Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez meddig tart egyébként, csak a pénteki napon lehet újra tesztelni? Engem is kiválasztottak.

TDC Geronimo
Fasza ezt olvasni. Gondolom launchig szetpatchelik még ezt a buildet, az ugye még 2 hét. Hazamegyek holnap kipróbálom egybõl 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

j0nNyKa
Na, nyomtam high level contentet. Ami nagyon feltûnõ, hogy a játék iszonyatosan "sima" lett. Az animációk valahogy jobban elkülönülnek, sokkal faszábbak most. Ha jól látom, nagyobb lett a flytext mérete, királyabb az is. Az fps teljesen stabil, és magas (nálam 60-on van kiakadva a vsync miatt, minden szituban).

AA-t ráerõszakoltam injectSMAA v1.1-el, úgy az sem hiányzik. Pici recék vannak, de mozgásnál nincs ez a durva recésedés.

Bugok vannak, de egy csomót kijavítottak (visszakaptam a biochemet, yay). Pl. a vanity pet nem csinál aggrot egyáltalán (eddig nem használtam, mert én stealthbe mentem, õ nem, és rámhúzott mindent). Hang bug -egyelõre- nem volt, animáció egyszer volt szar.

Flashpoint bossok jobbak, valahogy sokkal "simább" az egész, de ha lelõnek se tudom konkrétan megmagyarázni, hogy ez miben jön elõ. Kevésbé kaotikus az egész. Lehet a fix fps miatt látom így.

Maradt bõven munka, de kifejezetten jó irányba haladtak ezzel a builddel is.

Ja igen, a target of targetet nyomtam most elég sokat flashpointban, nagyon frankón felgyorsítja a "basic attackolom a mobot, közben healelem a tankot" típusú játékot. Tudom tudom, nincs a játékban, mindenesetre én használom aktívan, és tök jó.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

No a Rockjaw szerint mar kiküldték az összes levelet. A tester oldalon nem lehet majd látni hogy valaki kapott invite-ot vagy nem.

Rockjaw Stephen Reid
Yes, all the #SWTOR tester emails for this weekend have been deployed. It was a considerably smaller group than last weekend

Rockjaw Stephen Reid
If you've been invited to this weekend's #SWTOR test, your /tester page will not reflect that. You're still invited. Don't freak.

GW2: Dragonknight.5302

BoneDragon
Lehet van, mert a fake accomra nem kaptam meghívót.

No aki volt olyan aranyos hogy letörölte a klienst pedig mondták hogy nem kell mert fel lehet majd patchelni a retail verzióra, annak itt a link a setup-hoz, kezdheti letölteni a 20GB-t.

SWTOR_Setup.exe

N1ggA
Nem azt mondom, hogy van értelme (nincs is), csak a lényeg, hogy nem elbasztak valamit, hanem direkt ment így/direkt nem szûrtek teszt alapján, (csak hogy volt-e bétája hétvégén) ilyesmi. 😊

Spread De Love!

Ozzyehh
Am lehet köze ahoz hogy kitöltöttem a survey-t? ^^

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Rubint
Hanem, miért? Újra kéne regelni? Remélem nem.

darth devil
Ja már látom. Kellemes meglepetés.

War, war never changes.

Csak a general-ok értetlenkednek a fórumon, hogy most mi van.

darth devil
You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins:

Friday, December 2 at 1:00 PM CST
Ez mi ez?

War, war never changes.

N1ggA
Reid írta twitteren, hogy nem véletlen mentek ki az invite-ok general testereknek

Spread De Love!

TVelvet
akkor már meg is oszthatod velem 😛
Mivel minden tesztre jelentkezett játszhatott múlt hétvégén, ebbe a körbe a general teszterek is beletartoznak.

A guildek természetesen nem kapnak early accesst, csak azok a tagok, akik elõrendeltek.

Hétvégi tesztinfók

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Legalább volt értelme az összes feedback formot kitölteni, amit kaptam játék közben, meg válaszolni a survey-re is.
Gondolom most hogy válogattak talán volt ennek is szerepe.

Hehe a teszt fórumon több general tester írja hogy kapott õ is levelet....
WTF sikerült ezt egy kicsit elkúrni??
Szegény weekend bétasok meg nem kapnak miattuk.

