Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg jól levezényelték ezt a hétvégi tesztet. Nálam egyszer sem fagyott ki vagy vágott ki a desktop-ra játék közben. A játék PVE része sztem nagyon hangulatos, aprólékos és minõségi. A zenérõl és a hangeffektekrõl is csak pozitívumokat lehet mondani. Akkor lesz veszélyben ez a játék, ha a többi nagy konkurens MMO vmi újjal és meglepõen jó dologgal rukkol majd elõ. Legyünk õszinték, ha a nem Star Wars univerzumban játszódna ez a játék illetve a Bioware nem végzett volna tisztes iparosmunkát, akkor hamar elveszne ez az egész a süllyesztõben.

Egy dolog van ami nálam negatívum a játékkal kapcsolatban: Nincs vmi jól optimalizálva grafikailag. Sok az indokolatlan masszív frame rate esés még olyan kisebb termekben is ahol csak én meg a mobok mászkálnak. Továbbá pofátlanságnak tartottam, hogy a laptopomon (Core i5-ös proci, 4gb ddr 3 ram , Geforce GT 540M) gyatrábban ment a játék mint a 3 éves asztali konfigomon.

Jabar
Benne van és nagyon fasza. Én Armortech-et húztam, ha legyártasz egy cuccot akkor szét tudod szedni (kapsz vissza az alapanyagból ill esélyed van egy fejlettebb verzió felfedezésére, sõt, többféle fejlettebb verziója is van egy tárgynak).
Az inventory- jobb felsõ sarkában van egy gomb, azzal lehet szétszedni a cuccot.
Találkoztam pár olyan cuccal is ami drop volt és szét lehetett szedni (bár ne túl sokkal) de egyik sem adott schematic-ot.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Torzonborz
jahm és aki még nem rendelte meg : ma hoztam el cdgalaxisból preorder kódot , szerintem ott a legolcsóbb .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Braikingboss
Hát nem hiszem. Mert pénteken zárják le. Utána kezdik csoportosítani a guildeket szerverekre.

Don Kartács :)

Agamemnon
Pénteki frissítésként megtudhatjuk, hogy ki melyik szerverre került?

Torzonborz
hmm köszi , pont ott nem néztem 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Agamemnon
Bent van, az inventory-d felsõ részén megjelenik egy ikon, klikk arra, és az intentory-dban kiválasztod, hogy mit szeretnél szétkapni 😊

Rubint
Inventory ablakon van rá az ikon, jobb felül.

igen

May the force serve you well!

TDC Geronimo
Igen, ezt jó párszor megemlítették már fórumon is. Launchre remélem bekerül. Annyira nem lehet nehéz berakni elvégre már van buborék, mikor elkezded a párbeszédet 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Torzonborz
kis crafttal kapcsolatos kérdés : reverse engineering bent van a játékban ? cimborákkal nem nagyon találtuk meg vagy hogyan müxik ez ?

Omlás
Hát jah, wow-ban is nálam az ölte meg a hangulatot hogy mindenki teleportálgatott az instákba. Pedig mekkora királyság volt csapatosan menni az adott isntákhoz raidekhez útközben egy kis pvp hmmm 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

[HUN]Crassus
ha sokan vannak nemnagyon vágom ki is beszél éppen😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

swtor.hu-n nézz szét ezügyben, de asszem a FAQ-ban is van valami errõl.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Az tényleg kellene!

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

[HUN]Crassus
az ,hogy a /say is a chatablakban látszik az nem az igazi....a buborékok hiányoznak!

