60890
  • DragonKnight
    No ez igen jumpstart lesz akkor a nép meg ott fog malmozni a levelező kliens előtt óránként fog billentyűt cserélni mert az F5 eltörik.
    Gecik nem kicsit nagyon.
  • Ozzyehh
    Jó oké csak megzavarodtam.. és majd earlynél lesz aktív? bocs a hülye kérdéseért vagy most mit kéne csinálnom? :D semmit?
  • Sir Quno Jedi
    Én még akkora egy szar klienst életemben nem láttam... :D
  • darth devil
    Az, h most nem aktív az accod. Mintha lejárt volna.
  • TDC Geronimo
    Rockjaw Stephen Reid
    Early Game Access *starts* on December 13th. Emails will be sent on the day you get access.
  • Ozzyehh
    jah oké
  • DragonKnight
    Nem nem kamu. Akinek meg van a kliens telepitő annak leszedi. nincs ezzel gond egy száll se. Csak ugyebár kell majd valami kód is hogy be tudj loggolni, ahoz meg venni kell játékot. No itt kezdődik a gond.
  • Ozzyehh
    Srácok nektek is valami kicsit szedett le? nekem kiírja hogy no active subscription, mi ez?
  • TDC Geronimo
    Az, ami oda van írva. Nem megy még így értelemszerűen be se enged
  • TDC Geronimo
    Dec 13án kezdődik early access azoknak akik leghamarabb bekerülnek. Én 21én redeemeltem kódom szóval 100%ra akkor kezdek. Rohadna meg, hogy pont akkor leszek reggel melóba :( Na mindegy asszem este nem lesz alvás :D
  • BoneDragon
    Jézusom, te azt le merted tölteni?
  • Sir Quno Jedi
    Hát én tök zéróról leszedtem a klienst (volt vagy 37mega, vagy mennyi), csináltam egy SWTOR accot, aztán aktiváltam, megadtam a security kérdéseket, beléptem a kliensbe és login, most meg szedi a töméntelen gigányi anyagot szépen. Pediglen semmit sem vettem még és semmilyen kódom sincs sehova sem beírva?! Remélem nem kamunak szedi le, mert dühös-e lennék (bár az FFXIV online telepítőjénél nem lehet rosszabb semmi sem :D).
  • DragonKnight
    Mér van?
  • Torzonborz
    namostakkormi ? oO
  • DragonKnight
    Hmm akkor már értem hogy a fórumon miért hülyéztek le néhány elvtársat amikor azt mondták hogy egy holland webshop 7 nap early-t mondott a CE-re 5 napot meg a simára.
    Szóval cifrázzák rendesen. Ez valami ninja change lesz. Ha 13-án küldenek levelet hogy loggoljak de izibe az elég jumpstart lesz nemde?
  • Ozzyehh
    There is no active subscription here .. a launcher írja, ez mi?
  • BoneDragon
  • LSC
    most mi?:)
  • TDC Geronimo
    Rockjaw Stephen Reid
    No, December 13th is not a typo.

fákkje akkor igaz :D Na 5 nap még \o/
  • DragonKnight
    Nem baj az. A download link nem publikus, az hogy neked megvan az nem jelenti azt hogy publikus. Akinek meg megvan annak leszedi az egész klienst csak éppen nem loggolsz be vele.
  • LSC
    1,5 évet swg-ztem, 5 évet wowoztam nem ez az első.
  • TDC Geronimo
    Amit linkeltél, ott van alján. Ha ez igaz és nem elírták, akkor hólisit! :D
  • DragonKnight
    Ezt hol olvastad?
  • DragonKnight
    Csak nem vagy olyan guildnek a tagja ami regisztrálva van az swtor.com-on?
    Az patch a GUILD EGA patch-ot jelenti.
    Szóval calm down pls.
  • Sir Quno Jedi
    Háak akkor nekem miért szed le vagy 25GB-t? (most éppen egy 11.6GB-s Main Assets1-et)
  • TDC Geronimo
    " Early Game Access may be up to 7 days. The length of your Early Game Access depends on the date and order in which you redeemed your Pre-Order Code. "

öö wait what?!
  • BoneDragon
    És tényleg! Kora délután még nem volt ott, néztem. :)
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy néztem, supergamer-en még van (kicsit drágábban) raktáron early access és másnapra szállítanak szlovákiából, ha délután három előtt megrendeled. Mondjuk necces.
  • TDC Geronimo
    Accomnál :O

11.02.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Early Game Access: Ready to patch
  • DragonKnight

Early Game Access* for Star Wars™: The Old Republic™ is only a few days away! Starting December 13, 2011, The Old Republic will begin emailing invitations to start your Early Game Access. Invitations will be sent throughout the Early Game Access period offering rolling access to the game in the order in which you redeemed your Pre-Order Code, so be sure to check your email inbox!

To ensure that players can get into the game as quickly as possible when their Early Game Access begins, we are now allowing everyone who has redeemed a Pre-Order Code at our Code Redemption Center to pre-load the game to their computer.

In order to download the game client before Early Game Access begins, you need have already logged into your account and redeemed your Pre-Order Code. Once you have done this, you can download the game client by clicking on “My Account” in the upper-right of the window and then click “Pre-Order.” On your Pre-Order page, click the large button that says “Download Game Client” to begin download of the game!

http://www.swtor.com/news/news-article/20111206
  • Sir Quno Jedi
    Mondjuk nem viszik túlzásba. 80MBites netem van és csak 1.93MegaByte/sec-kel jön...
  • Sir Quno Jedi
    Pár forintért ide, avagy oda nem fogom kiadni a kártyaszámomat. :D
  • TDC Geronimo
    blizz blues 12 days of smack talkin

Jópofa kis machinima videó
  • DragonKnight
    Ha a dropbox-os linkről beszéltek az felejtsétek el már töröltem.
    Azt én raktam fel a dropbox accountomra.
  • N1ggA
    Lesz (van) ugye 2 hónapos gamecard 7990-ért. Ha az ember 1 hónapra fizet be egyszerre, akkor 307 forintos euróig éri meg jobban bankkártyával fizetni, ha meg 3 hónapra, akkor 333 forintos euróig. Jelenleg kb. 300 forint környékén van az euró. Jobban megéri bankkártyával fizetni, én is azzal fogok.
  • TDC Geronimo
    Hát aki ettől tart egy MMOba, főleg egy ilyenbe az neki se álljon. Ezer dolgot lehet csinálni max szinten is, amihez elsőként kell egy normális guild. Utána ott vannak azok a dolgok, amiket nem fogok leírni huszadjára itt, mert már megtettem régebben.
  • DragonKnight
    Ja a net használatért nem nekik fizetsz :D Szóval nyugodtan felkészülhetsz az indulásra ha majd lesz accountod.
    Ha az origintól veszed 54 ojróért a Digital download Early accesst akkor se számíts nagyon arra hogy 15.-án beloggolsz....
    60 napos gamecardot meg lehet venni a CD Galaxisban is.
  • BoneDragon
    Jonny, amit átküldtél omlásnak klienst és megosztott velünk, azt törölni kell? Gondolom az még a régi.
  • Sir Quno Jedi
    Töltöm a klienst, be is logoltam, megvan az accom is, most tölt le valami angol videót, majdnem 2 GB.
  • Sir Quno Jedi
    Lesz gamercard, vagy ea/bioware pontok, nem?