Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
Mert az valoban nagyon mature viselkedes, hogy akinek tetszik az brotha', akinek nem, az meg gtfo 😊

Together we'll fly someday...

[HUN]Crassus
nemvágom hogy mikor kötekedtem volna.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Omlás
Szerintem azért lesz annyira sikeres a játék bevételeket tekintve, hogy futja majd pár Ferrarira a fejlesztõknek :] nem kell 10 millió játékos kapásból, hogy ne dobják be a törölközõt. 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Outlaw's Den pvp zóna

Info és elemzés a tatooine pvp zónáról és feature-irõl.
Frosty01
bazzeg, harminc plusz éves létedre elég sötét vagy, már megbocsáss! leírhatod! minden jogod megvan rá. ja hogy te kötekedni akarsz mindenkivel aki ugyanúgy leírja a véleményét hogy miben nem ért veled egyet? elnézést kívánok.

practitioner of the forbidden arts of death

[HUN]Crassus
ezt #20250 mindjárt felrakom a Twitterére😛😄

BoneDragon
Mit adtam elõ? Hogy egy unalmas fos volt az end game? Te véleményed kb még ennyire sem érdekel engem.

[HUN]Crassus
FAILED😄

[HUN]Crassus
nah ez faszság,mert ott a monitoros példám ami szemlélteti pont ezt!Az üzleti világban elnyomsz egy ilyet és kiröhögnek......,de legalábbis a cégednek meszeltek.

ha most csinálnék egy mûszaki cikkeket gyártó céget szerinted ki vásárolna tõlem ha olyan 2006 style monitorokat vinnék a nagykerbe? és ha néznének rám akkor benyögném majd tessenek megnézni 5 év múlva?

Me0w
Ugyanezt a faszsagot adtad elo a Riftnel is, majd az elso het utan harom oldalon at hisztiztel. Szoval a te szavad annyit er, mint a kutyaszar.

BoneDragon
Annyira balfasz vagy, nem hiába adták neked ezt a nevet. 😊

Omlás
Az a vicces itt egyébként, hogy alapvetõen a véleménykülönbségen megy a vita és már hipp hopp nem is a játék van véleményezve hanem a játékról mondott vélemény 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

TDC Geronimo
Pont idevág Rockjaw nemrégiben írt twitter bejegyzése

@Rockjaw so is 18.5gig gonna be roughly the full size of the game? seems small compared to other MMO's (wows 28 gig for example)

@Gerard_B_ Come back to me in 7 years and we'll see how big we are. 😉

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

[HUN]Crassus
sajnos ezt hiába írnánk le neked.....,mert George Lucas pizsamád van😄

Tyrpak,na megtapintottad a lényeget! Kikapcsolódásra szánt, ahogy oly sokan pont azért akarnak eléülni, mert nagyon gyorsan beszippant és beleéled magad. Valaki aki prõ, az az izgalom miatt, kell neki az adrenalin, sztem az menjen bf3azni vagy valami. Ez itt az SW világ életre keltésérõl szól, amit szerintem megvalósítottak. Nekem nem is kell több, csak javítsák ki a bugokat.
BoneDragon
Esküszöm nem értem miért szól bele valaki, ha nem tudja mirõl van szó. Arról volt szó, hogy kevés neki a tartalom. De ha x éve pakolják bele egy játékba a tartalmat folyamatosan, azzal hogy lehet versenyezni úgy, hogy jó is legyen?...

Me0w
Augusztus vegen az elso preordernel az originen dollarba terheltek be a kartyamat, azota fogalmam sincs, hogy mi a helyzet.

[HUN]Crassus
helyes! nekem is bejön,de harmnckettedjére is megkérdezem MIÉRT NEM ÍRHATOM LE ,hogy MI NEM TETSZIK? vagy milyen újjításokat szerettem volna kapni?

TVelvet
Hol lehet dollárba megvenni a játékot?!
[HUN]Crassus
az valóban egy bugyuta magyarázat....ílymódon miért nem ilyen monitorokat gyártanak

ehelyett

Omlás
:]

Amúgy "csõjáték". Nézõpont kérdése, de ahol bármi cél van ami felé irányít a játék tehát megmondja mi a feladat, legyen az akármennyire is minimális, az már úgymond "csõjáték" mert irányítva vagy merre haladj, az hogy milyen úton tök mind1.

Ha azt nézzük talán nem tudom ki ismeri a Second Life nevû cuccot, na az pl nem csõ játék azt csinálsz amit akarsz, tényleg a játékos kreativitásán múlik, hogy mit kezd magával.

És most képzeljük el, hogy egy átlag mondjuk "COD" vagy hasonló kategóriájú játékkal játszó játékost beleteszel egy ilyen játékba, mit kezdene magával ? 😄

BoneDragon
Te vagy korlátolt, hogy nem tudod értelmezni amit írok.