Frosty01
engem egyszer se vágott ki, se dc se error se semmi hasonló

practitioner of the forbidden arts of death

LeWyTy
Keresek egy jóféle köztársaságbeli guildet!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

TDC Geronimo
Nekem az auto lfg rendszer minden csak nem jó. Akkora fíling volt most is mikor odamentem a flashpoint elé, ahova akartam menni és ott álltak az emberek meg beszélgettek. A másik meg nem nevezett játékba mi van? Pörög 150 ember a bank tetején, nem szól egy kurva szót se és várja az auto invet. Hát lol. Ez nekem nem elõrelépés, hanem egy kurva nagy hátraarc. MMOba igen is legyen interaktivitás a játékosok között. Ennyi erõvel elmegyek tolok single palyert ott minden automatikus és meg se kell szólalnom.

Forolto
Az én ügyem is egyszerû volt odamentem a heroic részhez,aki ott nyüzsgött beinvitáltam,ha nem fogadta el akkor hívtam mást.Egy szó nélkül mentem én is,ha hívtak. 😊

Nekem sosem volt szükségem LFG-re egy MMO-ban sem, mindig megoldottam.

Forolto
Figy,persze LFG rendszer.Most ez a szint.Automata rendszer igenis rakjon be.
Ne fejlõdjünk már visszafelé.A jót nem szégyen átvenni a már mûködõ,sõt azt mondom régóta mûködõ játékból.
A kommunikáció addig nem gáz,amig egy nyelven történik.
Namost ha odaül egy buta orosz,azért pedálozok velük,mert õk a notorikus azért se tanulok meg angolul,ugyse neked írok ciril betûvel stílus és összejön egy arab cserediák akkor ott akár kitörhet a következõ világháború.😊 Remélem érteni a lényeget.😊

BoneDragon
Szerintem is, csak ne lenne ennyi bug kiadás elõtt 2 héttel. 😊
Apró kis hibák nem lennének zavarók, de mikor eltûnik az UI vagy a karakter és az enemy képe, map bebugol stbstb. Ezek azért nem apró hibák...
Arról már ne is beszéljünk, hogy kb óránként kivágott valami errorral és utána kb 2x kellett újraindítanom az egész gamet, mert különben a töltõképernyõrõl visszavágott karakterválasztóra.

TDC Geronimo
<#eljen>

Bio beta hétvégés teljesítménye az eddigi legjobb volt, amit láttam. Ezek után a launch felzárkózhat a Rift-es mellé, ami a legjobbak között van az elmúlt években....sõt úgy általában véve a legjobb.

Egy dolgot nagyon jól jegyezz meg:
PÁRJA CSAK A CIPÕNEK VAN!
😄

DummyBoy
Akkor egy kis vélemény tõlem is ...

Nem vagyok nagy MMO fan, anno MUD-oztam, azt szerettem, az élvezetes volt, a nagyon HC dolgokat nem szeretem, elveszik a játékok élvezeti értékét.

Próbáltam anno Wow-ot, L2-t (wow nem jött be, minimálisat L2-ztem) de nem volt komoly ... SWG-t is csak megszaglásztam, az volt az elsõ olyan game emiért hajlandó lettem volna fizetni, de hála istennek pont akkor lett elb@szva, mikor lehatároztam magam ...

Számomra az volt a legnagyobb baj, hogy a víkendvarior-ok mint én gyakorlatilag halálra unták magukat majdnem mindben, fejlõdés nuku, élvezet nuku, grind ezerrel ...

L2-ben talán az ostromok azok tetszettek ...

Most elkövettem azt a hibát, hogy kipróbáltam a Bétát, párom 3 nap alatt megutálta a játékot, és ez mutatja meg igazából milyen jó is egy játék 😊

Engem az érdekelt igazán, hogy egy kevés szabadidõvel rendelkezõ víkendvarior hogyan érzi magát játék közben. És ebben qrva jó a SWTOR. Nem elég hogy SW fan is vagyok, szépen leültem "KOTOR3"-azni, és ha lehetõség volt, akkor csapatba verõdve 2-3 emberkével együtt játszottam tovább ...

Voltak idegesítõ dolgok a random emberkékkel, de alapvetõleg jó volt, egy baráti társasággal TS-en nem lenne ilyesmi probléma.

