60926
  • Omlás
    4870 szorozva kettővel szintén zenész, faragni kell még a motoron ennyi a téma.
  • cain
    btw, ha a getdown jó volt, ezen besírtok:

• eNorti
    LOL :)
  • t0xikus
    azért melóhelyen furcsán néznének rám, ha kimegyek pár órára, arra hivatkozva, hogy karbantartás van:)
  • Robe77
    Én ilyet egyszer nem olvastam.
  • Torzonborz
    sárkányvagina ?

• cain
    én ati driverből erőltetem.
  • MaRee
    :D :D :D :D

Amúgy hol a jóistenbe lehet az anti aliasingot bekapcsolni? Én nem találom a grafikai beállítások között, biztos núb vagyok.
  • eNorti
    Amíg karbantartás van addig kihasználhatnák az időt, hogy kimenjenek egy kicsit a levegőre. Én gyakran megteszem és elárulhatom...tök jó dolog XD
  • cain
    az emoteokhoz:

• DieHard
    Köcsög Sárkány Lovag Rend! Jobb lett volna a Sárkány Lovagina Rend!
  • Laroa
  • MaRee
    Jó, mi? Csak nézz majd fel egyszer karbantartás közben Akkor meg itt az igazi kabaré :D
  • Fpocok
    Oksa, de mint mondtam, wowban voltam mégcsak, itt nem tudom hogy megy, de ha a törpe fővárost lekopizták, akkor lehet ezt is :DD

Nézem iponon, nincs házhozszállítási díj? Mert én nem látom, hogy kiírná.
  • t0xikus
    "Jó ez a fórum!!!" ilyet rég olvastam:)
  • eNorti
    PayPal-al csináltam és egy darabig dolgozgatott, van kb 900ft az accon, aztán kiírta, hogy minden rendben és már ott is volt a zöld pipa a subscription. Azért köszi a pontos információkat! Jó ez a fórum!!!
  • Tyrpak
    Mielőtt még több... rossz információt valaki beír, sokadjára:

Fizetést mindenképpen be kell állítani.
    Gametime card ugye egyértelmű, előre megvetted, amint beírtad azt látod, hogy a következő 90 napra (30 ingyenes +60 a gtc) elő vagy fizetve.

Bankkártya esetén egy igazi, élő, létező, pénz is van rajta bankkártyát kell beírni, mert 1 dollárral le fogja tesztelni. Ha csak ex has beírsz egy számot, az nem elegendő! Ha parázol hogy jajj levonnak stb, akkor miután rendben beenged a játék, visszamész és cancel subscription.

Paypal esetén kéri, hogy okézd le az előfizetést, és utána küldd vissza az swtor oldalra. Nem kell rajta pénznek lennie, mert a bankkártya ellenőrzést paypal elvégezte. Maaajd amikor letelt a 30 napod, akkor kell lennie rajta pénznek.
  • eNorti
    Hát köszi szépen! Biztos, hogy élni fogok a lehetőséggel mert tényleg nem igazán mozgok otthon MMO-ban. Bár az is biztos, hogy nem én leszek az aki 6 óra alatt végigtolja a történeti szálat XD XD
  • MaRee
    Ha kérdésed van bátran tedd fel, legalább nem a szokásos sírást kell olvasni, hogy mér lagol a wz, kevés az fps, szar a pvp, szar a pve, szar a bioware,a wow jobb volt 2004ben, mérnem lehet kasztot váltani, mér van sor a szerveren, mér nincs szerver, nem ezért fizetek napi 166 forintot, köcsög sárkány lovagrend, etc :D
  • eNorti
    Ezekkel tisztában vagyok, de sajnos már kinőttem abból a korból mikor még egész nap volt időm játszani. Kizárólag Star Wars rajongásból vettem meg a játékot. Azért köszi a figyelmeztetést ;)
  • eNorti
    Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Most már minden világos. Már települ is a játék :)
  • Fpocok
    Csak óvatosan. MMO függőséget okoz!
  • BoneDragon
    Vannak szerverek.
  • t0xikus
    igen
  • Gyogyito
    Igen, ezek a magyaroknak ajánlott szerverek, itt találhatsz magyar guildeket.
  • MaRee
    Igen, itt. A PVP szerver azt jelenti, hogy bármikor megölhet egy ellenséges játékos ha találkozol vele, a pve azt, hogy nem. Az utolsó szerepjátékosoknak van. Neked a PVE-t ajánlom.
  • cain
    nem az első játék az, ami ettől szenved, és nem is az utolsó. őszintén szólva még nem játszottam olyan mmoval, ahol valamilyen szinten, de ne lett volna probléma az fps.
  • Nephin
    Igen, ezek a szerverek azok, ahol a legtöbb magyar van, elszórtan lehetnek máshol is.
  • BoneDragon
    Úgy, hogy betudok-e lépni utána játékba, de akkor ezek szerint igen.
  • eNorti
    PvP: Ahto City
    PvE:Hidden Beks, Nightmare Lands
    RP-PvE: The Progenitor

Itt vannak a magyar felhasználók? Vagy miért van kiemelve ez 3. Sry nekem ez az első MMO gammám!
  • rholas
    Nálam Cancel van már egy hete de beengedne szóval nem gond hogy cancel a kifizetett napot lejátszhatod ha akarod.
  • MaRee
    Hogy érted? Én tegnap canceleztem, ugyan úgy tudok játszani.
  • Spheriot
    Azt vettem ézre hogy mikor nyersz és nem adja hozzá a pvp questekhez, akkor a valort sem számolja, nekem tegnap úgy 6-7 győzelmet elsunnyogot a rendszer...
  • BoneDragon
    Valaki probálta már, hogy ha cancelt nyomok a kártyámra akkor feljön e kliensbe subscribed kiírás? Inkább gc-vel tölteném fel...
  • LSC
    van server
  • MaRee
    Minden MMO-nál így van. Első hónapban nem von le semmit, az ingyen van. Következő hónapokban automatikusan levonja a pénzt, de ezt ki lehet kapcsolni, és akkor csak akkor fizetsz amikor te akarsz.
  • cain
    gg
  • Lonni
    Tegnap este összekaptuk magunkat és heten elindultunk legyőzni pár World Bosst. Áldozatul esett SD-0, Subject Alpha, Trapjaw és Battledroid R4-GL. A résztvevők Nalarus, Wharyoo, Talsia, Valendoe, Adamia, András és jómagam, Yeloye. A képeket megtekinthetitek a képtárban.

World bossok
    SD-0
    2012-01-04
    Subject Alpha
    2012-01-04
    Trapjaw
    2012-01-04
    Battledroid R4-GL
    2012-01-04

http://fenyhozok.guildlaunch.com/

Várunk minden kedves érdeklödőt a The Progenitor szerveren a Köztársaság oldalán.
  • eNorti
    Minden ok. Sikerült, valóban nem vont le semmit, bár nem is tudta volna :)
  • PiszkosFred
    Akar tetszik, akar nem, ez igy mukodik. Leirtak mar, hogy mi a megoldas, vagy koveted vagy nem, de a lenyegen nem valtoztat - MEG KELL ADNI VALAMI VALOS FIZETOESZKOZT/TIMECARDOT, vagy nem jatszol.