Nem értem mi a problémád, lehetne úgyis, hogy akiket egy hétvégei stress tesztre behívtak, alapból mehetnének a többire is, kevesebb meghívót kell írni ... stb...
Sok munkától lehet így megszabadulni...

TDC Geronimo
Én nem vagyok oda SW-ért. Sõt pár éve ki nem álltam az ilyen "ûrös fosokat" Mégis kurvára bejön ez az MMO. Na erre mit lépsz?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Me0w
Persze, hogy porog, mert nehany ember akkora lucasos szemuveggel kel fel minden reggel, hogy keptelen meglatni a jatek hianyossagait, csakmer' az elejen felcsendul a zene, meg elcsuszik a felirat. Ha leirod normalisan, hogy neked mi nem tetszik, akkor eliranyitanak a hello kitty iranyaba, meg akkor is, ha az o istenitett jatekukat tamogattam meg 50 dolcsival 😉

[HUN]Crassus
linkeled a cikket ha megkérlek?

Bocs, de ez nagyon együgyû válasz volt, ráadásul rettentõ arrogáns és ez a kettõ veszélyes elegyet alkot.
Bármilyen most kiadott mmo nem az 5 évvel ezelõtti versenytársakkal versenyez, hanem a jelenlegiekkel, jelenlegi formájukban, pont. De vonatkoztassunk el akár a játékoktól, nyugodtan ráhúzhatod ezt akár az autókra vagy bármilyen más szoftverre is.

[HUN]Crassus
nem láttad akkor a korábbi hozzászólásaimat....nagyon is szórakoztató,de én vártam volna egy icipici világmegváltást,piacrobbantást.....

Állnak a szerverek, de a topic úgy pörög mint múlt pénteken! <#mf1>
Me0w
Es a tor fejlesztoi nem lattak, hogy mi tortent 10 ev alatt a wowban, ok csak elsotetitett szobaban ulhettek egesz nap, 4 even at, es az akkori kivanalmaknak megfelelo jatek szulethetett csak... korlatolt vagy bazmeg.

[HUN]Crassus
még flém sem lenne ha a pro és kontra korrekten lenne ütköztetve....
én nagyon sok mindenben igazat adok a játéknak,de olyan emberekkel nemtudok normálisan beszélgetni akiknek minden piros még a kéksárgazöldfeketefehér is

sztem a sztorikozpontusag eleg bator tett igy is a "tl;dr (de)generacio nehezen emeszti meg az ilyesmit, egyre kevesbe piackepes, mw3 kell a nepnek, meg a valovilag"

anti hero

Baromsag, ez tiszta wow akkor miert nem tetszik?
Igaz vannak benne Kotor meg Mass effect elemelemek amik nagyon jok.
Olyan mint egy sinle player Bioware rpg+WOW.
Ha meg nem tetszik mennyel vissza wowozni.
Ez a csojatek meg egy baromsag, mindig a kov kuldi fele mesz tok mind1 merre van. Ha egymas mellet nem kell gyalogoni sokat. Ha a vilag masik vegen sokat kell gyalogolni de akkor is egy csoben mesz.
SZOVAL MINDEN JATEK CSOJATEK-> vagyis ne jatszal semmi.

May the force serve you well!

Omlás
Ugye azt is tudod godolom azért, hogy nincs az az isten, hogy valaha akár még a blizzard is a jelenlegi wow tartalommal rendelkezõ mmo-t fog kidobni a piacra. Még a blizzard sem fogja tudni ûberelni saját magát 😊

Az, hogy apróbb dolgok nem voltak benne most a bétában, jogos tény így van de akárki tudja látta tesztelte a végleges megjelenéskori verziót ? 😊 Nem akkor addig felesleges pörögni szerintem azon, hogy mi van benne és mi nincs. Majd ha megjelent térjünk vissza rá szerintem addig csak felesleges flame megy :]]

Na pont aktuális, elolvastam egy review-t, aminek az a címe:
A legjobb átlagos MMO. És tök igaza van, ez egy átlagos mmo, és abból jelenleg a legjobb.

Szerintem ami neked fáj, hogy a Bioware nem mert bevállalni semmi olyan mértékû újítást, a szabványtól való eltérést, ami bizonytalanná tehette volna a 2-3 millió elõfizetõt.
Összeszedtek mindent, ami kell egy mmo-hoz, van egy kis pvp, van 3 sc, van 2 raid, stb. De semmi világmegváltó.

Én szórakozni szeretnék, és arra az SWTOR tökéletes.
Ha téged a jelenlegi formájában nem szórakoztat, akkor várd meg 2012 közepét, aztán majd meglátjuk lesz-e addigra olyan mmo, ami megfelel a te igényeidnek.
Ezt már az alap PR szövegbõl is tudjuk, hogy nem ilyen egyszerûek ezek az egyenletek, ennél azért kicsit mélyebb tapasztalatokra, megfigyelésekre lennék kíváncsi.

