Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
nem tudom mirõl beszéltek, vsync, gamma minden ilyesmi benne vannak a játékban 😊
mellesleg a vsync mostmár végre rendesen mûködik, faszaság van

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Részvétem...
/me 1920x1080 27", ATI5870, max graph, nekem tetszett, igaz nem egy AoC de ennek más a stilusa, és ahhoz képest igen jó grafika.

GW2: Dragonknight.5302

Tatyla
jaj dehogy

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

shaba23
<#unalmas>
Rubint
Erre azért nehéz válaszolnom, mert nekem elõzõleg se volt ezzel igazán problémám. Lag csak úgy volt régebben, hogy megállt úgy 10mp-re a játék, de amikor nem állt, akkor reszponzív volt, akárhol. Most még ezt a megállást se tapasztaltam egyelõre. Viszont a szerver csak standard load-on van... és csak egy warzone-t játszottam, azt is 80%-ig, mert ctd... mondjuk ez régebben is volt, voidstarral sorcerer-rel egy csomószor kivágott. Commando-val, Sage-el, Juggernaut-tal egyszerse.

BoneDragon
<#falbav><#wilting>

1920*1080-ban toltam és borzasztó ronda AA nélkül.
TDC Geronimo
Lag javult warzonekba? Ability responsiveness javulást észre lehet venni? Valamint fps javulást.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Witcher
Ja szarj le mindent grafikailag mert mmo.... lol te aztán igényes vagy wazze!

Rubint
Nincs aktív high-level server egyébként. Legalábbis én semmi nyomát nem találtam.

BoneDragon
<#violent>
Ilyenkor vagy elsírják magukat a biosok, vagy k*rva jót röhögnek a balf*szokon. 😊

Rubint
Jólvan, elsõ crash is megvolt az elsõ warzone-ban. Pedig voidstar-on az elsõ fordulót úgy nyertük, hogy 2s volt hátra. 😊

Nagy az isten állatkertje.....

Topic a test fórumon:

i ran the client earlier and it did a minor update.
all i got was 'new build available' and shadowed 'play'.
reinstalled client and now shows 'system alerts' and talks about last weekend.
the web page:
http://www.swtor.com/tester
for my signing showes in red:
COMPLETED
ok, is this rhetorical, but whats the problem, im not authorized now? anybody else get this?
do i completely reinstall. dont think so. aaaaaarrrrrrrrrrgggggggggggggg.

Rubint
Kapott a game egy 60fps maxot is, ha jól látom. Most már nincsenek 111-es értékek.

DummyBoy
2011 van ... és mai napig nincs jól optimalizált AA metód ...

Mellesleg AA problémára: AA ügyben modok

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

AA nem kell, elég ha az lcd nativ felbontásán nézitek a játékot, vagy fullhd-ban.
Persza aki 800x600-ba nézi mert ennyit bir az integrált videókari annak hiányzik.

Braikingboss
Az Alderaan indulásánal való játék kifagyás csak nálam jelentkezik vagy ez megszokott dolog?

Don Kartács :)

force on AAval mi a gond? <#wow3>

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

BoneDragon
Igen, de mmo-nál pont leszarom az AA-t.

2011 van b+ 😊

no offense
Vazze nézz rá a fórumra meg a swtor.com PM-eidre mielõtt beszólsz 😄D

Torzonborz
vazze talán lépj be hozzánk - ha már a fórumra odataláltál 😄 - és kiderül. páran már elég rég elõrendelték.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

BoneDragon
Esküszöm nekem ez az AA jobban az agyamra megy, mint a folyamatos WoW szöveg. 😊

Ez már hihetõbb scenario. Azt brutális lett volna ha a késõbb reggelõ memberek elkúrják a többiek esélyét....

Bár ebben a "nekem is lesz 5 nap" reményben nem nagyon hiszek, illetve akkor volna esélye ha amúgy kis taposással beférnék, de ettõl nem félek mert rendesen viszik a népek az üres DVD dobozt.

Reméelm az AA-t is visszateszik, 2011 végén AA nélküli játék több mint ciki.
Rubint
Annak viszont örülük, hogy raktak be low-level (20 és 40) pvp geart. De ez a patch notes-ból is kiderülhetett már.

Rubint
Hát sajnos ez full mapon továbbra is így mûködik. Csak a minimapon nézheted ömlesztve.