Szórakoztatóak voltak a küldetések, majdnem mindben volt lehetõség többféle befejezésre is, magával a játékkal sem volt sok gondom. (1 kivétel ... valami miatt a SI-om állandóan bebugosodott, és nem tudtam vele összeszedni a lootot ...)

Alapvetõleg az MMO-k a hiperkockák játékai ... Aki kevésbé kjúb, annak nincs értlme komolyabban nekiállni ...

Szerintem az SWTOR kivétel ... Szórakoztató volt, hangulatos, kikapcsolt teljesen, stb. Imádtam ... Félek lesz még ebbõl otthon botrány ...

Természetesen ez csak egy Béta volt még, 2 estét játszottam ... De minden percét élveztem. És ez sokat jelent ... Emellett van benne hiba bõven ... mint minden másban ... de remélhetõleg ez még javulni fog ...

Megpróbálom megvárni a fizut, és majd akkor eldöntöm mi lesz ... de félek, pihenni fognak a tankjaim 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Forolto
A legszebb az volt,amikor jöttek a nagy piros üzenetek a képedbe franciául és próbálod leküzdeni én mással nem,mint egy fordítógép+google combó,hogy most leáll a szerver vagy még van idõd egy missziót megcsinálni.
Egy billentyû majdnem bánta,hogy megöltem egy npc-t kéket dobott,ezt még láttam...

TDC Geronimo
LFG rendszerrel meg semmi baj nincs. Ezért megint kik sírnak? A wowosok, akik a fõvárosban állnak és várják, hogy az automata rendszer összerakja õket randomokkal, odateleportája õket és minden kommunikáció nélkül letolják a kötelezõt a lootért. Itt bepipálod, hogy csapatot keresel, beírod commentbe hogy hova és ráírsz arra, aki ugyan oda akar menni, mint te. Kommunikálni kell egy mmoba, hogy csapatot keress? Ajajaja micsoda probléma. Az a baj, hogy tuti lesz itt is automata lfg rendszer a sok picsogó miatt launch után... auto lfg meg cross server rendszerekkel nem lehet server communityt építeni. Régi MMOknál mindenhol volt a kezdetekben, de mióta bejöttek ezek a szarok egy nagy nulla van.

Forolto
igy igaz,de a kezdetekben nem biztos,hogy azonnal találsz.Nekem ez a problémám.Élesben más a helyzet.Már találtam klánt,párommal együtt toljuk a karikat,no problem,de nem mindenki ilyen.

Heroicra csak-csak találtam partnereket, de instára volt, hogy 1 órát vértam a csapatban. Vagy healer, vagy tank nem volt.

Remélem ez élesben más lesz. Én arra fogom, hogy francia szerveren voltam!😊

jol van feküdj vissza, anyád visz minja egy teát

mmonomad és pvpista

Úgy is föl lehet vinni a karidat, hogy egy heroicot meg flashpointot sem csinálsz. Csak minek? Ez egy közösségi játék, próbálja rávenni az embereket arra, hogy közösségeket építsenek.

ÉLJEN SOKÁIG A KÖZTÁRSASÁG ! HALÁL A BIRODALMIAKRA ! ^^
Forolto
Volt egy Saddam nicknevõ ember akivel toltam,egy sniper volt,namost õ bevett groupba mikor küldit csináltunk.Ez rendben is van,egy szót se tudott angolul,csigazabáló lévén már nem is mertem kérdezni se tõle semmit.
Eleve 14-esen már sprintje volt a marhabélnek,nekem nem.Folyton lemaradtam mindenrõl és mindenkirõl.Add friend gomb elnapolva.De legalább a social pontomat megnyomta,mivel mindig én válaszoltam jobban a misszióknál.😄

Forolto
Ez világos is,de nem biztos,hogy mindenki azonnal vagy még elötte klánt keres/talál vagy épp egy teljes baráti társasággal érkezik.Gondolni kellene arra,hogy az elején még ismerkedsz a játékkal a többiekkel és keresed a társaságot,erre is kell idõ.
Mi már tapasztaltak vagyunk igy a wowos múlt miatt,de nem mindenki ilyen.Erre gondolni kellene a játék tervezõinek.

