60892
  • Boncmester
    Szerintem pont az Alderaan a legjobb Warzone. Legkevesebb a lag, és amikor bementünk 4-en együtt, akkor tudtuk tartani a középsőt és az egyik szélső üteget, simán nyertünk.
  • petecz
    Még régebben írtam én ezt. Hihetetlen potenciál lenne benne. De megvalósítani annál nehezebb. Smugglerkedés igazi jelentést kaphatna, vagy kereskedelmi blokádokat tudnának guildek csinálni stbstb. :))
  • Frosty01
    olyan wow szerűen gyenge vagy gyengén gyenge, és inkább a pve contentre fokuszál a cucc, és a casualoknak kedvez?
  • [HUN]Crassus
    fogalmazzunk inkább úgy,hogy az interface testreszabhatóságának a hiányán ment az agyalás ......
  • [HUN]Crassus
    Amiben óriási lehetőség van az az Űrharc.....meg a hajóddal való közlekedés ha egyszer megcsinálják! értem ezalatt,hogy fogod a Joy-t és oda repülsz az űrben vagy bolygón ahová akarsz....az valami iszonyat craftot adna a gamenek!
  • BoneDragon
    Minden le van szinkronizálva. PvP? Többi játékhoz képest gyenge.
  • petecz
    Látom az addon témám túl léptünk, jobb is, sokszor feljött és soha nem lett közös nevező, hisz nincs. Az én (sajnos rövid, fránya zh-k) bétás tapasztalatom nagyon pozitív volt. Szerintem meg van az alapja egy hosszú ideig kitartó mmonak, benne van a potenciál.
    Smugglert kezdtem, 11-ig jutottam. Questek, a dialógusok hihetetlen élvezetesek. Van az egész játéknak egy összhangja/hangulata, így magával ragadja az embert. Azt is eltudom képzelni hogy 50-ig ugyanígy letudjon kötni majd a questelés és ne csak a végét várjam. Szóval jó lesz ez.
  • [HUN]Crassus
    lehet boostolva vana szintlépés meg a craft is,mert egy rakatszor megfeledkeztem elküldeni a mukikat craftolni,de így is 150-es volt a skilljük a 400-ból szintén 2 nap alatt.....
  • Frosty01
    gyerekek abszolut pozitív csalódás volt nekem ez a gém. úgy álltam hozzá végig hogy ez egy kalap szar lesz, de kaptam használatra beta acc-ot, sith assassint csináltam, és a 12 szint alatt úgy éreztem magam mintha a kotort folytatnám. elképesztően fasza lett. kicsit a szociális része még nem jött le annyira mint más mmokban, de ezt most a beta test számlájára írom.

a grafika, a skillek, teljesen elfogadhatóak, a kezelőfelület magától értetődő, könnyű használni, a sztori elképesztően faszán ki van dolgozva, és nem unalmasak a questek! mindent megcsináltam eddig, és mindegyiket élveztem :D! [csodálatosss]
    a játékban végig minden le van szinkronizálva? mert akkor ez elképesztően epik feeling lesz.

próbálta már vki a pvp részét? milyen?
  • [HUN]Crassus
    PVP mapek közül a lézerágyú foglalóst aki tervezte az egy barom volt......
    az emberek kb 70-80%-a nemcsinál mást mint rohan be középre a lecsóba bármiféle észjátékot mellőzve.....és ott egy külön kis állóháború alakul ki minden meccsen.Azon a mapen az a csapat nyer ahol több olyan játékos van a csapatban akinek van esze és a két szélső ütegre koncentrál....Sajnos a legtöbb ember úgy működik,hogy oda szalad ahol más is van,mert egyedül félnek és tömegben erősebbnek érzik magukat /btw ez RL is így van ugye/
    oda tesz a légimotor 20 méterre a közepétől....jancsi,pisti,sári ész nélkül már rohanhat is ölni pedig a szélső ütegeknél is kéne a help....
    én asszimetrikusra terveztem volna és a spawn helyet pedig okosabb helyre.....

