Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rubint
Minden második warzone crash-el desktopra... ennyire instabil nálam még sose volt.

TVelvet
velünk kicsesztek😞
[HUN]Crassus
egy baj van,hogy este mehetünk..😞

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

én is kaptam meghívót. lehet megérezték hogy nem akarom megvenni.<#idiota>

Confirmed...

Just to clarify, the music we'll be releasing over the next month are additional tracks which are not part of the Collector's Edition.

GW2: Dragonknight.5302

😄DDDDDDDDDDDD

sebnak JS
@Rockjaw Hey Steve, if I send a pic of me in a Leia bikini, any chance of a reinvite. Im a hairy, mid 30's dude, but have a nice rear

na én is kaptam meghivót
Rubint
Ja az general teszt, az most is online. Meglesznek a karaktereid.

j0nNyKa
raven halhatatlan, mármint szó szerint 😛
bugos lett az új buildben, elfelejt sebzõdni

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

N1ggA
KÚL! Köszi a linket!!

Spread De Love!

XLgirth Mark Gervais

@Rockjaw do you know if characters from previous weekends are available this weekend?
7 minutes ago

Rockjaw Stephen Reid
@
@XLgirth They should be, yes
6 minutes ago

N1ggA
Kassei Caste vagy mi a fene. Angol szeró. Amikor beléptem, még csak az volt angol. Az úgy tudom, hogy general tesztes is volt alapból. Vagy rosszul tudom?

Spread De Love!

" You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins:Friday, December 2 at 1:00 PM CST "
blabla

terminátor három a gépek lázadása terminátor három a gépek lázadása 😄😄:o

HAHA fcuk yeeeeeeeeah

anti hero

Rubint
Ha csatasorba állítják a hétvégére azokat, amin volt karaktered, akkor nagy valószínûséggel tudod folytatni õket. Ha nem, akkor viszont reroll máshol.

j0nNyKa
a-a, 3 us, 3 eu szerver van perpill

No igen a Devtracker félre érthetõ módon van fogalmazva úgyhogy passz.

The Collector’s Edition of Star Wars™: The Old Republic™ includes seventeen original tracks, but this is just a small sampling of the breadth of music that was composed specifically for the game. As we count down the days until our December 20th launch, we want you to experience the entire original score! That’s why, starting today and continuing every day until launch, we are releasing one new musical track available for download each day on both Facebook and YouTube!

ugy nez ki ezeket a trackeket meg a ce se fogja tartalmazni.

N1ggA
general teszterektõl kérdem: A hétvégi tesztbõl megmaradtak a szerverek, vagy az összeset kitörölték? Ez a wipe miatt fontos, hogy megkapjuk-e a karaktereinket, vagy újakat kell csinálni megint.

Spread De Love!

Egyszerû mák RockJaw irta hogy totál random volt a kiválasztás még azok is kaptak akik general testerek.

[HUN]Crassus
kb egy A4-es lapnyi elemzést írtam nekik😄 lehet bevált?😄

[HUN]Crassus
TROLOLOL

You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins:
Friday, December 2 at 1:00 PM CST

A CE tulajok megkapják a teljes soundtrackot, de hogy a többiek se sirjanak ezért mától naponta egy trackot kitesznek a facebookra és a youtube-ra
A mai szám:
The Mandalorian Blockade

ez volt a szûrõ, mindenre a legjobbat kellett volna pipálni <#alien2>

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

shaba23
Én nem kaptam mailt, pedig minden szart kitöltöttem, + hozzátettem a magam mondanivalóját is...szemetek😊
Okés, azért kérdeztem, mert mindkét géprõl letöröltem már a játékot és ha csak egy nap tesztelhetem újra akkor a rosseb se fogja újra letölteni.

Nincs hivatalos infó, de azt írják hogy a uccsó hétvégi teszt indul holnap. Ha addig tart mint múlt heti akkor kedd reggelig tart a móka.

Ez meddig tart egyébként, csak a pénteki napon lehet újra tesztelni? Engem is kiválasztottak.

TDC Geronimo
Fasza ezt olvasni. Gondolom launchig szetpatchelik még ezt a buildet, az ugye még 2 hét. Hazamegyek holnap kipróbálom egybõl 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

j0nNyKa
Na, nyomtam high level contentet. Ami nagyon feltûnõ, hogy a játék iszonyatosan "sima" lett. Az animációk valahogy jobban elkülönülnek, sokkal faszábbak most. Ha jól látom, nagyobb lett a flytext mérete, királyabb az is. Az fps teljesen stabil, és magas (nálam 60-on van kiakadva a vsync miatt, minden szituban).

