Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mar megint rabasztunk.
Some of you may have seen Stephen's update on Twitter with regards to the EU invites. Further to this, due to a number of issues with key systems, it may be early next week before we send the next batch out.
The systems in question are necessary to get players in-game once you've received the invites, so we need to make sure these issues are resolved before inviting more testers.
Again, as Stephen mentioned - there is still a chance the invites could go out today, but as it stands, early next week is looking more and more likely.
Apologies for any inconvenience this may cause, including any broken F5 keys, or Birthdays that we may miss.
Tolják csak tovább
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
eso-nemesis.blogspot.com Aldmeri Dominion Armen
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Már most látom:
Jedinek alig van élete, hozzá baszok egy stun gránátot, közel megyek hozzá.
"Hastala vista baby" vagy csempésznél "Goodbye, space cowboy..." vagy valami hasonlo hülyeséget bindelni. 😄
majd pew... pew.
😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
És a mercenary, rakéták nélkül szerintetek milyen lesz?
Nem kell más mint blaster, és pár stun gránát. 😄
Agentel is igy vagyok, csak olyan skill kéne nekem ami übermega sebzése van egy lövésnek, de mondjuk sokáig tart a recharge. 😄😄
#11784 mi az a nagy geci? 😄 Én azt hittem hogy tanuinon krayt dragon lesz a boss. 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
ha elfogadsz egy tanácsot ha kijön a játék megveszed ,elkezdessz játszani azzal classal ami tetszik. A szintenként kapott skilleket elkezded használni meglátod melyik mennyire hatásos az adott helyzetben az adott ellenféllel szemben illetve ha buffról vagy passzív képességrõl van szó megéri-e kinyomni vagy pontot költeni rá....mire felszintezed magad lesz elég tapasztalatod,hogy mondjuk pvp ben megéri-e a lightning-ot nyomatni vagy rájössz,hogy az mondjuk szart se sebez tehát hiába másolod le MrProgamer Mgerihun játék megjelenés elõtti "EGYÉRTELMÛEN KIRAKHATÓ" bestof Sith Inquisitor talnetjeit lehet,hogy minden ovis lenyom majd élesben!
Szóval olvasgasd el,de a 90%-a úgyis kínai lesz mint mindenkinek....még nekünk is akik játszottunk pár MMO-val hiszen mond az neked valamit ,hogy DIE BY THE SWORD? pedig nagyon fasza leírom mit tud: ,megnöveli a parry esélyedet 100%-al!!!4 másodprecre ha 20% alá kerülsz...és mindenzt FURY talenten! /huhh az durva mi? 100% DUPLÁJA az eredetinek wow/
most jön a csavar: EGYETLEN EGY EMBER SEM RAK RÁ EGYETLEN PONTOT SEM! pedig jól hangzott nemigaz?
remélem érted mire akartam célozni a kis szösszenettel....
Na mindegy, majd nézek valami buildeket sniperhez és mercenaryhoz. 😄
EU folk - we've had a few issues this week, as you might be able to tell. Still working to get that big wave out this week. Fingers crossed.
sigh...
(apropó mi is az a stock srike? mennyit sebez? mit csinál? mennyit sebez az majd 50-en? fogom én használni? és akkor folytatódik a sor a cyro gránáttal meg a többivel.....)
talán ha szerzel egy béta meghívót lesz minor haszna,de kb 1215%,hogy nem ez lesz a release talentfa.....és minden MMO-s tudja,hogy egyetlen talenten elvégzett legkissebb változtatás is boríthatja az egész korábbi koncepciót....
$250. [email protected]
Will provide whatever proof you want. ez se semmi azért
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Don Kartács :)
1. bolygóról (Hutta / Coruscant) átlag 9. szinten kerülsz el,
Dromund Kass-t kb. 10-esen kezded (Black Talonban fejlõdsz kb. 1 teljes szintet)
Ha végzel DK-n, és normális sorrendben csinálod a bolygókat, akkor a te szinted, és a bolygó kezdõ szörnyeinek szintje kb.:
Balmorra ~16-17
Nar Shaddaa ~20-21
Tatooine ~25-26 (itt vehetsz speedert, használni pedig 25-tõl tudod)
Alderaan ~29-30
többi még kérdõjel, Alderaanon vagyok 33-as
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Spread De Love!
PSN: lacibacsi77
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)