60901
  • Sir Quno Jedi
    Ja, érdemes-e craftolgati, meg szenvedni, ha 1x sok pízzel úgyis vehetsz magadnak készen szuper cuccokat?!?!?! Mer akkor meg a pízre érdemes rámenni inkább, nem?
  • Tyrpak
    Kipróbáltam a cybertech-et, de egyelőre nem jött be, mert a synthweaving azonos szinten erősebb páncélt tud csinálni, mint a modos cuccok.
    Plusz a synthweaving kell azoknak is, akik modokat akarnak, mert ő csinálja az üres narancssárgát is.
  • MaRee
    Melyik a legjövedelmezőbb szakma? Slicingot írta még régebben valaki, hogy nagy pénzeket lehet vele csinálni.
  • z3d
    Azon töprengtem, hogy assasinnal melyik craftskill lenne jobb. Az artifice jó, mivel jobb fegyver=nagyobb sebzés, a synthweaving meg azért, mert biztos szép páncélokat lehet gyártani, és ugye azt bámulja az ember leginkább, amikor játszik (szeretem ha stílusosan néz ki a karakter).
  • Ferro_TwL
    Tegnap megnéztem a Legacy rendszert, hogy is megy. Minden karakterre vonatkozik az adott szerveren. Arra is amit a Legacy megszerzése előtt csináltál, arra is amit utána csinálsz, sőt a Republic és Empire oldalon lévő karakterek is ugyanazt a Legacy nevet viselik.

Miután megvan a Legacy minden karakterrel amivel játszol Legacy Exp-t gyűjtesz, és a Legacy-nak is van szintje lehet vele fejlődni. Kb ennyi van most a játékban.
  • Tyrpak
    Pont ez az, az explosive dart az aoe (és igen, legviccesebb amikor a célpont beviszi pl a labdavivő mellé a bombát), a thermal detonator meg, hacsak nem értek félre valamit, akkor single target.
  • j0nNyKa
    az a spell igazából az 5-ös (?) szinten megkapott ragadós rakéta (Explosive Dart) továbbfejlesztése (teljesen ugyanaz, csak nagyobbat pukkan)
    én szoktam spamolni az Expolosive Dartot is, amikor látom, hogy egy hülye szalad be a társai közé :)
    hagy vigye csak az ajándékcsomagot a többieknek..

na, szóval lényeg, hogy persze, hasznos, főleg powertechnek, akinek picit kevesebb az AoE lehetősége, mint a mercnek
  • Tyrpak
    Sogron meg a Firebug tetején lévő Thermal Detonator miatt érdeklődött, hogy van-e értelme.
    Én több AC-nél is a 31 pont alatti utolsó 5 pontot nem értem, mert nem adnak hozzá olyan dolgot az AC-hez, mint az alatta lévő pontok.
  • j0nNyKa
    nálunk akinek x óra után lassult, az átrakta egy gyorsabb vinyóra (nem ssd, csak normális állapotban lévő sata) a játékot, és megoldódott neki

ja, hozzáteszem: remélem, senki nem fog belefutni, de tarison a bh quest egy bizonyos pontján megmered a rendszer, és elkezdi teleszarni a memóriát
    amikor már 7 gigát eszik az swtor.exe, akkor a windows 7 úgy dönt, hogy ideje lelőni
    hja de látom, lentebb a kolléga már linkelte is erről a hivatalos álláspontot

szal ja, van még mit optimalizálni :)
  • j0nNyKa
    itt tart a merc build, és a firebug ágon fogok fentebb mászni

arsenal teteje valami félelmetesen használhatatlan, aki kitalálta, hogy az unload core spell legyen, azt fejbe kéne lőni..
  • DragonKnight
    http://www.youtube.com/watch?v=3zYOw7v6TFE
  • Cnut
    A gameshopban elvileg 10k-ért megvehető szerdától...
  • Bandras DaSilva #26953
    Azon el kell, hogy menjen szépen. nkem rosszab vas van alatta per pillanat (amíg meg nem jön a vadi új gép elvileg ma vagy holnap) és megy rajta. Mondjuk a low és a high beállítások között én speciel annyi difit nem látok, de mondjuk nálam low-ban megy olyan 30fpssel..néha esik le olyan 10 köré...meg warzoneban...szal per pillanat nincs pvp.

