60890
-
Note: Keep in mind that these are just the changes and full patch notes are incoming soon.
Flashpoint: The Colicoid War Game (Flashpoint)
Sub zones:
Hive Battleground(Weapons Testing Range)
Hive Battleground(Arena Registration)
Hive Battleground(Combat Simulation Room)
Hive Battleground(Hazard Course)
Hive Battleground(Contestant Processing)
Hive Battleground(Arena)
2 new item qualities: Moddable and Currency
2 new spells:
Shield Boost
Increases ranged and melee defenses for 50% for 1 seconds. Shares a cooldown with Officer's Insight.
Combat Acumen
Increases the critical hit chance by 25% for 1 seconds. Shares a cooldown with Survival Instinct.
1877 new items, all but 129 are mods
600 new recipes -
BioWare is in the process of deploying a new build in preparation for the retail version of the game. In this build, several subzones, items, recipes and a few new abilities round out the additions.
Patch note soon! :D -
FAQ: if you played this weekend you do NOT need to uninstall the client. We are planning to patch it to Early Game Access / Live.
If you played before this weekend we will recommend a reinstall just to clean up, but otherwise no.
-
Pont ma beszéltem róla az egyik klántársammal, hogy milyen hangulatos volt amikor a katinban hallgattad a zenészeket vagy nézted a táncosokat, hogy leessen a Battle Fatigue és kapjál buffot, közben beszélgettél velük és tip-elted a kreditet. Egyszer még én is beálltam a zenészek közé amikor rám jött, hogy én most Entertainer akarok lenni :)
Szerintem ezt már semmilyen játék nem adja vissza, a játékosok hozzáállása sem ilyen. -
8 éve senki sem próbálta. Miért ne lehetne újból megpróbálni? Nem ezért veszítette el a játékosait az SWG. :) -
DragonKnight #20340 Máshol még van pl. Digital Deluxe is 74 ojróért (Origin) már ha van valaki akkor agyhalott hogy megveszi.
-
cdgalaxis már ha tartani tudják a 12k-s árat . -
Miért, máshol még van CE? :D -
DragonKnight #20337 meg mindig, sőt egyre inkább a CD Galaxis éri meg. Persze ott már csak a mezei alap verzió van. -
most sehol:S:((
http://napiarfolyam.hu/%C3%A1rfolyam/Euro/valuta/ -
Dr DeViLKiNG #20335 Hol a legolcsóbb most előrendelni? -
Jó is lenne, nem tudom mit buzulnak, hogy emailben nem akarnak segíteni, holott ezt találtam a darthhater egyik topikjában:
Hey everyone, here's an update via SWTOR on Facebook....
"Is your STAR WARS: The Old Republic account locked because of incorrect security question answers? We have emailed those affected with details of a fix.
If you have forgotten your security question answers or are still having issues after the fix, refer to our FAQ. Thanks for your patience!"
Kurvára nem küldenek amúgy ilyet, csak azt a buzi droidosat, hogy nem tudnak ebben segíteni. -
jahm amit itt leírtál az mind SWGből van ugye de ezt jól tudod :)
annak a játéknak nagy előnye a szocializáció volt , olyasmit azóta sem találok máshol. régi szép idők , ez van. most már más a divat. :( -
ó hogy az a.... most olvasom csak, hogy server nem is lesz most csak a weboldal. FUUUUU :D -
DragonKnight #20331 Hmm aki be akarna loggolni az igazán olvashatná és értelmezhetné a launcherben levő üzenetet. -
hazudnék ha azt mondanám nem próbáltam ma meg én is a belogolást hátha "úgyfelejtették":D -
DragonKnight #20329 Új?? Régi társam és a leghűségesebb!

-
most nagyon keci leszek ha aztmondom ez az interface van egy icipicit "felbuffolva" a mostnai SWTOR-ban? -
Na, jó, de pl. Coronetben egy darab player nem volt amikor ÉJJEL odamentem US szerveren. Nem hinném, hogy mindenki egy másik channelen tolongott volna és voltam helikopter.
Ellenben:
-
Tomy Lee #20326 Az utolsó mondatod de nagyon igaz!
-
A fene már nem lehet belépni a hétvégi béta accal, pedig úgy bíztam benne hátha elfelejtik és online hagyják véletlenül az accokat :] de legalább patchelni lehet XD -
Szerintem igencsak nagyon valószínű, hogy így vagy úgy de fogunk magasabb szinten is vagy esetleg később visszatérünk a kezdő területekre 1 - 1 küldetés idejére. Sőt szerintem a BW azt sem hagyja ki hogy esetleg később is találkozunk olyan npckkel akikkel kisebb szinten kerültünk így vagy úgy kapcsolatba. Ha valamit hát történetet mesélni és összerakni tud a BW nem hiszem hogy ilyen dolgokat kihagynának :) -
A4tech #20323 minden zonában többe 'channel' van (mint a guildwars-ban) -
NEm jutottam odáig, de pl. semmi probléma nem lett volna azzal, ha ezt korábban kezdi el. Amit leírtam, ha az elejétől benne van, már több, mint most, és nagyon sokat variálni sem kellett volna a készítőknek. -
jó az irományod!
most hogy mondod ,most esik le ,hogy valóban viszonylag kevés playert láttam a 3 nap alatt....nem is nagyon értettem hiszen FULL volt az összes szerver...,de akkor így már érthető:P -
Mert ugye xpt ad a felfedezésért is, és ha bejársz új helyszíneket, akkor már megérte, hisz xp. (Szintet ugrottam, amikor megnézetem a bolygókat L16 (17?) után.) -
*utána -
Nekem utánna tölt még valami 65MB-ost is :] -
nekem még szedett 60at utána :p -
A4tech #20316 a class qustline össze-vissza küld 20 fölött.. engem agent-el 26ra már vagy 4-5 más bolygóra elküldött -
nekem is 106mb ÉS SZÜRKE A PLAY GOMB BÁZZE!!!:D -
Ja, legalább patchelhetek ha már játszani nem tudok :DDD -
Abba mondjuk nem halt volna bele a játék, ha az történet teszem azt Korribanon kezdődik mondjuk a Sith Warrior féléknek, majd L5-től ad küldit a Dromund Kaason, onnan L10-től átküld a Thytonra, majd a Hotra, onnan vissza a Coruscantra, onnan a Huttara, majd vissza a Dromund Kaasra, onnan a Tatoora ahol találkozik egy főszálban az összes class, majd mennek azokra a bolygókra, ahol még nem voltak, majd onnan ide-oda utazva vissza a Dromund Kaasra, majd kezdődik előlről az egész, bejön a képbe más bolygó is.
Hogy miért?
Láttátok ti a többi bolygót hétvégén? Az összes arc 99%-a nyomta a maga bolygóján, ahol a szintjének megfelelően tartott. Minden más bolygó (hiába iszonyat sok player) kihalt volt, emberrel nem találkoztam. Emellett semmi szocializáció, csak töménytelen baromság a general chaten, mindenki ugyanott, vagy max. egy bolygóval előrébb, az 50-esek pedig a saját területükön. Roppant hülyén nézett ki. Kihaltnak tűnt a játék, pedig többezren nyomták egyidőben.
Ellenben, ha nem így alakítják, akkor minden bolygón van ember.
Eleve hülyeség az, hogy "kezdőbolygó". Minek? Pont jót tett volna, ha az emberek bolygóról bolygóra mászkálnak, pl. van shuttle, amire ha jegyet váltanak, akkor amíg nincs űrhajójuk, az elviszi őket ahová menni akarnak. Pl. L5től akár mindenhová, L5 alatt, pedig sehová. Belehalt volna a játék? Nem hinném. Pl. 10 percenként ment volna a shuttle, és addig kénytelen lett volna ott várni a playeráradat, és beszélgetésre "kényszerülve" a többiekkel. Minden lett volna egy Role Player, aki feldobta volna a várakozási időt és a szabadság faktort. Némi napszakváltás, és máris több ez a játék, bár tény, hogy kicsinálta volna a "festményien" megtervezett bolygókat.
A szocializálódásra egy példa: a kezdeti pénztárcához képest iszonyat drága a tanulás. Miért nem lehetett azt megcsinálni - hogy növeljük az MMO faktort, és ha ez már egy RPG, akkor ne csak a kinézeteden meg a kérdésekre adott válaszodon látszódjék, hogy mit is játszol éppen -, ha a jónép tanulhatott volna magasabb szintü playerektől ha megszerezték a megfelelő mennyiségű xpt? Így pl. az 50-esek is hasznosnak érezték volna magukat, megnézhették volna a "kicsiket", szocializálódhattak volna, segíthettek volna azoknak, akik akkor estek be, és SW fanatizmusukon kívül szart se tudnak a játékról. Pl. ötletekkel szolgálhattak volna, hogy mit ne, vagy mit mindenképpen meg kell csinálni. (stb.)
Így egyeseknek sem tűnt volna "csőjátéknak" a TOR (nem az, de sok szabadságot tényleg nem engednek ebben a hatalmas világban, fogják a kezed, mikor átkelsz a zebrán, holott te nem is kértél feltétlenül segítséget) -
Már csak egy olyan levelet várok a support tól, hogy: "Mivel ilyen sok időbe telt megoldani a problémádat "full" béta hozzáférés biztosítunk az early access kezdetéig." 

-
Clay #20311 /salute -
Igen. -
Lehet benéztem, mint általában szoktam a dolgokat. :D A lényeg, hogy van valami mozgolódás. -
te hh tudsz patchelni? Engedi odáig a weekend tester accosokat is? -
107,43 MB én nyertem
-
Nekem is.