Már már kezdett fizikai tüneteket produkálni az elvonási tünet, erre kapom a mailt 😄, aszem kemény lesz ez a hétvége is, fõleg hogy szombaton el kell mennem a gyerköcökkel nagykarácsonyba is 😛

BDO: Jordine

file*
Jonnyka én is letöltöttem, egy filke az egész igaz? és hova másoltad? csak úgy a fõkönyvtárba? vagy valami almappába kell?
Agamemnon
Hát, az asszonynak biztos nem lesz olyan õszinte a mosolya, mint az enyém 😄 (Már csak az a baj, hogy szombat délelõtt meló, este vendégek jönnek, vasárnap rokonlátogatás...)

Ozzyehh
Grat :d

nekem nem nyilt le az a rész a web odalon meg azt hogy "patch notes not available"

Agamemnon
You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins:
Friday, December 2 at 1:00 PM CST

Hmm, engem is visszavárnak 😊

Ozzyehh
Ne adjátok fel a reményt, ahogy lentebb írták, nem egy két perc amíg kimennek a mélek !

DummyBoy
Grat ... most fél percenként refreshelem a méljeimet 😊

Bár tuti hogy én nem kapok 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

BoneDragon
Nekem már délután 6 óta van patch notes a launcherbe.

Okés, köszi. Akkor majd reménykedve ránézek néha hátha csak a freemail egy trágya.
GZ

Rubint
Most meg volt mvp... a fene se érti ezt. Lehet, hogy ezt megelõzõleg nem volt ottam a starttól és akkor nem szavazhatok.

Nincs rsvp, nicns download link. Akinek megvan a client patcheljen akinek nincs a tester oldalon le lehet tölteni.
Az viszont változott hogy eddig nem volt patch note a launcheren de a mail utan már van... akármit is jelentsen ez.

Omlás
OMG :] és használhatom még ?

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

BoneDragon
Náluk elõbb repült be a Jézuska az ablakon!! Idõzóna eltolódás miatt hozzád csak hetek múlva ér el.

N1ggA
Omlás: az az acc is kapott invite-ot, amivel a hétvégén játszottál.

Spread De Love!

Omlás
😛

mnorbi :
Mit hogy ?

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

de ezt hogy ?
BoneDragon
A tv, vagy a hangfal? <#wink>

ok
Omlás
Elõbb jött a "jézuska" :

<#zavart1><#eljen>

Igen, ugye freemailnél néha 1 napos levél késések vannak. Elõzõ tesztél már Rsvp-ztem a tesztre az odalon amikor még a mail meg se jött. Itt is kell rsvpzni?
nem mert 7 óra az eltolódás,
CST = GMT-6
CET = GMT+1
CET - CST = 7

Aki nem kapott azért nem keseredjen el, azt irják hogy elindult spam mail machine és biztos nem 5 perc alatt küldtek el 2-3 százezer levelet...
Kevesebbet meg nincs értelme behivni mert most is stresszelni akarnak, sima teszthez elég lett volna a general tester közönség.

Szerintem lesznek olyanok akik majd csak holnap kapják meg a levelet, ha meg citrommail-juk van akkor lehet sose.

ez azt jelenti este 7 töl holnap
BoneDragon
Fasza, jobb lett volna jövõhétvégén. Nembaj már csak 2 hét...

Én nem kaptam újrainv.-et :/. Pedig most több idõm lett volna rá.
Ozzyehh
Vagy igen keddig .. 😄

Ozzyehh
Én azt gondolom, hogy Péntektõl, vasárnapig bezárólag vagy hétfõig

No akkor weekend warriorok felkészülni! Vagyis ez is max kedd reggelig fog tartani.

Ozzyehh
Sent Dec. 1: Final Beta Testing Weekend Invites

This is our final test before launch! We have invited a smaller number of testers than in our previous Beta Testing Weekend to assist us in testing a new build of the game. If you participated in the last Beta Testing Weekend, check your e-mail to see if you've been invited. All you need to do is open the launcher and begin patching – you'll be able to play at the time stated in the e-mail you received.

Who was invited: Selected testers that participated in the previous Beta Testing Weekend
What was sent: Final Beta Testing Weekend invitations
Server locations: US East Coast, US West Cost, and EU servers
Invite status: We have begun sending invitations. Check your e-mail to see if you have been invited and for instructions!

BoneDragon
Vajon ez most hétvégi teszt, vagy folyamatos? Hmmm...