Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N1ggA
Bár Kashyyyk nélkül nehéz :(

Spread De Love!

N1ggA
Igen, én is.
Persze nem hinném, hogy az indulásnál még arra is lenne energiájuk, hogy karácsonyi eventet csináljanak, de majd jövõre :)

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

BoneDragon
Karácsony flém! <#idiota>
Amúgy én szerettem a különbözõ mmo-kba az ünnepi eventeket. Egy kis humort vittek a megszokott dolgokba. Sajnálnám, ha itt nem lenne hasonló.

TDC Geronimo
Na úgy tûnik most se lesz beta hétvége :(

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Honnan veszed, hogy nem rakott bele karácsonyt? Max egyik film sem játszódik karácsonykor.
Amúgy meg volt Star Wars Holdiay Special film :P
És abba nem gondoltál bele, hogy a karácsonyfán a gömb díszek valójában pici csillogó halálcsillagok? Az égõk pedig a lézer lövedékek fényét idézik, a csúcsdísz pedig egy fénykard. Ember, nem is tudod, honnan származik a karácsony... :D

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Várj, szerintem nem értjük egymást :D. Na szóval: van pölö: A hintázó pacik címû fantasy MMO. Nincs Hintázó pacik könyv, film, semmi. Az egész hintázó pacik világ az MMO készítõk ötlete, így õk dönthetik el, h legyen-e benne karácsony. Star Wars Lucas bácsi találmánya. Nem rakott bele értelemszerûen karácsonyt, így a játékban is furán mutatna.
A többi játék sem más kitalált világon alapulnak, hanem a sajátjukon. ;)

"Olyan MMO játékoknál, amelyiknek saját kitalált világa"
Értsd nem más kitalált világon alapul, mint Star Wars. Egy szóval se írtam, h a Star Wars nem kitalált. <#idiota><#bohoc>
A Star Wars nem kitalált világ? :D

picket
Csak nem sw(tor) holiday special??

&#3237;_&#3237;

Omlás
Ezt most elképzeltem :'D <#eljen> közben meg szürcsölgetik a tejecskét és mézes kalácsot majszolnak ? <#hehe>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Agamemnon
Most miért, Ti nem tudjátok elképzelni, ahogy Darth Vader leül a karácsonyfa mellé és gyermekmeséket mesél? A sok kisgyerek meg izgatottan szuszog :)

Olyan MMO játékoknál, amelyiknek saját kitalált világa van még belefér a karácsony, meg a többi ünnep, de egy Star Wars mmo-ban fura lenne a karácsony :)
picket
Yoda lenne az egyik manó, mert ugye amcsiknak az is a karácsony része a Mikulással együtt (az nem tudom ki lenne, majd ti megmondjátok :p).

&#3237;_&#3237;

Omlás
<#idiota> Ne is menjünk bele hátha valami BW kém itt gyûjti az ötleteket és a végén bele teszik a játékba <#banplz>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

BoneDragon
Yoda ugrana ki a dobozból!

Omlás
Hát elég lol lenne szerintem is... Mit hozott a jézuska fénykardot b+... Nem kellenek az ilyen eventek ide!

zee21
Nekem is valami olyasmi rémlik hogy karácsony,húsvét stb nem lesznek hanem
csak SW-s ünnepek (bár ez nem tudom mit/miket takar valaki felvilágosíthatna :) SWG voltak ilyenek nem? )

www.818clan.eu

Svenhassel
Nekem valami olyasmi rémlik, hogy egy létezõ ünnep sem lesz benne, csak SW univerzumba illõek. De lehet tévedek.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Omlás
<#eljen> :)

[HUN]Crassus

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

és még a CE-t is lemondod, igaz? :D

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

BoneDragon
Látom megint jó a téma.
Remélem lesz karácsonyfa a játékba, ha már elõtte hozzák ki, mert ha nem meg sem veszem! <#idiota>

Floppy music DUO - Imperial march

Remélem még nem volt.:)
Omlás
Lehet skizofrén szegény de nem tudom sajnálni <#idiota>

Svenhassel
Nekem az tetszik, hogy mint valami jó tudathasadásos úgy irkál, mintha egy másik személy lenne és mi sem történt volna. :D

Sir Quno Jedi
Õ az. Már be is anyázott Cifunak privátba. Ezek semmibõl sem tanulnak. :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

j0nNyKa
nem lennék meglepõdve, ha ez a False srác lenne megint

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Sir Quno Jedi
Alreg szegínke, majd visszajön, de meglepõdnék, ha máris nem lenne pár tartalék regje készen (aka multireg). Az ilyenekbõl 12 egy tucat. Banmegkerülésért amúgyis rögtön ban jár, pláne ha nem húzza meg magát.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

j0nNyKa
"Mien" érdekes, hogy 1 hét reg után bannolva lettél :D

kinek a szín adja az értéket, másnak a használhatóság. eq2ben nagyon utáltam instákat farmolni olyan cuccokért, amik bõven verték a raidben esetteket (chocker, etc.), de megértettem, miért raknak ilyen nemcsak a raidzónák végére, hanem néhány instába is. mondjuk amire végre mindenkinek + a fontosabb altoknak is kiesett, addigra már hatökrös szekérrel is alig lehetett bevontatni oda, úgy megutáltuk.

