Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sith Sorcerer volt az elõzõ buildben a legjobb, azt mondta nekem két napja Jonnyka, de állítólag az új buildben balanceolták õket. Mindenesetre az tuti jó lesz.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

N1ggA
Állításuk szerint mindegyik healer class ugyanannyira lesz alkalmas full healernek.

Spread De Love!

Nálunk nem lesz gond a BG (SC, WZ, ahogy tetszik) és a world PvP premadekkel, ahogy ismerem a társaságot 😄
Amúgy nem tudom, a régi emberekbõl mennyit ismersz. Akikkel játszhattál együtt, az Hontalan, Zavarodott, Selenarctos, Zoei és én Jagermaister nevû AM-el, de még kicsi volt a karakterem szerintem, amíg te toltad nálunk a játékot.

Amikor elhatároztuk, hogy az SWTOR-ba megyünk, akkor volt errõl szó, hogy SW-sítsük-e a nevet, de az emberek 80%-a arra szavazott, hogy mindenképp maradjon ez a név, a maradék meg arra, hogy mindenképp változzon meg. Sõt, már itt a fórumon is volt ez téma kb 2x is.
Szóval közfelkiáltással eldöntve marad a név, amúgy meg a külföldiek úgysem értik, viszont ismerõs lesz nekik a guildnév a WAR-ból, aki onnan jött.

Sith Lovagrend amúgy jó név lett volna 😊

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Jeffjohnson
Melyik class a legalkalmasabb full healernek? Természetesen Birodalmi oldalon.

Igen, a Nemesis pvp szerveren lesz pve beállítottsággal, ami nem jelenti azt, hogy megvetjük a pvp-t, csak az este 8-tól éjfélig tartó Operation alatt a PvE tartalomra koncentrálunk. Ettõl függetlenül majd keressük a kapcsolatot, más magyar klánokkal, hogy World PvP-n szétcsapjuk a Köztársaságot <#boxer>

eso-nemesis.blogspot.com Aldmeri Dominion Armen

BoneDragon
Az a sárga fénykard bejövõs. 😊

A hc megjelöléssel azért óvatosan, mert félrevezetõ lehet. Az ugye a hardcore rövidítése, és annak igen kicsi az esélye, hogy olyan magyar guild létrejönne, bármilyen mmo-ban.

eso-nemesis.blogspot.com Aldmeri Dominion Armen

Jeffjohnson
Én a beállítottságra gondoltam mert PvP szerveren is lehet HC PvE guild. viszont nekem fontos, hogy legyen pre-made a BG-k re meg legyen kivel hentelni menni open pvp területre. Persze a PvE sincs ellenemre de titeket már nagyjából ismerlek így alap, hogy hozzátok mennék 😊. Guild nevet nem akarjátok SW-siteni? Sith-Lovagrend XD.

N1ggA
Igen, a többségében, sõt, szinte mindegyik klán PvE beállítottságú. Tyrpak arra gondolt, hogy ezek majdnem mind PvP szerverre mennek.
De én se tudok igazán PvP-s guildrõl.

Spread De Love!

Az swtor.hu-s listában nincs külön szerver típus megjelölés.
Ezért pl a Nemesis PvP szerverre jön majd az swtor.com alapján, viszont HC PvE guildként fognak mûködni elsõsorban. Szóval kéne olyan mezõ is oda, ami a szervertípust tartalmazza.
Tyrpak jól mondta, sok guild fog PvP szerverre menni, az swtor.hu fórumban van is ilyen lista, bár nem tudom, mennyire friss.

Nem, a régi fórum már a múlté, átjöttünk ide: http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com/, itt szoktunk most fórumozni, meg facebookon.
De remélhetõleg pár héten beindul a sarkanylovagrend.hu egy új site-al, made by Toxikus 😊

Jeffjohnson
Hát pontosan már nem emlékszem de a kezdeteknél ott voltam Chemotox nevû archmage-emmel 😊. A változatosság kedvéért most is full healer akarok lenni 😊. Még mindig használjátok a régi fórumot?

Jeffjohnson
Én csak a legutóbbi 2011. 11. 07. 23:51 felrakott guild adagból szûrtem le ezt a következtetést nyilván ezek szerint hibásan de abban tényleg többségében PvE beállítottságú guildek voltak.

Ez a beszéd! 😊
Te még Fist of Sigmar alapító voltál, ugye? 😊

Jeffjohnson
Nemesis PvE
Silentium PvE
Reckless Immortals PvE
Dark Prophecy PvE
Burning Soul PvE
Poison Thorns PvE
NonSense PvE
Resonance PvE
In Aeternum PvE
Kessel Runners PvE

jólteszed

Tudsz írni pár klán nevet, akik pve-znek?
Mert lehet, hogy rosszból indulok ki, de amiket én látok swtor.com/guilds -en:
Sárkány Lovagrend PVP
Nemesis PVP
The Sith'ari PVP
Pulsatrix PVP
HFG Sith Huntor PVP
Imperial Knights PVP
Renegade PVP

Unknown PVP
Rebel Strike PVP
Delta PVP
Mercenary Force PVP

(keresztjelölések pls?)