Laroa: Nem feltétlenül szükséges, mert aki ellátogatott oda és kicsit szétnézett akár 15-ös szinten is, leszûrhette, hogy milyen nyersanyag node-ok vannak, vajon mi lehet a módja az ellenõrzõ pont foglalásnak, stb.

BoneDragon
Nem, csak felbasz, hogy 2 oldal óta mondod ugyan azt. Te vagy a csõ b+, nem ez a játék...<#idiota>

[HUN]Crassus
sajnálatos módon konstatálom,hogy veled nemlehet érdemi diskurzust folytatni....

Az a bajuk, hogy nem lehet felbugolni egy hegyre, meg beesni egy város alá. Hegyet mászni amúgy is csak jó felszereléssel lehet.
[HUN]Crassus
PVP-vel jön a lovetta mint a gép! úgyhogy ha kijön a játék egy 100k creditet összepvp-zek az hótziher😊
10-14 ig 20k jött be😛

BoneDragon
Te tényleg ennyire fogyatékos vagy?
Olyan állapotba kiadni mint a wowot? Hány éve fejlesztik? 10+???? Ezt meg max 4 éve!!! Hány kiegje volt annak? Istenem, mintha egy darab fával beszélgetnék, de még az is értelmesebb. Részemrõl ennyi volt a téma.

Én nem tudom követni 😊

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

(lvl10es karival erted es spoilerezni se akartam, ugyhgoy a tobbi bolygot meg sem latogattam, pedig meg maradt egy kis zsem is, de ugy voltam vele majd a releaseben)

anti hero

[HUN]Crassus
te mirõl beszélsz?( btw épp elismerted,hogy CSÕJÁTÉK VAN😛) akkor szerinted okos húzás kiadni egy játékot 2012 derekán úgy,hogy nincs meg ez benne? az lenne a MINIMUM,hogy azok benne legyenek a játékban ami a többiben már megtalálható....
vagy a te véleményed,hogy maradva a WOW-nál példaként (hiszen ATM ezzel játszik egy sacc/kb 10.000.000 ember....biztos mindegyik hülye......) elég egy 2005 körüli WOW-os állapotban kiadni a játékot? mert azzal példálózol,hogy mivolt benne akkor.....SENKIT nem érdekel már az az állapot! Az igények a piac folyamatosan változik ez egy oylan iparág ahol nem engedheted meg,hogy kevesebbet adj ki a kezedbõl mint a konkurencia,mert a játékosok kurvák és lelépnek azzal aki többet nyújt!
EGYETLEN dolog menti itt meg a játékot a

logó!

ha ezt meglátják az emberek rázizzenek pikkpakk és olyan hibák/hiányosságok felett hajlamosak elsiklani amikbe durván belekötnének ha nem SW lenne.....

sajnos nem tudok erdemben nyilatkozni, mert egyedul voltam es csak korbe repultem, nekem egy elfoglalhoato bazisos rvsr teruletnek tunik, olyan nagyjabol kerek terulet. gondolom conquest szeruen mukodik.

anti hero

Épp azt írtam, hogy ha nem lenne invite vagy valami. Jonnyka kapott meghívót én nem.
Hurkans elmebajára írtam, hogy, HA nem lenne oda meghívó, nem lenne invite, és úgy kerülne be mindenki akkor wtf? 😊
Amúgy meg, ha õ is ismerõsétõl kapta, akkor mirõl van szó? 😊
Nah jó, bocsi csak nem rég értem haza, és nézem a login gombot.. ennyi maradt nekem..😞
Lépegetõ = Ilum.
Ritka nyersanyag és ritka cucc vendor = Tatooine

Ilumért kapott medállal tudod megvenni a legjobb pvp páncélt, fegyvert.
Ezt inkább olyantól kérdezd akinek full beta hozzáférése van, nem csak hétvégi.

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

Korábban is kérdeztem már azokat akik látták, hogy mi fán terem Illum? Egyhelyben álló, egymást lövõ lépegetõket kell kiiktatni és ezekkel elfoglalni a zónát? Ill. tele van ritka és max szintû nyersanyagokkal?

Omlás
A másik, hogy általában azok a játékosok "sz*rozzák" le a sandbox jellegû relatíve szabad játékterû játékokat akik a "csõjáték" jelzõvel illetnek más játékokat és nemtetszésüket fejezik ki. amikor meg ott a relatíve sandbox stuff azért sír, hogy sz*r mert azt se tudja merre kell menni meg "végigjátszást pls !"

Ez a szánalmas :/