Mien érdekes.Nem szidtam a játékot, mégis én lettem letrollozva, nem pedig ez a tirpák, drogos omlás, aki az igazi troll, mert egy beszológatós kis pöcs,aki mindenkinek beszól, csak mert.Most akkor menjek és jelentsem fel, hogy omlás szétkúrja a topicot?
Svenhassel
Persze lesz különbség, csak így kissé elértéktelenedik a lila cucc nem? Bár ne legyen igazam...

zee21
Nekem amúgy tetszett hogy esnek sima instákban is lilák nem csak endgame-ben. Persze nyílván nem olyan jók mint a hc raid endboss droppok de maga a tudat már felvillanyoz :)

www.818clan.eu

Omlás
Hagyd rá tipikus troll értelme nincs foglalkozni vele... csak beindul megint a flame ... :S

zee21
Felvetés? U mean: Feltevés?

Btw ki támasztotta alá ketten is leírtuk hogy lehet fikázni a játékot csak normális hangnemben...
És amit sven írt abban is van igazság ne is haragudj minden héten jön valaki aki látott 1 cinematic trailert és elkezd ócsárolni... Kicsit elhiheted hogy elég volt már ebbõl itt mindenkinek.

www.818clan.eu

felteszem lesz azért majd különbség a 20as szinten esett lila, és az 50es szinten kraftolt között, mégpedig az utóbbi javára.

Svenhassel
Írj egy értelmes hozzászólást és akkor úgy kezelnek majd a többiek is, mint mindenki mást...

Alátámasztottátok a felvetésemet.Kivétel zee21.
j0nNyKa
valaki tud olyan hazai fórumot, ahol az swtor szokott lenni a téma?

Svenhassel
Úgy látom minden hétre kijut egy ilyen értelmes hozzászóló...

#14215: Milyen igaz... Én azokat az idõket szerettem a WoW-ban (vanilla), amikor még volt egy-két lila cuccod és az nagy szó volt. Rendesen meg kellett küzdeni érte. Most meg boldog-boldogtalan full epicben rohangál. És sajna SWTOR is ilyesmi lesz szerintem... Pl.: 20-as szintû instában lila cucc esik?!

Agamemnon
Ez hülyeség, ha valaki elfogadhatóan normális stílusban fikázza a játékot, azt simán elfogadja itt a többség, lásd Crassus :)

zee21
Öhm lol?

Mindenkinek van véleménye amit szabadon leírhat KULTURÁLT formában. Amit leírtál nem tudom honnan vetted, de ritka nagy intelligenciára vall vagy nagy képzelõerõre mert semmi ilyesmi nincs a topicban.
Nem csak nyálcsorgató fanboi-ok vannak itt. Az hogy van egy két paraszt aki 0 tudással rendelkezik a játékról és puszta trollkodásból behány egy ilyet hogy "spacewowklónfos" az persze kapja a savat.

www.818clan.eu

Ez egy annyira jó játék, a wow egy szar, szerencsére ennek semmi köze hozzá,semmiben sem hasonlít, ez az innováció melegágya, egyszerûen zseniális, ez a bioware eddigi legkomplexebb játéka, a baldurs gate egy buta igénytelen szutyok ehhez képest, a történetmesélése is csodás, szóval ennyire komplex, összetett, innovatív, igazi rpg-t még nem hordott hátán ez a bolygó.

Csak összegeztem a topic hozzászólóinak reprezentatív véleményét.Mert itt csak azt fogadják be, aki benyal,aki belterjes, ugye?
picket
No igen, csak kell egy egyensúly, hogy ez ne legyen frusztráló (mert a fél óra futás annak hangzik). Ráadásul ez emberenként változik.

&#3237;_&#3237;

Ahet
Ez az összes fel lelhtõ title vagy akadt még kimûtendõ adat?

Gondolok pl.: a Republic's Most Wanted megnevezésre. Az én logikám azt mondatja velem, hogy kellene egy ... Empire's Most Wanted is. <#vigyor2>

The gods have disconnected you ...

A futást mindenki utálja, ezért jó vissza tartó erõ :)

DAOC-ban kint pvp zónában ha megcsaptak alsó hangon volt egy 10-15 perces futásod, ha nem 30 attól függ hova akartál menni.
Legyen tétje annak amit csinálsz, nem csak hgoy befutsz a tömegbe meghalni mert a spawn pont közelebb van vagy vmi...(xp loss és debuffal)

Nekem pl baromira nem jön be az a "minden instant akarok" mentalitás/játék.

[HUN]Crassus
ez lenne a normális mentalitás....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"