Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rubint
Nálam mindhárom tökéletesen ment. Most EU-n és a múltkori stresszen USA-ban is.

Egyébként le a kalappal a BW, szerintem is jól kezelték ezt a szerveresdit. Igazán nagy hibák nem voltak, talán egyszer crasheltem péntek délután óta. Az pedig 30+ óra alatt nem rossz arány. 😊

Na vajon miért szürke a Play gomb a launcherben? Nem tudom elindítani a játékot...

A pvp-vel az a gáz, hogy huttballon nagyon, voidstaron kevésbé, ha megnyomsz egy képességet, 2-3 mp múlva történik is valami. Eléggé zavaró. Alderaan tökéletes, ott olyan irtást lehet rendezni a köztársaságiak közt, hogy ihaj 😄

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

kanyar
Sziasztok, lenne egy számomra fontos kérdésem hátha már más is belefutott és tud segíteni.
A második flashpointnál járok, konkrétan valami hammer station, és az istennek se tudok bejutni, gyakorlatilag a végtelenségig megy a töltõcsik, ha pedig al4-f4 el bezárom, és újra belloggolok akkor az ûrben találom magam ahol instant hal a kari, majd respawnol az állomáson. Ezen kívül eddig egyszer se fagyott a játék péntek óta szóval nem hiszem hogy a géppel lenne baj. Remélem tud valaki segíteni, elõre is köszi.

Ok, meg is nézem 😊 Köszi!

darth devil
Nem quest, hanem a jel ami az npck feje felett van, hogy adna neked questet. Olyat keress mikor felmentél a kezdõbolygódról.

War, war never changes.

j0nNyKa
cdgalaxis.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Én trooper vagyok, szóval nem empire oldal, de semmi quest nem mutatta nekem :S

j0nNyKa
- "Nincs autoattack": Ez erõs csúsztatás, van benne vmi olyasmi, csak a játékosnak kell szpemmelni egy gcd-s skill segítségével. Nem tudom késõbb felváltják-e ezt más skillek, remélem igen, mert jó alap ahhoz, hogy ne legyen bugyuta a harc, de ennek kezdetben nem sok értelmét látom.
Igen, egyre kevesebbet használod.

- Linearitás?: Jó ez a sztoriközpontúság, de sokszor volt olyan érzésem, hogy vmi interaktív rajzfilmet nézek, ahol néha tudok választani a jó/rossz és a "kösz nem" válaszok között, ettõl függetlenül ígyis-úgyis megyek elõre, csak eldönthetem, hogy pl. vkit megölök, vagy életben hagyok, de úgysem találkozom vele többet, max ír egy köszönõ levelet. Persze, adódik a válasz, hogy legalább ebben ilyen is van, így lehet, hogy csak én nem szoktam ehhez hozzá az elmúlt tizeniksz év mmo-iban.
Ez sajnos pontosan így van. Viszont a story-k durva csavarokat (illetve érdekes karaktereket) tartalmaznak, amik miatt nem annyira gáz. De igen, totál így van.

- PvP: Számomra ez a lényeg egy mmo-ban, hiszen fõleg ezért született meg egyáltalán ez az egész multiplayer biznisz. Itt nem tudom, de vmi hiányzott elsõre. Lehet, hogy csak a hang-bugos hutball, vagy a laggoló animációk miatt... Az feature vagy bug, hogy közép-távolságban lévõ karakterek animációja rettentõen darabos, jónéhány fázis kimarad? Mintha War-ban is így lett volna. Mindenesetre hangulatosak a harcok, de ez a három warozne rettenetesen kevés, gyorsan unható, fektethettek volna erre nagyobb hangsúlyt és belerakhattak volna legalább mégegyszer ennyit. Kérdés milyen a high-end pvp zóna. Egy aréna rendszert még simán elbírna a játék.
Nálam nincs ilyen bug, az animációk kurvajók. Aréna tényleg jó lenne. Nyilván lesz is.

- Környezet: Bár vannak bizonyos részek, amik rettentõen kietlenre sikeredtek, pl. Kaas City bejárat, spaceport, sith akadémia, stb., tök felesleges nagy terek, üres folyosók, járatok, a nagy része szép. Nem tudom miért nem tudták okosabban megoldani más kasztok sztori területeit, kicsit illúzióromboló egy vörös fal, amire kiírja, hogy ide bizony nem mehetsz be. A sok egyforma companion is lehetne láthatatlan a közös területeken más játékosok számára és elõtûnhetne amikor kell, mert ez így fura. Plusz mondjátok, hogy a késõbbi bolygókon nagyobb a bejárható terület, mert az elsõk rém picik.
Egyre nagyobbak a bolygók, igen. Hoth az van vagy 20 Dromund Kaas.