Ha kicsit szaggat a dolog kapcsold ki az árnyékokat...az iszonyúan megdobja az fpst.
  • JethroHUN
    off:
    Most mit várunk egy olyan dologtól ami 7200 fordulatot tesz meg percenként? :D és napi 2-10 órát megy? vagy szervergép 24/7be
    Nincs az a csapágy ami ne kopna szét már 1 év, vagy kevesebb alatt.
  • Omlás
    off
    Csak WD winyókat veszek :).

Cirka 1000 nap üzemóra van a 640-es winyóban ami elhasalt a múlt héten :S
    "Szerencsémre" (már ha lehet annak mondani) nem halt meg teljesen "valahol 50% tárkapacitásnál" van hiba, ha ott akar írni olvasni lehal előtte utána, hibátlanul működik. Így használni tudom de őszintén, ilyen állapotban ki az aki bármit is tárolni mer ilyen állapotú lemezen
    on
  • Omlás
    Game Booster 3, illetve a Smart Defrag 2.2 már free :]
  • Tyrpak
    Az alig egy éves 320 gigás winchesterem 2 nappal azután halt meg, hogy kétszeresére emelték a winchesterek árát.
    A másik, 3 éves 200 gigás vinyóm is haldoklik, van hogy bootnál kidobálja a fejet.
    Szóval katasztrófálisak az élettartamaik.
  • MaRee
    Köszi!
  • JethroHUN
    OFF:
    [spoiler]Smart Defarg, az Advanced System Care része (de asszem külön is telepíthető) boot előtt is tud töredezettség mentesíteni, vmi merezlemez optimalizáló funkciója is van, passz h az mit csinál.[/spiler]
  • Omlás
    Én ezt használom!
  • MaRee
    Valaki mondjon már egy jó merevlemez defrag progit légyszi, még kezdés előtt (már alig 12 óra ) át akarom nyomatni egyszer a hdd-ket.
  • Omlás
    SSD-n filóztam már egy ideje, de az az igazság én special kicsit tartok tőlük mint megbízhatóság és élettartam, főleg mivel nálam folyamatossan megy a gép max ha áram szünet van akkor van akkor nem . 4-5 évente így is elhasználódnak a winyók a gépben ssd szerintem eddig se bírná...
    Most ha minden igaz olcsón hozzá tudok jutni egy WD VelociRaptor-hoz valószínű inkább azt választom mint az ssd-t :)
  • Tyrpak
    Hát nekem a 100ezres gépemből most az swtor miatt lett 150ezres (videokártya, SSD).

Viszont csak reklámozni tudom, az SSD nagyon sokat dob a játékélményen (párbeszédek betöltése, pálya váltás)
  • Omlás
    Tapasztaltam :D Torzival is AOC fórumon futottam össze először :D
  • Omlás
    Kapcsold ki a vizet :D....

off
    Nem is tudom melyik játék volt az anno aminél lehetett így trükközni, hogy elinduljon sm 1.0-ás vga-val :D mert sm 2.0 kellet hozzá alapból ....

on
  • JethroHUN
    AoC kb megjelenéskor csak grafika volt meg buggok XD
  • Omlás
    OFF
    Hát az én gépem se egy mai darab, egyedül a processzort újítottam most. Amikor jelentkezik a swappelés akkor zavaró csak a dolog amúgy töklesesésen fut a játék.