a hutball kacskaringós,szinteltolós,lépcsős úgysemvagy látómezőben pályája az külön oszkár-t érdemel a készítőnek....se healelni,se sebezni,se mozogni nem lehet azon a pályán normálisan

az ajtórobbantgatós warzone viszont tetszik nagyon! Jó ötlet volt ,hogy 2 ajtót is kell figyelni egyszerre! ami itt viszont fatális hiba,hogy nem egymás mellé kellett volna rakni őket! ,mert így a pálya 90%-át senki nem használja.....
  • BoneDragon
    Nem ismerem BH-t, de akkor ezért előznek meg warzone-ba. Én kis single target assammal viszont mindig a seggükbe voltam dps-be. :)
  • Junger
    Én spec a hangulata miatt szerettem bele, nem azért mert op. Tetszik úgy az egész. nerfelve is tetszene.
  • Boncmester
    Eszem ágában sincs gyorsan átpörgetni a storyt :)
  • Braikingboss
    Aki felhúzza 50-re szerintem ebben a játékban tud mit csinálni. Mivel nicns szinthatár warzone-ba ugyan úgy behívja. Közben elkraftol vagy épp húz egy alt karaktert amíg a többiek beérik:D Persze én se így fogom ez csak egy példa hogy lehet azért mit csinálni annak is aki gyors 50 lesz.
  • Boncmester
    Majd lvl 50-en meglátjuk, milyen a balance. Kis szinten a BH meg a Commando tele vannak AOE-val, Warzone-on betolják a területre ható képességüket a tömeg közepébe, aztán annyi dmg-t kitolnak, mint állat. De persze DB-ben már nem szoktak olyan jók lenni.
  • Jeffjohnson
    Könnyen elképzelhető. Bár én jobban félek attól, hogy max szinten már nem ennyire tápos de akkor majd marad a "b" terv húzok agentet. Storyja úgyis tetszett. Mechanikája annyira nem de megszokható.
  • Boncmester
    Persze, én sem úgy értem, hogy space-t nyomogatva fölvinni a karit. Most azt csináltam, mert minél tovább el akartam jutni, de a live-on sokkal lassabban fogok fejlődni, mert minden quest dumát végig akarok majd hallgatni.
    Úgy értettük, hogy följebb húzod mindig egy kicsit a karaktered, mint ami a class questhez kell, és úgy gyorsabb a mászkálás, meg a mob ölés a questeknél kicsit, és nem halsz meg annyiszor. De ugyanúgy végigmész, mint normál módon, mindenen. A bossok meg úgyis tudnak azért kihívást jelenteni a class questekben.
  • BoneDragon
    BH-t mindenki isteníti... Majd utoléri azt is a nerf.
  • Jeffjohnson
    Nem tudom ki, hogy van vele de ha a content ilyen szépen kitart 50-ig akkor én szeretném azt a legteljesebben végigjátszani anélkül, hogy rohannék vele vagy betámasztanék egy téglát a space gombra. Elvégre ennek a játéknak a legnagyobb erénye, hogy a szintezést élvezhetővé teszi. Nem beszélve arról ha 2 hét alatt eléred a max szintet ott mit fogsz csinálni? Kb. semmit. Máshol alig vártam a max szintet de itt valahogy kellemesen telt az idő a questeléssel meg a többi "szöszöléssel" ami még a játékba van pvp jelenleg borzalmas de majd csak változik. Nem azt mondom, hogy nem fogok pvpzni mert az még mindig fontos de végre a játék pve tartalma és a questelés is élvezhető lett. Aztán meglátjuk mi lesz.

BH val nekem nem okozott gondot az 1-2 szinttel magasabb mob sőtt még champion se (igaz azt püföltem vagy 5 percig de meglett). Nyilván más classal nehezebb a haladás de van annyi quest, hogy simán szinten lehet lenni és elsőre egy karival biztosan érdekesebb questeléssel fejlődni mint pvpvel de majd kérdezz meg 2 héttel a megjelenés után ;) addig még sok minden változhat.
  • Junger
    Tudom. Igazabol arénaban se tetszett dpsként menni, végtelennek tűnő hp-t leütni - ugye healelték. Healerkent meg csak felhúzod- ha nem szednek ki. ráadásul nagyobbat healelsz, mint amennyit beszed. pve már más tészta. Kíváncsi leszek, itt mennyire fognak cc-zni.
  • BoneDragon
    Nekem csak egy gondom van a játékkal... Eszméletlenül magába szippantott és már kezd elvonási tünetem lenni. Eskü nem merem megvenni, végén a gép előtt halok meg. :)
  • Omlás
    Amúgy kíváncsi vagyok, hogy a végleges verzióban is annyi xp-t lehet e felhajtani pvp-vel mint most.
  • [HUN]Crassus
    nekem a béta legnagyobb tapasztalata ez volt! A vanguarddal még gyök 2-vel rohangásztam és volt 1-2 nehezebb küldi de a Consulart azonnal küldtem pvp-ni lvl 10-->14-re! jaaaaa és nem mellesleg 15k+ Creditem volt és nagyobb inventorym! nagyon megéri az a gyors pvp boost
  • [HUN]Crassus
    sajnos muszáj volt....egyszerűen voltak emberek akik képtelenek voltak egyszerre több dologra figyelni....ott megedződtek:P
    Volt olyan "beszólás" ventin/ts-en,hogy mondja a GL miért nem jött a dispell? mire jötta válasz,mert épp castoltam a healt....GL visszaválasz akkor castold a healt és közben dispellezz is és mozogj ki AOE-ből úgy,hogy LOS-ban legyen mindenki.Mire megint visszaválasz ő csak egy dolgot tud egyszerre....:S na ekkor mondta Takibácsi az ős GM-ünk,hogy OK akkor raid állj és addig nem jövünk Molten Coreba míg egyszerre nemtudnak az emberek 4 dolgot csinálni:D
  • Boncmester
    Ezzel egyetértek. Szerintem is jó, ha pár szinttel följebb vagy. Kihívás van úgy is, de nem idegesítő haldoklás, meg tényleg gyorsabban lehet menni, ami nagy segítség.
  • Boncmester
    Amúgy meg tényleg csak az kell, hogy valami ilyesmi módon nézhessen ki a party ablak, és kész:

