60934
  • Jabar
    csak nem sztár vársz volt... :DDD
  • maniac001
    Basszus!

megoldódóott a homokóra effekt. nem tűzfal, nem reinstall...
    A célkönyvtár tartamlamzott magyar, ékezetes betűt. LOL-e?
  • exec79
    a pre orderest lattam betaban, vagy nem arrol van szo?
  • j0nNyKa
    nyilván láttad már in-game?!
  • exec79
    ronda, es lvl 10 felett ertelmetlen, is jo kis "ajandek"
  • Braikingboss
    http://www.razerzone.com/swtor
  • BoneDragon
    Így van. De ha az is olyan űber ronda mint az a sárga...
  • Boncmester
    1 féle pre-order kristály van. De állítólag ha veszel bazidrága Razer billentyűzetet, ahhoz is kapsz vmi speckót.
  • A4tech
    én a bétában csak azt a fekete-sárgát kaptam meg, van több is? azt hittem ez csak olyan design 'mod' lesz a fegyveren, de van a helyére kismillió más olyan item, amin jobb a stat.. a kezdő szinteket leszámítva nem hinném, hogy bárki is használni fogja
  • Solid Snake
    Na ez durva volt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    másrészt, van benne igazság :)
  • Omlás
    Amiket eddig láttam nekem nagyon nem jöttek be :] sajátom meg nincs és nem is lesz :P ..
  • Sir Quno Jedi
    Most, de eljön az az idő, mikor fizetnél, hogy ne kelljen az asszonynal sehova sem menni... :D
  • exec79
    ha kikerulsz a nagyvilagba abbol nem fogsz megelni hogy 3 nappal elobb lettel 50-es... Szoval tanulas elsonek mondom en ugy hogy enis elbasztam anno.
  • N1ggA
    A kivágástól nagyon messze vagyok, de egyébként úgy tervezem, hogy nem kockulok rá a hétvégéig.
  • darth devil
    Hát én inkább mennék az asszonnyal nyaralni. :D A játék megvár. :D
  • Anthrax
    a razeres kristályról nincs ingame kép még ?
  • A4tech
    én pont ezt csináltam, amíg egyetemre jártam.. ki is vágtak a francba! szóval ha elfogadsz egy felebaráti jótanácsot, skippeled a játékot, amíg tanulsz.
  • Sir Quno Jedi
    Namost ha amcsi vagy, faszé akarnál floridába nyaralni az ASSZONNYAL?!? AZ már beteges lenne. (vajon Al Bundy mit mondana erről?)
  • j0nNyKa
    elképzelhető, hogy én vagyok a magyarul közül az egyetlen, akinek tetszenek a pre order kristályok?
  • Omlás
    Dettó :) én sem a kristály miatt preordereltem :D
  • N1ggA
    Szegény :( Tök szar lehet neki, hogy floridába kell mennie mondhatni nyaralni, ahelyett, hogy játszhatna :(
  • Rubint
    És valóban! :) Bár én rögtön eladnám (csakhát bop). :D
  • Sir Quno Jedi
    Asszony kirúg, út visszamond, jegyek visszavált, pénzből vesz még gamercardot, bódottá!
  • Omlás
    Én is de én pl nem fogok, majd 20-án :]

Rubint : jogos, pár pl a preorder kód adja a kistájt, is ;9 szal nem csak early access ;)
  • Rubint
    Swtor.com-on kivett valaki egy hét szabit, aztán az asszony meglepte egy floridai úttal a jövő hétre. :D (gondolom nem akarta nagydobra verni otthon az igazi okot és így járt)
  • Sir Quno Jedi
    Én már csináltam, hogy megjött a jóság, jó előre kivettem egy hét szabit és kockulás kiszáradásig.
  • darth devil
    Én kényelmesen megvárom, h kihozzák. :D
    Meló lesz, de az nem zavar bele a kezdésbe. :) Szabadságot kivenni egy játék miatt epic fail. :D
  • N1ggA
    Annyira vártam a játékot, hogy zh-kra tanulás helyett videókat néztem, meg cikkeket olvasgattam, aztán most meg early access alatt lesz 2 pótzh-m, illetve 1 pótpótzh-m is :D Fene vigye el a nagy szorgalmamat. Az érdemi része a játéknak nekem sajnos csak hétvégén fog kezdődni :(
    Ti hogy oldjátok meg? Valaki vesz ki szabadságot, vagy alapból nincs semmi, vagy ti is hétvégén kezdtek?
  • TDC Geronimo
    Preordereltem az első 2 órában. Be is baszna, ha nem kezdhetném el 13án -.-
  • Ozzyehh
    Ne felejtsétek el, holnap CDG-is rush :D
  • darth devil
    Nagyon biztosra veszitek, aztán nehogy hiszti legyen, mert mégsem. :D
  • BoneDragon
    Kedden ilyenkor már kockulhatunk!
  • TDC Geronimo
    JÁTSZANI AKAROK

2 nap... :y
  • DragonKnight
    Abban szerintem megegyezhetünk hogy 1 napot biztosan kap 7-t meg biztos nem. Hogy mennyivel kap többet mint egy nap arra meg csak azt lehet mondani hogy minden plusz napnak örülni kell...
    Viszont nincs olyan bolt jelenleg a világon ahol ha ma megveszi a preordert akkor kedden kezd. Aki erre számít az csalódik.
  • 1Darton1
    Haha, azért megpróbáltad!
    Nájsz tráj, máté!
  • Nephin
    Így van, nem tudom, kitől jött az ötlet, de nagyon elterjedt. :D
  • Nephin
    Ha most regisztrál, nem biztos, hogy csak egy napot kap, mert nem tudjuk, hány embert terveznek naponta, de sokra jobb nem számítania, legfeljebb kellemesen csalódik.
  • j0nNyKa
    miért, te honnan tudsz ennél pontosabbat?
  • N1ggA
    nincs köze a behívásnak a guildekhez, mindenkit külön külön hívnak be. Nincs együtt bejutás. Ezt valaki kitalálta régen, de köze nincs a valósághoz.
  • Tatyla
    hát ez nem teljesen biztos mert ha benne van egy guildben amit behívnak,velük együtt hamarabb is bejuthat de persze ez csak theorycraft...