidegesíteni magunkat
Vagy csak én vok így vele? -
#2 Jól néz ki! -
#1 Kivábncsi vagyok ebből mi lesz.