Ozzyehh
Srácok egy nagyon primitív kérdés , ha sage-et indítok és én lila kristályt szeretnék a kardomba azt lehet? sorry nem igazán vagyok tájékozott ebben vagy minden színt lehet kivéve a pirosat?

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Dettó 😄

BoneDragon
Ohh basszus én meg már azt hittem meghívó jött.

Simán menni fog highon.

drop
menni fog nyugi f

Sziasztok! Én tegnap elõrendeltem a játékot, és rögtön megjelent az Origin-en a játék.
Szerintetek menni fog a gépemen a játék? Core 2 Duo 3,1 Ghz, 4 giga ram, GTX 560. szeretnék highon játszani, de ugye nembiztos hogy menni fog. Szerintetek?

Braikingboss
Most lehet én vagyok a béna de nekem már rég össze lett vonva mikor bejött az Origin. SWTOR-nál is Warnál is kaptam e-mailt hogy az EA-s jelszavam használjam és e-mail címemet. BF3, War, SWTOR mindent egy EA acc alatt kezel. Szóval ezek után megint meg kell változtatnom a jelszavam. Beírom megint ugyan zat gondolom nem fogadja el. Mind1 legfeljebb jegyezhetek meg megint mást 😄

Don Kartács :)

Jeffjohnson
Néztem swtor.hu-n a magyar klánokat hát mit ne mondjak szinte 90% PvE lesz.
Mondjuk a játékban egyenlõre nincs is komoly PvP tartalom de az open PvP részeken biztos jó móka lesz hentelni.

Valszeg jelentkezek majd a Sárkány Lovagrend-be a közös WH múlt miatt. Csak az a klánnév... 😊

Nekem is megfelel, de azt írták, hogy mindenkinek meg kell majd változtatni, aki okt 21 elõtt regelt.
Plusz összevonják az Origines és az EA-s accal végre.

Braikingboss
Ensure Your Account Security

Security Authentication Key más módon is be lehet szerezni CE-n kívül de bõvebb infó késõbb. Lehet beszerzek majd én is egyet 😄

E-mailt is kapott többség. Nekem már megfelel a jelszó erõsségem remélem nem kell baszakodnom megint.

Don Kartács :)

gyonyoru!

BoneDragon
Ozzyehh
Igazad lehet, de én nyomatékosítok 😊<#eljen>

BoneDragon
Az hogy ennyi D-t leírsz? Ahhoz elég 1 is szerintem.

Ozzyehh
Tudod vidám vagyok és ez az egyik önkifejezési formája a vidámságnak kedves BoneDragon 😊

BoneDragon
Ezt eddig is megakartam kérdezni, minek ennyi kettõspontdé?

Ozzyehh
😄DDDDDDDDD asszem

Lelki szemeim elõtt látom magamat, ahogy nézem a töltõ csíkot, hogyan szedi le a 27 gigát. És drukkolok neki, hogy gyerünk, ne 26 kb/seccel. 😊
Collectors Edition pre ordert vennek at ha vki meggondolta magat ido kozben... Privatot dobj pls!

Ozzyehh
Mindenki a képernyõt fogja bámulni meredt üveges tekintetekkel mert éppen tölti a klienst !!!!!<#taps><#zavart1>

Omlás
Még ez is megtörténhet XD

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

én a helyükben simán a tervezettnél egy nappal elõtti napot jelentettem volna be és utolsó órákban kiadni közleményt,h bocs srácok, 1 napot csúszunk😄 na akkor mi lenne itt😄DDD

drop
hát olyan nehéz let heal nélkül nem csinálod meg a bt 1 bosst + iszonyat sokk add jönn

Omlás
Mi lesz itt ha már csak 3-4 nap lesz az early accessig ? <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Azért szerintem eléggé nehéz belõni, mert nem mindegy, hogy lvl 10-esen, vagy 12-esen megy oda a karaktered, meg a többi karakter. Szóval ez alapján, ha az egyik felének túl nehéz, másnak túl könnyû, a harmadik részüknek meg pont jó, akkor valószínû az pont jó.
Amúgy szerintem az elõzõben túl könnyû volt.

j0nNyKa
mar javitottam

ebben a buildben ment vegig mind2-n
egyszeruen arrol van szo, hogy most kaptak buffot a flashpointok, es gondolom a bt 1. boss erosebb lett, mint kene (?)
bar sok teszter szerint meg (arra a topicra valszolva) semmi baj nincs a nehezseggel, most pont jo
persze a harmadik adag meg veri magat, hogy meg mindig tul konnyu
szoval.. dontsd el, mi az igazsag 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

kis off😄 scifinépzene😄

Agamemnon
Igen, nekem is ez jutott eszembe, hogy valószínûleg nem ugyanabban a buildben teljesítette mindkét FP-t.