Jabar
Ja! Én is a companionomat tartom érte felelõsnek! Nem bírta tankként a dmg-ot :p

A group küldiben az Add Friend gomb. A friendlistádba teszi az embert, akivel együtt toltad a küldetést, ha még nincs benne.

[HUN]Crassus
20007/20008 Nooooooo! only Republik😛😄

TDC Geronimo
nub volt a party azért 😄

Nyilván úgy jó játszani, hogy guildben van az ember, és a haverokkal tolja. Ezért MMO, és nem single player. Úgy van belõve, hogy a társaságok együtt is tudjanak szórakoni.

Forolto
Az a gomb van group küldiben is,de nem láttam értelmét.Több xp-t kap?Több creditet?

Jabar
Black Talont lvl11 v 12-ön (már nem emlékszem olyan rég volt :p) Merc BH-val egyedül letoltam úgy hogy a companionom healelt, Viszont másik oldalon Esselest próbáltam JK Sentinellel és az elsõ trash pack-en nem jutottam át 😄

Forolto
Persze,mert BH elsõ comp-ja healer.
Mindenesetre éles indulásnál arra gondolni kell,hogy kell a klán és kell egy csapat,hogy bármikor szükség lehet a segitségre.Igy egy idegen szerveren egyedül egy hibrid kasztal nehéz a heroic és a flash.

picket
Nyilván úgy van / lesz balanszolva, hogy ne tudd megcsinálni, hiszen az a céljuk... úgy beszélsz (meg korábban mások is), mintha egy másik játékba csöppenne bele a dzseditek healelni. Az 5000 hp-s tankra 2500-at sebzõ boss és 2500-at healelõ híler amúgy is - mint koncepció - baromság (arányokat nézni!).

&#3237;_&#3237;

Szerintem egy csomó ember azt se tudja, hogy mire való az a gomb.
Én volt többször is, hogy 5-6 szavazatot kaptam úgy, hogy nem volt bent senki a guildbõl. DPS-bõl az elsõ 3-ban voltam ilyenkor, healben pedig az elsõ. Inkább a healnek tulajdonítom az MVP szavazatot, mint a DPS-nek.

SW mara és SW jugger, mindkettõ lvl 12, plusz 2 db Vette simán megcsinálta a Black Talont. Utolsó bosson 2-szer meghaltunk, mire rájöttünk, hogy miért sebzõdünk 600-akat.
Szóval megy heal nélkül is, csak az 50% defense képességet tartogatni kell az utolsó boss-ra.

Második karinál lvl 12 BH és lvl 11 sorc, kb fele annyi idõ alatt ment végig, csak Khem Valt kellett életben tartani.
darth devil
Nekem személy szerint egyik warzone se tetszett. Túl nagy a fejelentlenség. De ezt betudom annak, hogy ált randomokkal sikerült összekerülnöm. 😊 Csak remélni tudom, hogy guild bandával sokkal élvezhetõbb, taktikusabb lesz. Ha nem, akkor marad az open world pvp. <#eplus2>

War, war never changes.

Passz, mi úgy toltuk le, hogy volt egy healer Sorci és én mint DPS Sorci. Offhealeltem DPS-elés mellett, és lement asszem 2-3 halállal az egész, amíg meg nem tanultuk a taktikát.

BoneDragon
Én soha nem kaptam szavazatot pedig volt, hogy végig én robbantottam fel az ajtókat meg legtöbb dps-t toltam... Ebben a formában nem ér semmit sem.

Ozzyehh
Könyörgöm ne kelljen letölteni megint az egész buildet. 😞(

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb