Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
AA-t ráerõszakoltam injectSMAA v1.1-el, úgy az sem hiányzik. Pici recék vannak, de mozgásnál nincs ez a durva recésedés.
Bugok vannak, de egy csomót kijavítottak (visszakaptam a biochemet, yay). Pl. a vanity pet nem csinál aggrot egyáltalán (eddig nem használtam, mert én stealthbe mentem, õ nem, és rámhúzott mindent). Hang bug -egyelõre- nem volt, animáció egyszer volt szar.
Flashpoint bossok jobbak, valahogy sokkal "simább" az egész, de ha lelõnek se tudom konkrétan megmagyarázni, hogy ez miben jön elõ. Kevésbé kaotikus az egész. Lehet a fix fps miatt látom így.
Maradt bõven munka, de kifejezetten jó irányba haladtak ezzel a builddel is.
Ja igen, a target of targetet nyomtam most elég sokat flashpointban, nagyon frankón felgyorsítja a "basic attackolom a mobot, közben healelem a tankot" típusú játékot. Tudom tudom, nincs a játékban, mindenesetre én használom aktívan, és tök jó.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Rockjaw Stephen Reid
Yes, all the #SWTOR tester emails for this weekend have been deployed. It was a considerably smaller group than last weekend
Rockjaw Stephen Reid
If you've been invited to this weekend's #SWTOR test, your /tester page will not reflect that. You're still invited. Don't freak.
GW2: Dragonknight.5302
SWTOR_Setup.exe
Spread De Love!
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Friday, December 2 at 1:00 PM CST
Ez mi ez?
War, war never changes.
Spread De Love!
A guildek természetesen nem kapnak early accesst, csak azok a tagok, akik elõrendeltek.
Hétvégi tesztinfók
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Gondolom most hogy válogattak talán volt ennek is szerepe.
WTF sikerült ezt egy kicsit elkúrni??
Szegény weekend bétasok meg nem kapnak miattuk.
BDO: Jordine
Friday, December 2 at 1:00 PM CST
Hmm, engem is visszavárnak 😊
Bár tuti hogy én nem kapok 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Az viszont változott hogy eddig nem volt patch note a launcheren de a mail utan már van... akármit is jelentsen ez.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
mnorbi :
Mit hogy ?
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
<#zavart1>#zavart1><#eljen>#eljen>
CST = GMT-6
CET = GMT+1
CET - CST = 7
Kevesebbet meg nincs értelme behivni mert most is stresszelni akarnak, sima teszthez elég lett volna a general tester közönség.
Szerintem lesznek olyanok akik majd csak holnap kapják meg a levelet, ha meg citrommail-juk van akkor lehet sose.
This is our final test before launch! We have invited a smaller number of testers than in our previous Beta Testing Weekend to assist us in testing a new build of the game. If you participated in the last Beta Testing Weekend, check your e-mail to see if you've been invited. All you need to do is open the launcher and begin patching – you'll be able to play at the time stated in the e-mail you received.
Who was invited: Selected testers that participated in the previous Beta Testing Weekend
What was sent: Final Beta Testing Weekend invitations
Server locations: US East Coast, US West Cost, and EU servers
Invite status: We have begun sending invitations. Check your e-mail to see if you have been invited and for instructions!