- UI: Sokszor elõkerült ez már, de jó lenne némi testreszabhatóság, továbbá a warozone queue egy vicc, miért nem lehet specifikusan jelentkezni, miért nem lehet látni, hogy mióta állok sorban, warzoneban bárhogy próbáltam nem tudtam eredménytáblát közben elõhívni. Kellene vmi feedback is a proccolós skillekhez.
Lesz, ígérték.

darth devil
Mikor felérsz elõször az állomásra, ott áll az ajtó után két oldalon a 4 npc akinél lehet. Persze ez empire oldalon van így. Még quest jellel is jelöli a helyet, elég nehéz eltéveszteni.

War, war never changes.

Ott állok az advanced class trainernél, de nem tanít semmit. Hogy lehet kasztot váltani?

j0nNyKa
a kis ikonos dolog az bug, 17.-ei buildig mûködött rendesen

hutball tényleg nagyon pocsék lett. úgy az egész pvp nem hozott lázba.

jedi knight hol tud specializációt választani?trainernél nem találtam

[HUN]Crassus
elment a priv?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Nos, én úgy látom, hogy bár szépen belepakolták a war-os lényeges skilleket (guard, taunt), de ezek a warozoneok nagyon kicsik és szûkek lettek. Így garantált az instant akció, a sok vs sok ütközetek, de kevés terület marad taktikázni, okosan játszani. Hutball-ból már a második után a hátam közepére kívántam a warzonet, mert kb. két lehetõséged van a labdával, jobbra vagy balra fel és nagyon kicsik a távolságok, baromi könnyû utolérni és lezergelni a labdást. Voidstar hasonló, szûk, kicsi, két egymáshoz közeli átjáró minden fázisban. Alderaan még talán jó volna, de itt is nagyon közel vannak mind a spawn ponthoz, mind egymáshoz a kontroll pontok.
Kérdés milyen az open pvp magas szinten.

darth devil
Ranged tank, meleevel kicsit viccesebb játszani.

War, war never changes.

[HUN]Crassus
healer+tank= IWIN

TDC Geronimo
Pvp meg nekem elsõ perctõl kezdve tetszett. Utoljára warban szórakoztam ilyen jót. Már alig várom a guildes pvpt

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

[HUN]Crassus
nos igen a Linearitás.....amire a legnagyobb mellveregetés ment az a legbénább.Teljesen jól látod és nagyon tetszik ez az "interaktív rajzfilm" -es hasonlat....kár,hogy a játék már voltaképp kész van,mert bár ez klassz elsõre,de az MMO mûfaj nem single player.....,mert így egy nagyon hosszú single player a játék ahol sokszor találkozol más játékosokkal akik szintén játszák a saját single playerjüket:S😞

környezet: szerintem is túl nagy és sok "fölösleges" üres és elnagyolt tér van....és mint írtam az,hogy nincs átjárhatóság az nagyon nem OKÉS.....
persze ez hosszútávon igaz,mert pár hónapig ez teljesen okés

TVelvet
Honnan lehet legolcsóbban elõrendelni?😊
TDC Geronimo
Kihagyó "waros" animokat én csak elvétve láttam, azt is csak pvebe

Látom többnyire tetszik mindenkinek, tényleg rettentõen el van találva a hangulata, ám számomra van 1-2 dolog, ami nem tetszik. Lehet, hogy ezek csak kezdetben vannak így és magasabb szinten maguktól megoldódnak, vagy teljesen máshogy alakulnak, de csak lvl 11-12-ig vittem egy sith warriort meg egy bh-t. Szóval aki máshogy látja, cáfolja:

- "Nincs autoattack": Ez erõs csúsztatás, van benne vmi olyasmi, csak a játékosnak kell szpemmelni egy gcd-s skill segítségével. Nem tudom késõbb felváltják-e ezt más skillek, remélem igen, mert jó alap ahhoz, hogy ne legyen bugyuta a harc, de ennek kezdetben nem sok értelmét látom.

- Linearitás?: Jó ez a sztoriközpontúság, de sokszor volt olyan érzésem, hogy vmi interaktív rajzfilmet nézek, ahol néha tudok választani a jó/rossz és a "kösz nem" válaszok között, ettõl függetlenül ígyis-úgyis megyek elõre, csak eldönthetem, hogy pl. vkit megölök, vagy életben hagyok, de úgysem találkozom vele többet, max ír egy köszönõ levelet. Persze, adódik a válasz, hogy legalább ebben ilyen is van, így lehet, hogy csak én nem szoktam ehhez hozzá az elmúlt tizeniksz év mmo-iban.

- PvP: Számomra ez a lényeg egy mmo-ban, hiszen fõleg ezért született meg egyáltalán ez az egész multiplayer biznisz. Itt nem tudom, de vmi hiányzott elsõre. Lehet, hogy csak a hang-bugos hutball, vagy a laggoló animációk miatt... Az feature vagy bug, hogy közép-távolságban lévõ karakterek animációja rettentõen darabos, jónéhány fázis kimarad? Mintha War-ban is így lett volna. Mindenesetre hangulatosak a harcok, de ez a három warozne rettenetesen kevés, gyorsan unható, fektethettek volna erre nagyobb hangsúlyt és belerakhattak volna legalább mégegyszer ennyit. Kérdés milyen a high-end pvp zóna. Egy aréna rendszert még simán elbírna a játék.

- Környezet: Bár vannak bizonyos részek, amik rettentõen kietlenre sikeredtek, pl. Kaas City bejárat, spaceport, sith akadémia, stb., tök felesleges nagy terek, üres folyosók, járatok, a nagy része szép. Nem tudom miért nem tudták okosabban megoldani más kasztok sztori területeit, kicsit illúzióromboló egy vörös fal, amire kiírja, hogy ide bizony nem mehetsz be. A sok egyforma companion is lehetne láthatatlan a közös területeken más játékosok számára és elõtûnhetne amikor kell, mert ez így fura. Plusz mondjátok, hogy a késõbbi bolygókon nagyobb a bejárható terület, mert az elsõk rém picik.

- UI: Sokszor elõkerült ez már, de jó lenne némi testreszabhatóság, továbbá a warozone queue egy vicc, miért nem lehet specifikusan jelentkezni, miért nem lehet látni, hogy mióta állok sorban, warzoneban bárhogy próbáltam nem tudtam eredménytáblát közben elõhívni. Kellene vmi feedback is a proccolós skillekhez.

Így elsõre ennyi, lehet pár dolog kimaradt. Szóval úgy gondolom van még mit belerakni, bár az összhatás nagyon jó és hangulatos.

[HUN]Crassus
kis észrevétel még: nekem olybá tûnik akinek több sütnivalója van az birodalmi oldalon van....a szövis playerek lámábbak...

remélem az elsõ MMO-sok miatt van,de mondjuk az nem mentség arra,hogy pl. magát miért nem gyógyítja?

na mindegy release-kor legalább jól felgearelem magam az újoncokon😛 Trololol

TDC Geronimo
Hang bugos, kommentár idegesítõ és valóban gáz hogy nem lehet választani warzonet. Figyelnek feedbackekre release után akkor úgyis bele teszik majd ezt az opciót is

TDC Geronimo
Akikkel én találkoztam azok szinte mind healeltek egymást. Mondjuk múltkor ledaráltam 2 consulart egymás után, na azok lámpik voltak, de hozzá kell tenni hogy rendkívül sok az elsõ mmos. Huttball meg kurva jó kis warzone lesz... Guildes emberekkel.

BlackShadow
no nekem a legnagyobb fekete pont a warzone-okkal kapcsolatos..
nos nem tudom, h ez a béta miatt van-e így, de azt, h nem lehet kiválasztani, h melyikbe menj vmi überszar.. állandóan a hülye hutt ball jön be ami számomra unalmas és gagyi.. ráadásul a kommentáros csávó hangján kívül nincs kb semminek sem hangja (ezt se tudom, h bug, v az én gépem nem elég ennyi hang lejátszásához?)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

[HUN]Crassus
PVP

nem akarok nagyon gizdának tûnni,de az emberek 90%-a egy balfasz:S namost vagy nem játszottak MMO-t soha vagy szimplán buták....
már rank 13 vagyok PVP ben/toltam párat/ ,de egy nagyon súlyos dolog minden meccsre jellemzõ: SENKI idézem SENKI nem healel....még magát sem!!! Talán a 30-40 meccsbõl amit nyomtam magamon kívûl láttam még 2 vanguardod aki használta a pajzsot ami kb. a legdurvább PVP képesség.
A meccs végi összesítés a heal/defense résznél nullás a legtöbbször.
Azt,hogy mit is kéne csinálni az adott pvp zónában még hírbõl sem ismerik a legtöbben.
Mint ahogy sejtettem egy-két kivételtõl eltekintve kb. mindkit 3x körbefutok mire reagálni tud rám😄
Érdekes a tank DMG-e is,mert kb TOP 3-ban vagyok pedig tankolós talent és blasterrifle van.
Ok ok biztos nagy elõny a WOW-os aréna/pvp tapasztalat reakció/reflex/taktika ,de magához a karakterhez amit irányítok ugye nekem is 2 napom volt rájönni,hogy mit-merre-mettõl-meddig😛😄