Hát ennek nagyon nem örülnék!
Rubint
Nyugi, van fullscreen gamma. 😊

azt nem értem miért nem lehet megjeleniteni több féle dolgot a térképen
Irigyellek a problémáid miatt😊
BoneDragon
Olyat sem láttam, hogy huttball hangját megcsinálták volna.

Hihetetlen hogy akármit kérdezek, az ég világon senki nem hajlandóü válaszolni.
Rubint a gamma korrekció csúszkát is kivették? csinálj már ide egy grafikai options menü képet kérlek. 2 dolog hiányzott a bétából, az AA és a gamma állítása. Torkon szarom magam ha ezeket kivették.
TDC Geronimo
Jobban fut? Noteba nem említik viszont a warzone lag fixet igen meg a combat responsiveness jobb lett állítólag. Majd írj észrevételeket, melóba vagyok csak holnap probalhatom ki 😞 patch mérete maradt az a pár száz mega?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Agamemnon
Hát az swtor.com-on megadott név lesz gondolom lefoglalva, de passz, majd jön Nephin és megmondja, hogy mondtak-e ilyet a Bio-sok, vagy sem...

Nem hozzád igazitják hanem a guildhoz.Nem véletlen hogy 3.-án hajnaliban lezárul a guild fázis utolsó része.A zöm klán kérte a tagjait hogy reggeljenek a swtor.com on és ott csatlakozzon a guildhez. a béta meghivók is ez alapján mentek ki teszem azt mert én direkt nem kértem, de aki regisztrálva volt a guilden belül mindenki kapott.Volt még pár tag aki szintén nem kért béta lehetõséget mégis kapott a guild reg miatt.

A lényege gondolom hogy 3. elötti preordered legyen és legyél valamelyik guild tagja ami regisztrált igy kb 100% hogy megkapod az 5 napot.
mecsoda nap 😄

anti hero

N1ggA
Az belekerült, hogy a map-on toogleölhetõ legyen egyszerre több dolog is? Pl. mutassa a vendorokat meg a trainereket. Nagyon zavaró volt, hogy állandóan váltogatnom kellett, mikor mit akarok.

Spread De Love!

Rubint
Sírok... a vendorszûrõk továbbra se mûködnek.

N1ggA
A karakter neve lesz lesz foglalva? Még meg se adtam, meg úgy látom, nem is lehet 😄

Spread De Love!

Agamemnon
Disorder nem hiszem, hogy erre gondolt, szerintem max nem jól fejezte ki magát. A Bio célja, hogy megadja a lehetõséget az egyszerûbb guild szervezésnek, mert így a már összeszokott emberek eleve egy szerverre kerülnek, a karakter nevek le lesznek nekik foglalva, a guild név is természetesen.

Ettõl függetlenül persze mindenki arra a szerverre megy, ahová csak akar, de ott már lehet, hogy foglalt lesz a neve...

No az érdekes lenne....
Mi van akkor ha én most belépek egy guildbe? Ma regisztráltam a kódot, max 1 napot fogok kapni.... Mi van ha hozzám igazitják a többiek early accesét?? Hát akkor biztos hogy megtalálnak a föld alatt is és akkor végem 😄

Ez valami nagy félreértés lehet csak.

A gamma állítást is kivették belõle??? Na ne....
N1ggA
szerintem félreértett valamit disorder

Spread De Love!

Jabar
Luxury fabrics and underworld metals are now obtained trough different missions.

Na fasza változtatás!

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Jabar
U'r high my bro'

Jeffjohnson
"a legnagyobb elõnye mégis a pre-order deployment, ugyanis az egész klán együtt kezd még megjelenés elõtt"

Ezt swtor.hu-n mondta disorder tehát ha jól értem akkor mind1 mikor pre-ordereltem a guild egyszerre kezd early-ben. Már csak 1 dolog érdekel mi alapján döntik el 😊 a legelsõ vagy a legutolsó pre order alapján.

Jabar
Az "MMO élmény" mindenkinek más, ezért is fölösleges ilyeneken vitázni. Leírhatja mindenki szerintem hogy mi az ami tetszik és mi nem de kár egymást egyetnemértés miatt egybõl lehordani magaslóról. (a vége nem neked szólt, hanem úgy ált.)

j0nNyKa
másnak is úgy tûnik, hogy szebb az egész, vagy haluzok?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

[HUN]Crassus
UI-t nemnagyon baxogatták még:S😞

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"