Szóval egy jól össze rakott 100-150E-s géppel bőven optimális körülmények között tud játszani az ember.
    ON

Nem tudom, nekem kifejezetten tetszik a grafika :] az meg egyértelmű, hogy mmoban nem fognak CrySis2 szintű textúrákkal dolgozni.. sok értelme nem lenne :D
  • Torzonborz
    jahm tényleg a víz az oka ! :D

na emiatt vehetek melóhelyi gépbe sm3-as karit . :)
  • JethroHUN
    Ez azért nagyon unfair... fizeti az emberél a kilókat közbe meg 6 órát várni? na pont elért nem is fogom meg venni pedig nagyon kíváncsi vagyok a gammára
  • MaRee
    Nekem egy 2009-ben vett 100 ezer forintos gépem van. c2d 2.8 GHz, 4GB ram, ati hd 4850 512 mb. Eddig MINDEN játék ment vele,a Skyrim full highon 50 fps, még a Battlefield 3 is 30-40 fps-el fut (igaz lowon, de kit érdekel)! Nem hinném hogy az SWTORnak akkora gépigénye lenne, hogy fél milliós gép kelljen hozzá.

Persze én 1280x1024-es monitorral játszom nem full hádéban meg mittudomén, de nekem ez tökéletesen elég. Majd ha ezt a gépet eladom és pótolok bele kb 100 ezer forintot, abból már tudok olyan gépet venni, amivel normálisan lehet nyomni nagy felbontással is. Nem kell azért rémeket látni.
  • Pacho
    Szerintem mivel nemrég jött ki az sw blue ray verziója így akarják az embereket rávenni, hogy mindenki vegye meg és amíg tart a queue addig nézzen meg mindenki egy részt.
  • Omlás
    Köszi átolvasom hátha találok benne valami "újat" :D
  • DragonKnight
    Hát pedig van benne a SM3-as kód, persze a szar kőmosott ultra gagyi "HIRES" textúrákon semmi sem segít.
    Az SM3-at egy helyen láttam, ahol biztos az van, mégpedig a víznél ahol a tükröződés biztos SM3.
  • JethroHUN
    Én gameboostet használok, abban is belehet állítani h melyik folyamatot/szolgáltatást kapcsolja ki/be gombnyomásra. Pláne win7 alatt az aero felület azért használ némi vgat még akkor is ha játék fut.
    De ez a tény hogy a windowsnak mindig futottak olyan szolgáltatásai amik fölöslegesen mennek.
  • DragonKnight
    Az elég nevelő hatású dolog. Annyi idő alatt lehet vizsgára tanulni, gyerekkel foglalkozni, kitakarítani a lakást, disznót vágni stb stb stb. ÉS még azt mondják hogy minden idejét az ember játékra költi :D
  • Torzonborz
    Én mondjuk az nem értem továbbra sem hogy ilyen kinézet mellett minek ehhez SM3-as kártya. :(
  • Pacho
    Tomb-on szombat délután 3kor 3200-as queue, 6 és fél órás sorbanállás.....;)
  • DragonKnight
    Benne van a topicban hogy mit értek alatta... Azt ami a Win7 minimum konfigjához van közel vagyis:

Min requirements for Win 7
    1GHz processor (32- or 64-bit)
    1GB of main memory
    16GB of available disk space
    Support for DX9 graphics with 128MB of memory (for the Aero interface)
    A DVD – R/W drive

Ez a guide azért van hogy esetleg Low vagy kicsit jobb mint Low beállításokkal ezeken a gépeken is fusson a game. DE ha valakinek félmillás gépe van akkor is olvashat itt olyan dolgokat ami még az ő gépét is gyorsíthatja.

• JethroHUN
    Szerényebb? úgy érted nem fél millás...
  • DragonKnight
    Itt egy jó kis guide hogy lehet a Win7-et hozzáreszelni a játékhoz.

Akiknek szerényebb gépük azok mindenképpen fogadják meg a tanácsokat

Win7 guide