60930
  • darth devil
    Laza force push, és már el is tűnt a covered. :D
  • csokicsiga #29006
    Még esznek egy kroasant is.
  • Salmaa
    Egyetertek. Ahogy a harcmuveszetek tekinteteben is: nem stilusok allnak fel egymas ellen, hanem harcosok. Aki jobban tudja (ki)hasznalni a kasztjat, eredmenyesebb.
  • Chris
    Nem 1v1-ről van szó, hanem szimplán arról, hogy meglép a labdával és scoreol.
  • leskin
    Jaja az ilyen burst dmgt tolót lehet 4-5 sec alatt kivégezni full hp-ról :)
  • j0nNyKa
    vanish, gyorsfutás, amivel befordul egy sarkon / elbújik oszlop mögé / etc
    NEKI nem annyira veszett ügy az a futás :)

egyébként a coverrel mit érsz, amikor hátbabasz stealthből? :D
  • [HUN]Crassus
    A covert fogják még szidni rendesen:P:)
  • gseldon
    Mondanál nekem egy durva burst-ot a shadow-val, amikor tank módban van? Amiket írtál, azokat nem tudja "egyszerre" csinálni, vagy ezt, vagy azt. INfiltration fával lehet csinálni burst-ot, igen, de akkor 2 mp alatt meghalsz, mert nincs tank képességed semmi.
  • leskin
    Mondom, mindennek megvan az elenszere. Bemegyek coverbe, sebzesen kivül semmi nem hat rám, nem tud felrúgni, megszakítani, ellökdösöm, mire rájön semmi hp-ja... futni meg sniper elol eleve veszett ugy low hp-n :) Minden classnak megvan az ami ellen hasznos, én úgy látom hogy a classok kiegyensúlyozottak, a játéktudás ami számít...
  • stefanov
    http://www.swtor.com/server-status
  • [HUN]Crassus
    atugrik
  • mnorbi
    ilyenkor elég a server választó képernyöt nézni , és ott fog látszodnha online lesz a server ? vagy teljes belog kell ?
  • csokicsiga #28995
    MOST kávéznak a srácok, mindjárt mennek a szerverek.
  • Chris
    Egyszerűen el van szállva a többitől ez a kaszt egyelőre. Tank, sprinttel, stealthel, durva bursttel, sok cc-vel, cc törő képességgel. Vagy a warzoneokat kellene kicsit átdolgozni, nagyobbá tenni, vagy finomhangolni a cd-ken, de gondolom ez utóbbit fogják csak meglépni.
  • gseldon
    Speciel most van patch :)
  • TDC Geronimo
    Rendbe teszik a szervereket, adatbázist stb. Nem 6 órát tart egy ilyen patch telepítése, mint azt sokan hiszik.
  • leskin
    Sniperrel ilyen shadowokat eszek reggelire erolkodes nelkul :)
  • j0nNyKa
    gondolom mivel egy AAA mmorpg nagyobb projekt, mint juli néni weblapja a kutyája képeivel, van mint karbantartani elég sok fronton..
    én programozó vagyok, de meg sem merem becsülni, hogy mennyi folyamatos munka lehet egy ilyennel, ami pl. heti rendszerességű masszív karbantartást igényel
  • TDC Geronimo
    Nekem gép is repült, telóról netezek.
  • Tababo
    karbantartanak
  • [HUN]Crassus
    nem blitz-re gondoltam mindig keverem....hanem a chargeos cuccra ami utanna begyorsit
  • Sir Quno Jedi
    én a vinyót is bebasztam a mikróba amire telepítve volt és ráhúztam 4 percre :D
  • j0nNyKa
    az installert is töröld, ne legyél nyuszi !!!
  • LSC
    egyébként mi a fenét csinálnak ilyenkor karbantartáskor amikor nincs patch?
  • Chris
    Ja, én is azt tolom, házhoz szokták hozni a labdát. :D
    Blitz powertech megfelelője amúgy nem működik nálunk játékosokon.
  • j0nNyKa
    csapatjáték, amiben a legjobb csapat a 2 consular/inq AC bármilyen kombinációja

nem a "csapatjáték" résszel van bajom, azt imádom benne - a mondat második fele a problémás