Ugyanaz az elsõ és az utolsó beírás, csak a cím más.

Amúgy meg nem lehet, hogy a második az Esselest az elõzõ buildben csinálta, Black Talont pedig az újban? Mert amikor én voltam Black Talonban, akkor egyáltalán nem volt nehéz az elsõ boss, se semelyik másik.

j0nNyKa
kicsit utananeztem a flashpoint temanak, a teljesseg igenye nelkul nehany tester feedback:

Flashpoint: The Mandalorian Raiders
Just attempted this Flashpoint, and was rolling along pretty well until we hit the group boss that comprised of 4 20k Stun/CC immune bosses that were a Jedi Consular, Sentinel, Gunslinger, and Trooper, and wow, they just lit us up.

The Jedi Sentinel is probably the biggest problem, he is next to impossible to not only tank, but keep off the healer. I had a sequence of where he literally Force Jumped me, Force Pushed me, and then Force Jumped me again before turning around and Force Jumping back to the healer. 3 Force Jumps in less than 5 seconds.

Between him and the gunslinger dishing around damage, the healer just could not keep up with group damage and as the tank I couldn't keep anything on me with being flung around the room by the Sentinel. Think he needs to be looked at at the very least in terms of abilities cooldowns. Without all that, it might be slightly more manageable at even level, though, probably still extremely tough.

Also, occasionally, when we killed one of the bosses, the one killed would not respawn with the rest of them.

The rest of the bosses were pretty straight forward up until that point. Nothing as hard as that encounter. Biggest issue was keeping stuff on me, though, as a Sith Warrior, AE threat really isn't hot at mid 20's.

---

Black Talon vs The Esseles
Well I rolled my first dark side sith last night and got up to lvl 11 where me and my friend decided we would run the Black Talon instance. We have both played republic so far so was excited to see how the flashpoints varied.
Well we got to the first boss and managed to wipe 3 times. Took a couple of tries to work out the tactics and then managed to get the boss down. Definatly much harder than the 1st boss in the esseles.
This trend seemed to carry on through the whole flashpoint. The esseles seems to be SOOOO much easier than the black talon. You don’t need any real tactics to complete the Esseles but in the Black Talon you need good tactics to get past every boss.

Is there any reason why the Esseles is so easy in comparison. I much preferred the difficulty of the Black Talon and wish they incorporated this into the Esseles. I’ve managed to run the Esseles with a friend and 2 companions with ease @ lvl 10. This is impossible in Black Talon.

---

Hammer Station
Just did this again with a group of 15 Sorceror, 16 Sorceror, 16 Marauder and 16 Powertech. I was healing as the 16 Sorceror.

Overall, the flashpoint is improved upon last build - it's quite nice to have a functional map and mostly functional loot table. The last boss doesn't seem to have a specific loot table - we got a drop off him that another group got off trash.

However, the trash still felt rather yawn. Doesn't really reflect the feeling that '10,000 Advoszec' will face us. Sure, I don't expect that much trash, but these guys are supposed to be elite, world-conquering warriors. Make it feel that way, please.

The first boss, if anything, felt even more undertuned than it did last build - turns out my shield is able to completely mitigate the Mining Beam, and the droids still don't do any damage worth mentioning when they blow up.

Second boss felt OK in terms of damage taken, but the healer NPC still didn't heal (or if he did, didn't heal often/much at all). Overall, fight's not that exciting.

Last boss felt much improved upon last build. No buggy mines, for once. Still easy to wipe if one of your group is.. less than adept at avoiding bombs.
If you lose someone, you eventually fall behind on adds and healing. This is good. Damage on the tank felt good (also good to see that no bombs are thrown at the tank (at least, we didn't notice any) - it'd probably be a bit much if they were still thrown at the tank).
Oh, apparently the DPS were having issues seeing the bombs. Maybe a graphical issue, maybe need to make them slightly more distinctive.
Overall, I wouldn't change anything about this boss at all besides perhaps the aforementioned possible change to make bombs slightly more visible.

---

Black Talon first boss WOW
Ok, just tried my first attempt here in this build. Never had problems before. We had a group, I was lowest at level 9, had an 11 Powertech, 11 Assasin and 10 Sith Warrior, and we could not beat the first boss. I never had this problem in previous builds.

Yes, we moved from the probe droids before they exploded. We tried having one, then two ranged on the adds, then switching around. No, the group was working well together, with no in-fighting or anything like that.

This is a flashpoint that people get sent to before we get to pick our AC, so dedicated heals and tank should not be required for this. It seems that this is way overtuned for new characters right now.

j0nNyKa
jogos! 😄

na jo, meggyoztetek.

De ha lenne pina topic, oda nyugodtan beírhatnád minden nap 😄