60930
-
Laza force push, és már el is tűnt a covered. :D -
Még esznek egy kroasant is. -
Salmaa #29005 Egyetertek. Ahogy a harcmuveszetek tekinteteben is: nem stilusok allnak fel egymas ellen, hanem harcosok. Aki jobban tudja (ki)hasznalni a kasztjat, eredmenyesebb. -
Chris #29004 Nem 1v1-ről van szó, hanem szimplán arról, hogy meglép a labdával és scoreol.
-
leskin #29003 Jaja az ilyen burst dmgt tolót lehet 4-5 sec alatt kivégezni full hp-ról :) -
vanish, gyorsfutás, amivel befordul egy sarkon / elbújik oszlop mögé / etc
NEKI nem annyira veszett ügy az a futás :)
egyébként a coverrel mit érsz, amikor hátbabasz stealthből? :D -
A covert fogják még szidni rendesen:P:) -
gseldon #29000 Mondanál nekem egy durva burst-ot a shadow-val, amikor tank módban van? Amiket írtál, azokat nem tudja "egyszerre" csinálni, vagy ezt, vagy azt. INfiltration fával lehet csinálni burst-ot, igen, de akkor 2 mp alatt meghalsz, mert nincs tank képességed semmi. -
leskin #28999 Mondom, mindennek megvan az elenszere. Bemegyek coverbe, sebzesen kivül semmi nem hat rám, nem tud felrúgni, megszakítani, ellökdösöm, mire rájön semmi hp-ja... futni meg sniper elol eleve veszett ugy low hp-n :) Minden classnak megvan az ami ellen hasznos, én úgy látom hogy a classok kiegyensúlyozottak, a játéktudás ami számít... -
stefanov #28998 http://www.swtor.com/server-status -
atugrik
-
mnorbi #28996 ilyenkor elég a server választó képernyöt nézni , és ott fog látszodnha online lesz a server ? vagy teljes belog kell ? -
MOST kávéznak a srácok, mindjárt mennek a szerverek. -
Chris #28994 Egyszerűen el van szállva a többitől ez a kaszt egyelőre. Tank, sprinttel, stealthel, durva bursttel, sok cc-vel, cc törő képességgel. Vagy a warzoneokat kellene kicsit átdolgozni, nagyobbá tenni, vagy finomhangolni a cd-ken, de gondolom ez utóbbit fogják csak meglépni.
-
gseldon #28993 Speciel most van patch :) -
Rendbe teszik a szervereket, adatbázist stb. Nem 6 órát tart egy ilyen patch telepítése, mint azt sokan hiszik. -
leskin #28991 Sniperrel ilyen shadowokat eszek reggelire erolkodes nelkul :) -
gondolom mivel egy AAA mmorpg nagyobb projekt, mint juli néni weblapja a kutyája képeivel, van mint karbantartani elég sok fronton..
én programozó vagyok, de meg sem merem becsülni, hogy mennyi folyamatos munka lehet egy ilyennel, ami pl. heti rendszerességű masszív karbantartást igényel -
Nekem gép is repült, telóról netezek. -
Tababo #28988 karbantartanak -
nem blitz-re gondoltam mindig keverem....hanem a chargeos cuccra ami utanna begyorsit -
én a vinyót is bebasztam a mikróba amire telepítve volt és ráhúztam 4 percre :D -
az installert is töröld, ne legyél nyuszi !!! -
egyébként mi a fenét csinálnak ilyenkor karbantartáskor amikor nincs patch? -
Chris #28983 Ja, én is azt tolom, házhoz szokták hozni a labdát. :D
Blitz powertech megfelelője amúgy nem működik nálunk játékosokon. -
csapatjáték, amiben a legjobb csapat a 2 consular/inq AC bármilyen kombinációja
nem a "csapatjáték" résszel van bajom, azt imádom benne - a mondat második fele a problémás
és már kifejtettem, hogy nem feltétlen nerfelni kéne az említett kasztokat, csak átgondolni a warzone-okat / 1-2 képesség warzone-beli működését, illetve overall a pvp-beli működését -
gseldon #28981 Arról nem is beszélve, hogy egy PÁROS-tól beszélt. A shadow önmagában nem OP, az, hogy állandóan bubit raknak rá, az meg befut, ahhoz két ember kell. Hogy nerfelsz egy párost? Ha a shadow nem sage/inquisitor melett van, akkor mindjárt nincs mindez. -
Laroa #28980
-
MaRee #28979 Bezzeg ha Blizzardos lenne... -
Én már a játékot is letöröltem -
MaRee #28977 17:02 van és még nincs szerver!!!! Cancel sub!!!!!!!!!!!!!44444444négy -
Tény, hogy jól játszva az a legjobb tactic most. Bár szerintem ez nem jelenti, hogy a shadow az imba és azt kell nerfelni. Ez csapatjáték. -
ááá köcce , kerestem de nem láttam szokás szerint :D t -
nekem kifejezetten tetszik,hogy belecsáklyázom az egyéneket a savba vagy a tüzbe:P vagy blitz az elöttem állókra és már nyeretek is nekem 30-40 yardot:P -
Laroa #28973 Mondom, ha jókor tolja el. nem akkor mikor a labdával próbál elfutni középről, hanem amikor már átment az 1. tűzön :) -
egyenlőre még mindig a sorozatgyilkos darabol (mostmár tényleg fel kéne adnom, hogy ezt megtanítsam, igaz?)
egyébként 50-es szint legyen már a mérvadó, ne a többi
hidd el nekem, hogy egy jó shadow/assa tank egy jó sage/sorc healerrel, guarddal, bubikkal, és minden egyéb jósággal perpill elég romboló dolog
ha pl. egy... mittudomén, guardian/jugger a tank, és mondjuk egy... commando/merc a healer, akkor 10ed annyit nem tudnak fakítani, mint a fenti páros
míg az első páros egy bármilyen 2 tagú ellenfél páros ellen tulajdonképpen halhatatlan, az utóbbi igen-igen verhető
és ez azért vicces, mert az előbbi egy light armoros páros, utóbbi pedig heavy :) -
Igen, szerintem sincs, csak jonny írta, hogy annak van a legnagyobb dps-e, erre mondtam, hogy nincs :) -
nekem már van feleségem:P már a gyerekvállalást is átbeszéltük:D:D -
Igen, de Force Speeden fél perc cd van, 2 mp-ig tart, és olyan óriási távot nem lehet vele megtenni (kb. 20 métert). Ez nagyon sokat számít hutballban, de ilyenkor pl. figyelné kéne, hogy mikor tolod a cc-t, hogy ne teljen meg a resolve bar. Pl. van az a képessége, ha jól tudom a vanguardnak, vagy a commandonak, hogy ellenfelet vissza húzza, instant, szóval interruptolni se lehet. Meg kell várni míg eltolja a force speedet, aztán visszahúzni, és tolni a sok cc-t. És ezekután van fél perc, amíg újra lejár a cd-je. -
Chris #28968 Remélem nem mondok újat, de a legnagyobb dmg-nek semmi köze ahhoz, hogy megnyeri-e vki a warzonet vagy nem. Ebben konkrétan teljesen igaza van, mert azok a kasztok dominálnak hutballon, szerintem a rossz map design miatt. Mondom ezt úgy, hogy powertech-el counterelem őket, de ennek ellenére mikor cd-n van a grapple meg a stun, egyszerűen nem lehet velük mit csinálni, plusz tankként agyon is vernek.
De a balance dolgot szerintem hanyagoljuk, mert az az egyetlen olyan, amiben úgy gondolom, hogy tényleg új a játék és fejlődnie kell.