60892
  • BoneDragon
    Vagy a program nem szereti a kártyát. Inkább optimalizálni tanultak volna meg, ha már összedobtak egy mmo-t. Azért az durva, hogy a legerősebb kártyákon kifog... khm khm
  • [HUN]Crassus
    lőjj már egy frapsot ahol a taxival átmész bekapcsolt FPS-el Tarrison kerezstül.....
  • [HUN]Crassus
    nos én már vagy 5 féle drivert próbáltam ki mégis vannak ezek a brutál fps ingadozások...mivel nekem is 69-es széria van így lehet ezt a kártyát nem szereti a program
  • j0nNyKa
    azt tudja valaki, hogy ez milyen faj?
  • Omlás
    Tényleg neked melyik szériából van az ATI-d, mármint konkrétan milyen kártya ?
  • Bigblind
    Az a probléma megoldódott már hogy a low és a high beállítások között szinte semmilyen különbség nincs?
  • Torzonborz
    Neked nincs , másnak sajnos van. Nekem főleg wz-ben . :(
  • Tatyla
    ez flame szagú semmi köze a kártyákhoz,nekem ati-m van és nincs problémám másnak van,más meg nvidiával nyávog vagy épp hogy nem...
  • Tababo
    igen mondjuk ilyen drasztikus fps zuhanásom nincs.
  • j0nNyKa
    megjegyzem, ati kártyám van, és soha, semmilyen problémám nincs az fpssel.
  • BoneDragon
    Simán csak játék gondok. Bár nekem az is fura, hogy belső tereken jobban pörög a gépem, mint külső részen ahol nagy területet belátok..:D
  • Chris
    Nagyon köszi, én vhogy az istennek sem találtam meg ezt.
  • j0nNyKa
  • Omlás
    Memory leak-en nem segít de szerintem Crassusnál és Chrisnél nem memory leak gond van. Fórumon is sokan panaszkodnak, hoyg HD6xxx-es vga-kon szarul megy a game. Ezért tippelek driverre, mert nálam meg nincs ilyen gond, pedig elvileg még CF profil sincs SWTOR-ra így igazán a CF-et sem használja ki nálam teljesen.
  • picket
    A "leesik 10 fps-re aztán meg visszamegy 123593485-re" na annak meg semmi köze a memory leakhez...
  • [HUN]Crassus
    lehet jövőre megtesztelem az NVIDIA-t...
  • Tababo
    igen ezt akartam írni hogy nem tudom hogy jön ide az ati vagy az nvidia.
    nvidiam van és ugyanúgy szívok.
  • Bhalage
    te sem alltal 2x sorba igaz
  • BoneDragon
    Ráadásul semmi köze a driverhez, főleg nem az atihoz...
  • Torzonborz
    nos a memory leak-en vga driver nem nagyon fog segíteni. szerintem . :)

12.1-et Én feltettem de nem tapasztaltam semmi extrát.
  • Omlás
    Ne indítsunk nv vs ati flamet pls :]

Bár ebből úgyis az lesz...
  • picket
    Erről egy vicc jut eszembe:

Székely bácsi bemegy a házba, nedves a nadrágja. Kérdi az asszony:
    -Esik?
    -Nem, fúj.

A PC-s játékok fele még az intro előtt elmorzsol egy nvidia logót (ellenben még sosem láttam ati logót), amiből egyértelmű, hogy a játékiparban "honnan fúj a szél". Na azzal nem érdemes szembe pisilni. Nekem is volt radeonom, nem is egy, szerettem is, de nem érdemes, mert biztos belefutsz olyan játékba, ami jobb esetben csak nincs rá optimalizálva, rosszabb esetben direkt letilt olyan lehetőségeket, amiket a kártyád tudna. Nem azt mondom, hogy most azonnal fuss és cserélj videokártyát, de következő vásárlásnál érdemes ezt is megfontolni.
  • Omlás
    Esetleg próbáld meg ezt : Ati 12.1 Prev
  • Bhalage
    vegyel egy nvidia kartyat, es az ilyen gondok eltunnek!
    nem fanboisagbol mondom, hanem halalosan komolyan
  • Omlás
    Pontosan, simán el menne gond nélkül napokig 4GB-rammal is ha normálisan ürítené is néha nem csak tömné a ramot ... Majd patch megoldja, vagy nem
  • Chris
    Nincs vmi ati beta driver az internet legmélyebb bugyrában, amit nem találtam meg és orvosolná a problémát?
  • BoneDragon
    Basztak optimalizálni ennyi az egész. Vicc, hogy prociból max 30%-ot, memóriából meg 90%-ot használ... Esküszöm ha ezt megcsinálnák és benne hagynák az összes bugot, már boldogabb ember lennék. :D
  • Tababo
    engem is sokszor kidob loginra mikor behív. relogolás segít csak. meg ugye a 3-4 óránként újraindítás mert már annyira bereccsen. meg ugye a beragadások amin a stuck sem segít.

ezekre peccs kell, nem ötezernyócázgiga memória meg rendszer turkálás
  • Omlás
    Szerintem inkább driver gond lesz, valamiért nem komálja a HD6xxx széria meg az sw tor egymást. Nekem az aláírásomban szereplő gép van és semmi akadást nem tapasztaltam warzonokban. 1920x1080 minden max árnyék off. Amíg nem zabálja meg a 4GB-ramot és nem kezd el swappelni csontra 60fps-el megy (vsync on).
  • DieHard
    10000 ember tesztelése nem egyenlő 2 millió emberével. Jönnek a gondok, irni kell a ticket-et, és javitják. Ezzel együtt mindig lesz olyan, akinek baja lesz vele. Ha hardverre azonos gépünk lenne, sem biztos, hogy egyformán futna. Sokat számitanak a feltelepitett programok is. Kitudja mivel ütközik a game.
  • Tatyla
    türelem ifjú padavan,türelem
  • Chris
    Köszi, ez dióhéjban melyik megoldás? Végigolvasgattam már egy csomó fórumot.
    Láttam olyat, hogy triple bufferinget kell bekapcsolni cataclystben, olyat is, hogy 4 prociból 2-t kell hagyni a játéknak task managerben, bár ezt még nem mertem kipróbálni. :D
  • [HUN]Crassus
    itt jön a balga kérdésem megint: miért nekem kell baszkurálni a tökéletes rendszerem? miért nem ők csinálták meg rendesen a programjukat?:)
  • Tatyla
    ez így van mivel a 4-böl felfal 3,8-at...
  • BoneDragon
    Nem kell annak annyi, csak éppen csesztek normálisan megcsinálni a memória kezelést...
  • MaRee
    Persze, 100. Nekem 4gigával semmi gondom, külső zónákban 50-60 fps, bent 70, bg-n 40-50.
  • Tatyla
    8giga memória kell a játéknak nekem semmi gondom
  • MaRee
    Itt egy cikk amiben le van írva hogyan lehet a windowst úgy finomítani hogy jobban menjen a játék, én megcsináltam, kb +10 fpsem van azóta meg szépen fut, pedig nem mai gépem van. Próbáld ki esetleg. A cikk most nem elérhető mert karbantartás van, majd 1-kor tudod megnézni.
  • Chris
    Írtam, hogy még így is akad.
  • [HUN]Crassus
    peccs kell ez nem vitás nekem még ennél erősebb gépem van mégis xaraxik....nem is beszélve az idegesítő delayről amit a skillek produkálnak a warzoneokban...nem is pvp-zem csak max 1-2t naponta.