[HUN]Crassus
Ne értsetek félre ,mert tetszik a játék,DE ez inkább KOTOR új része ez mint MMO.....és SAJNOS eléggé "csõ" map-ek vannak.....kb zéró az átjárhatóság az egyes területek között....mész egy vonalon amibõl nyílnak rövid leágazások,de ennyi....attól félek ez hosszú távon nem lesz nyerõ dolog:S
Most még szinte észre sem veszed ,mert nyomja mindenki a "Single Player-t"nah önthetitek a savat ráM😄

Nálam is van ilyen, és a cast bar se mutatja faszán sokszor amit kell, fura a csík 😊
N1ggA
az bug, vagy beállítás, hogy a vendorok feje felett nem mutatja a kis ikont? Néha quest adóknál se mutatja, de lehet, hogy ezt csak beflesseltem 😄 beállításoknál nem találom 😞

Spread De Love!

ezen a seron mar megvan az elsö 50 es wtf
csokicsiga
LoL gondoltam, csak a solo storyt követem, avval az a baj, hogy a sith inquisitorom most lvl 6, és olyan területre küld, ami lvl 9-es ellenfelek vannak, kellene sima küldiket is közben csinálni mi? <#vigyor2>

\"Hess innen troll.\"

Egyszerûbb lett volna ha megmondod, te régóta tolod, én nem és nem ismerem ki magam egy ilyen nagy városban. És nem akarom fitkosással tölteni az idõt.

Mindegy...
Kurva jó 😊

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Hát akkor ezek szerint már nem fogom kipróbálni, :/ mindegy azért köszönöm a válaszokat, ha valaki mégis tudna nekem adni beta keyt csak hogy megnézhessem milyen, örömmel fogadnám.
TDC Geronimo
20as szinten csináltam meg én is azt a class questet ami megadta, de én direkt csak pvpt toltam 10es szinttõl, mert a storyt meghagyom fullra

j0nNyKa
#19325: keresd, jó lesz.
#19326: lehet tudni: nem lesz több.
#19327: group conversation-t kell nyomatni, minél többet. gondolom a quest miatt kérdezed, ha végigcsinálsz egy esselest, meglesz a social level 1

Omlás
Nah essünk neki :]

Reggel 7 körül feküdtem le most folytatom 😄.

Pár dolog, a lenti konfiggal bõven játszható sebességgel fut kivéve ha kismillió játékos van egy helyen 😊 2x zárta be magát a kliens 14-15 óra alatt bétához képest nem rossz. Olyan hibával nem találkoztam ami akadályozott volna a tovább jutásban.
Garafikával semmi bajom nincs hangulatos és szép. A zenék fenomenálisak igencsak fokozzák a hangulatot 😊.

A legnagyobb gondom az, hogy nem tudom mit indítsak majd 😊

Eddig a BH a nyerõ toronymagasan :]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

V43 1105
Social pontot hogyan kell gyûjtenem? Nem rég érkeztem Coruscantra .. :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Akkor azt szeretném megkérdezni hogy mikor lesz újra beta ha ezt lehet tudni?
Itt vagyok az old galactic marketben corusantban de sehol nem találom a skill trainert ahol resetelni tudok. valaki elmondaná merre van?
j0nNyKa
visszamész legalább 7 napot az idõben

Bocsi hogy érthetetlen vagyok dehogy tudok itt beta kulcsot kapni?
Trooperrel hogy lehet eljutni Coruscantra?

j0nNyKa

BoneDragon
Na ja, questel fejlõdés pont jó. Kíváncsi leszek lesz-e olyan aki early access alatt felhúz egy 50-es karit, mert ahhoz meg túl lassú, max ha állandóan pvp-t tol.
Játszottam egy huttball-t, hát nagyon nem tetszett. Ha PvP-zek akkor legyen adrenalin meg minden, de itt kb elaludtam.

Szevasztok nekem kéne egy kis segítség tehát megkaptam az emailt amivel letölthetem a klienst de nem találom sehol se a beta kulcsot nemtudom hogy ezt hol lehet szerezni már próbáltam de az oldalon se találtam illetve az emailekbe sincs konkrétan leírva a játékot már leszedtem fel patcheltem de nemtudok a playre meni gondolom a kód miatt ha valakinek van egy felesleges vagy tudna segíteni kérem segítsen köszönöm elõre is 😊
j0nNyKa
ja, ez béta, ahol tök jó volt az xp arány mindig, most meg feltolták sokszorosára kiadás elõtt 1 hónappal 😄
meglátjuk, lehet csak nekem van ezzel bajom az egész világon, de maximum negyed óra alatt 12k xpket összekapkodni az picit imba

De ez béta 😄