AA-t ráerõszakoltam injectSMAA v1.1-el, úgy az sem hiányzik. Pici recék vannak, de mozgásnál nincs ez a durva recésedés.

Bugok vannak, de egy csomót kijavítottak (visszakaptam a biochemet, yay). Pl. a vanity pet nem csinál aggrot egyáltalán (eddig nem használtam, mert én stealthbe mentem, õ nem, és rámhúzott mindent). Hang bug -egyelõre- nem volt, animáció egyszer volt szar.

Flashpoint bossok jobbak, valahogy sokkal "simább" az egész, de ha lelõnek se tudom konkrétan megmagyarázni, hogy ez miben jön elõ. Kevésbé kaotikus az egész. Lehet a fix fps miatt látom így.

Maradt bõven munka, de kifejezetten jó irányba haladtak ezzel a builddel is.

Ja igen, a target of targetet nyomtam most elég sokat flashpointban, nagyon frankón felgyorsítja a "basic attackolom a mobot, közben healelem a tankot" típusú játékot. Tudom tudom, nincs a játékban, mindenesetre én használom aktívan, és tök jó.

No a Rockjaw szerint mar kiküldték az összes levelet. A tester oldalon nem lehet majd látni hogy valaki kapott invite-ot vagy nem.

Rockjaw Stephen Reid
Yes, all the #SWTOR tester emails for this weekend have been deployed. It was a considerably smaller group than last weekend

Rockjaw Stephen Reid
If you've been invited to this weekend's #SWTOR test, your /tester page will not reflect that. You're still invited. Don't freak.

BoneDragon
Lehet van, mert a fake accomra nem kaptam meghívót.

No aki volt olyan aranyos hogy letörölte a klienst pedig mondták hogy nem kell mert fel lehet majd patchelni a retail verzióra, annak itt a link a setup-hoz, kezdheti letölteni a 20GB-t.

SWTOR_Setup.exe

N1ggA
Nem azt mondom, hogy van értelme (nincs is), csak a lényeg, hogy nem elbasztak valamit, hanem direkt ment így/direkt nem szûrtek teszt alapján, (csak hogy volt-e bétája hétvégén) ilyesmi. 😊

Spread De Love!

Ozzyehh
Am lehet köze ahoz hogy kitöltöttem a survey-t? ^^

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Rubint
Hanem, miért? Újra kéne regelni? Remélem nem.

darth devil
Ja már látom. Kellemes meglepetés.

War, war never changes.

Csak a general-ok értetlenkednek a fórumon, hogy most mi van.

darth devil
You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins:

Ez mi ez?

War, war never changes.

N1ggA
Reid írta twitteren, hogy nem véletlen mentek ki az invite-ok general testereknek

Spread De Love!

TVelvet
akkor már meg is oszthatod velem 😛
Mivel minden tesztre jelentkezett játszhatott múlt hétvégén, ebbe a körbe a general teszterek is beletartoznak.

A guildek természetesen nem kapnak early accesst, csak azok a tagok, akik elõrendeltek.

Hétvégi tesztinfók

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Legalább volt értelme az összes feedback formot kitölteni, amit kaptam játék közben, meg válaszolni a survey-re is.
Gondolom most hogy válogattak talán volt ennek is szerepe.

Hehe a teszt fórumon több general tester írja hogy kapott õ is levelet....
WTF sikerült ezt egy kicsit elkúrni??
Szegény weekend bétasok meg nem kapnak miattuk.

Már már kezdett fizikai tüneteket produkálni az elvonási tünet, erre kapom a mailt 😄, aszem kemény lesz ez a hétvége is, fõleg hogy szombaton el kell mennem a gyerköcökkel nagykarácsonyba is 😛

BDO: Jordine

file*
Jonnyka én is letöltöttem, egy filke az egész igaz? és hova másoltad? csak úgy a fõkönyvtárba? vagy valami almappába kell?
Agamemnon
Hát, az asszonynak biztos nem lesz olyan õszinte a mosolya, mint az enyém 😄 (Már csak az a baj, hogy szombat délelõtt meló, este vendégek jönnek, vasárnap rokonlátogatás...)

Ozzyehh
Grat :d

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

nekem nem nyilt le az a rész a web odalon meg azt hogy "patch notes not available"

Agamemnon

Hmm, engem is visszavárnak 😊