és már kifejtettem, hogy nem feltétlen nerfelni kéne az említett kasztokat, csak átgondolni a warzone-okat / 1-2 képesség warzone-beli működését, illetve overall a pvp-beli működését
  • gseldon
    Arról nem is beszélve, hogy egy PÁROS-tól beszélt. A shadow önmagában nem OP, az, hogy állandóan bubit raknak rá, az meg befut, ahhoz két ember kell. Hogy nerfelsz egy párost? Ha a shadow nem sage/inquisitor melett van, akkor mindjárt nincs mindez.
  • Laroa
  • MaRee
    Bezzeg ha Blizzardos lenne...
  • TDC Geronimo
    Én már a játékot is letöröltem
  • MaRee
    17:02 van és még nincs szerver!!!! Cancel sub!!!!!!!!!!!!!44444444négy
  • N1ggA
    Tény, hogy jól játszva az a legjobb tactic most. Bár szerintem ez nem jelenti, hogy a shadow az imba és azt kell nerfelni. Ez csapatjáték.
  • Torzonborz
    ááá köcce , kerestem de nem láttam szokás szerint :D t
  • [HUN]Crassus
    nekem kifejezetten tetszik,hogy belecsáklyázom az egyéneket a savba vagy a tüzbe:P vagy blitz az elöttem állókra és már nyeretek is nekem 30-40 yardot:P
  • Laroa
    Mondom, ha jókor tolja el. nem akkor mikor a labdával próbál elfutni középről, hanem amikor már átment az 1. tűzön :)
  • j0nNyKa
    egyenlőre még mindig a sorozatgyilkos darabol (mostmár tényleg fel kéne adnom, hogy ezt megtanítsam, igaz?)

egyébként 50-es szint legyen már a mérvadó, ne a többi

hidd el nekem, hogy egy jó shadow/assa tank egy jó sage/sorc healerrel, guarddal, bubikkal, és minden egyéb jósággal perpill elég romboló dolog

ha pl. egy... mittudomén, guardian/jugger a tank, és mondjuk egy... commando/merc a healer, akkor 10ed annyit nem tudnak fakítani, mint a fenti páros
    míg az első páros egy bármilyen 2 tagú ellenfél páros ellen tulajdonképpen halhatatlan, az utóbbi igen-igen verhető
    és ez azért vicces, mert az előbbi egy light armoros páros, utóbbi pedig heavy :)
  • N1ggA
    Igen, szerintem sincs, csak jonny írta, hogy annak van a legnagyobb dps-e, erre mondtam, hogy nincs :)
  • [HUN]Crassus
    nekem már van feleségem:P már a gyerekvállalást is átbeszéltük:D:D
  • N1ggA
    Igen, de Force Speeden fél perc cd van, 2 mp-ig tart, és olyan óriási távot nem lehet vele megtenni (kb. 20 métert). Ez nagyon sokat számít hutballban, de ilyenkor pl. figyelné kéne, hogy mikor tolod a cc-t, hogy ne teljen meg a resolve bar. Pl. van az a képessége, ha jól tudom a vanguardnak, vagy a commandonak, hogy ellenfelet vissza húzza, instant, szóval interruptolni se lehet. Meg kell várni míg eltolja a force speedet, aztán visszahúzni, és tolni a sok cc-t. És ezekután van fél perc, amíg újra lejár a cd-je.
  • Chris
    Remélem nem mondok újat, de a legnagyobb dmg-nek semmi köze ahhoz, hogy megnyeri-e vki a warzonet vagy nem. Ebben konkrétan teljesen igaza van, mert azok a kasztok dominálnak hutballon, szerintem a rossz map design miatt. Mondom ezt úgy, hogy powertech-el counterelem őket, de ennek ellenére mikor cd-n van a grapple meg a stun, egyszerűen nem lehet velük mit csinálni, plusz tankként agyon is vernek.
    De a balance dolgot szerintem hanyagoljuk, mert az az egyetlen olyan, amiben úgy gondolom, hogy tényleg új a játék és fejlődnie kell.