Azt meg tiltsák le, hogy makróból lehessen képességet castolni, targetelni, stb, és akkor mindenki örül.
    Ezt a fajta elrendezést meg addonolás nélkül, a játék beállításoknál is lehessen megcsinálni. És akkor senkinek sem kellene sírnia.
  • Omlás
    Anno ilyen össznépi gyakorló pvp-t mi is csináltunk fun
  • [HUN]Crassus
    jajmár ezek a nevek kabalák....két évtizede használom őket:P
  • [HUN]Crassus
    szép! én néha leállok DMG-t tolni ha épp mindenki sacc/kb fullon van körülöttem:P
  • Warden
    Látom wazz nevek tekintetében burjánzik a fantáziád:)

Köthetnénk fogadásokat pl arra is hogy dec 20 után lesz e olyan kretén aki megkérdi hogy hogyan transzferelhetné a wowos karakterét a tor-ba:)
  • [HUN]Crassus
    amugy aki nem próbálta a bétát szerintem NAGYOn hasznos ,hogy mikor eljössz a kezdő bolygódról lvl 10-11 en utánna 14 ig gyorsan "felpvpzed" magad! lvl 14-en vehetsz egy durva kék fegyót és mekapod a sprintet ami +35% mozgási sebesség harcon kívül....ez egy OOOOOORBITÁLIS segítség a questeléshez és nem mellesleg kicsit megtanulsz mozogni...,mert más élő emberek ellen használni a képességeid ,mint egy statikusan lepakolt 3-as szörnycsoporttal szemben! Instában is jobb leszel!
    Mi anno mikor nem mentek a Boss fightok guildes PVP gyakorló napokat tartottunk az embereknek akik nembírtak kimozogni az AOE-ből vagy képtelenek voltak egy spellt kikasztolni arra aki mozgott is!
  • Braikingboss
    Nekem eddig a rekordom 187k de akkor 0 dps volt :D
  • darth devil
    Ezzel én is így vagyok. Nem véletlenül lesz a jugger mellé alt karninak egy operative. :)
  • t0xikus
    nézelődj
  • [HUN]Crassus
    Hidd el a legjobb dolog healelni! Annál élvezetesebb,hogy megmented a társaid szerintem nincs! Igazából anyni a különbség,hogy míg egy DPS-nek piros számok pörögnek a képernyő közepén addig neked ezek a számok zöldek:P:)

ui: és emelett a heal mellett lazán lehet hozni a közepes DMG-t is....na az a durva
  • t0xikus
    talentfa
  • Jockey
    ok, akkor valami más téma is, nem csak ez a nyomi addonozás..
    Advance klasszt választhatunk lvl10, utána már nem lesz további specializáció max szintig?
    valahol mintha hallottam volna valamit..
    ha van linketet azt is megköszönném
  • Junger
    Nem cheat, csak előnyben vagy másval szemben, ahogy akkor is ha kisebb az ms-ed mint másnak.
  • t0xikus
    én kitartottam végig agent mellett és ki is fogok, mert így a teszt vége felé azért kezdett látszani, hogy ez bizony mid/close range dpsben használható lesz:)
  • Ozzyehh
    Nekem 16 szintnyi inqusitor kellett ahoz, hogy rájöjjek élesben sith warrit kezdek